- 17 Aralık 2020
- 17
- 7
- 30
- Konu Sahibi sosyetikkiz
Arkadaşlar selam, ben 26 yaşında bir kızım hayatımda ilk defa uzun dönemli bir sevgilim oluyor uzun dediğim 7 aya doğru gidiyoruz. Biz birbirimizin ilk sevgilisiyiz diyebilirim. Öpüşmeye ilk başladığımızdan beri her buluşmada öpüşüyoruz ama sadece öpüşüyoruz o kadar. (sanki öpüşmek için buluşuyor gibi ). Neyse ben mutluyum, hayatımda ilk kez öpüşüyorum zaten. Sorun yok. ben zaten ilişkinin başında asla sevişme ve ilerisi olmayacak dedim. Ama şu var ki... bir gün baktım eli göğsüme gidiyor,ben de dedim noluyo? o da tamam diyip durdu, özür diledi. Daha sonra bir kaç hafta geçti buluştuk, ateşli bir öpüşme içerisinde eli gitti yine, ben de hissetmemiş gibi yaptım sonra yine hoop! yapınca özür dileyip, istmiyorsan dokunmam dedi. Aslında hoşuma gidiyor ama ilerisini de ister diye devam etmiyorum, bir pişmanlık yaşamamak adına. Sonuçta nişanlı- evli vs değiliz, bi ciddi bağ yok.
Ancak ben bu konularda hiç bilgim yok, yani 26-27 yaşında ilişki boyutu nasıl yaşanıyor arkadaşlar? ben biraz liseli gibi mi kalıyorum :/ Ben lisede de böyle şeyler yaşamadım. Hayatımda ilk kez bir erkek eli tuttum, öptüm, sarıldım... ne kadarı normal, vallahi bilmiyorum. Siz nasılsınız bu konularda ya da nasıldınız? ne kadar dokunması normal ? Bu arada dokunma dediysem kazak üstünden yanlış anlaşılma olmasın :) Lütfen kötü kötü yargılamayın... bunu anneme de soramıyorum, bana akıl verin lütfen. Erkek arkadaşla ne kadar yakınlaşılmalı sizce?
Ancak ben bu konularda hiç bilgim yok, yani 26-27 yaşında ilişki boyutu nasıl yaşanıyor arkadaşlar? ben biraz liseli gibi mi kalıyorum :/ Ben lisede de böyle şeyler yaşamadım. Hayatımda ilk kez bir erkek eli tuttum, öptüm, sarıldım... ne kadarı normal, vallahi bilmiyorum. Siz nasılsınız bu konularda ya da nasıldınız? ne kadar dokunması normal ? Bu arada dokunma dediysem kazak üstünden yanlış anlaşılma olmasın :) Lütfen kötü kötü yargılamayın... bunu anneme de soramıyorum, bana akıl verin lütfen. Erkek arkadaşla ne kadar yakınlaşılmalı sizce?