Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısıyla haziranda kalırızdeğilim hamıle
ya ama 3 lıralık testtem aldım ne derece guvenılırHayırlısı olsun canım inşallah hayırlısıyla haziranda kalırız
ya inan ben de testlere güvenemiyorumya ama 3 lıralık testtem aldım ne derece guvenılır
İnşaallah hamile kalırız hayırlısıylaMrb arkadaslar benimde haziranda bir sene olacak Rabbim kimseyi imtihan etmesin bebekle çok zor. Birde Bu arada eşim varikosel ameliyatı oldu 2 ay önce bende problem yok şimdilik sadece tüpleri m açık mi tıkalimi ona bakilmadi. Dr da gidin ihmal etmeyin bi problem varsa erken tedavi de önemli
Ins canimİnşaallah hamile kalırız hayırlısıyla
süt buharını yapmayı düşünüyorumIns canim
O ney canım ben bilmiyorum ne işe yarıyorsüt buharını yapmayı düşünüyorum
DARISI BANA VE İSTEYENLERE CANIM AMİN BİZ DE HAYIRLISIYLA HAMİLE KALIRIZ İNŞBen ilkinde doğum kontrol hapini bıraktıktan sonra ucuncu ay hamile kaldim.ikincisinde dördüncü denemede kaldım ama düşük oldu.üçüncüsü simdi karnimda. Düşükten altı ay sonra hamile kaldim.ama bu altı ayin üç ayinda korunduk.yani ortalama hepsinde uç ya da dördüncü ayda kalmisim..
AMİN İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİNBizde evlendikten 4 ay sonra istedik bebegi 4 ay denedik artık olmuyo diye strese girdik doktora gitcekdık tüm testleri yaptırmaya bu a4ada eşim keciboynuzu çayı içmeye başladı bende hem kendime hem hareketlerime dikkat ediyodum sonra bi arkadaşım adetine birhafta kala ilişkiye girmeyin belki tutsada adetle atiyodur dedi denedik o ay tuttu doktora gidene kadar ilişkiye girmedik gittiğimizde doktor ilişkiyi yasakladi düşük riski yüksek diye şimdi çok şükür allah bize nasip etti darısı tüm isteyenlere
Ay çok sevindim darısı hamileliğine inşallah canım benimkızlar doktordan geldim müjjjjjjjjjjjjjjjdeeeeeeeeeeee 3 dene yumurtam oluşmuş 20 mm 16 mm 15 mm çatlatma iğnesi vermedi ama kist oluşmasın diye gerçi akıntım oluyordu çatlar heralde ay çok sevindim sanki hamişim kadar olmasa da sevindim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BAKALIM HAMİŞ KALABİLECEK MİYİM ALLAH HAYIRLISIYLA NASİP EDER İNŞAy çok sevindim darısı hamileliğine inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?