• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

10. Ayda hamile kaldım. Oluruna Bıraktığım ay hamile kaldım. Hemde yumurtlama gunlerınde ılıskıye gırmeden en önemli şey stres kızlar.bide SOĞAN kurunu mutlaka yapın
soğan kürünü ne zaman içmeye başladın ne kadar zaman içtin canım

Adetten sonra 10 gun ictim. Bir kere daha adet oldum.bidaha olmadim

Ben 9 ayda hamile kaldım. Herhangibir tedavi veya kür uygulamadim

Ilk bebegimi kaybettikten 5 ay sonra hamile kaldim.

Merhaba,

Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)

Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..

Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ? :KK9:

Teşekkürler:KK16:

Slm gecen sene Haziran'da evlendik ,Aralık'da ilk deneme de olmadı . Dr a gittim icim rahat etsin diye adet başladığı gun üzerine 13 gun sayarak yumurta olup olmadığına baktı alttan muayene ile ,yumurta çapını ölçüyor ve sana gun söylüyor 3 gun icinde iliskiye ağırlık verin gibi gebe kalma olasılığı yuksek oldugun günler .Ocak ve Şubat'ta yumurta takibine devam ettik ve Mart ayında adetimin sanirim 3. Gunu klomen kullandim 1 kutu ve 13. Gun catlatma ignesi yaptı veeeee Mart ayında hamile kaldım 4 ay icinde kaldım ama neyin ne olduğunu bilerek :)

ocakta ilk bebeğimi kaybettikten sonra 4 ay sonra hamiş kaldım :KK37::KK68:

pko var malesef çoğumuzda olduğu gibi.
3 yılda bebeğimin haberini aldım :) çok yeni

Evlendikten 5 ay sonra hamileydim suan 2 yasinda kizim var ve 2. Kizima hamileyim 2. De korunuyoduk ama olmus :)

ılk denememızde hamıle kaldım cok sukur Allah ıma. darısı her ısteyen anne adaylarınınn basına

ilk birkac ay dogum kontrol hapı kullanmıstım, sonra bıraktım midemi yordu. 1,5 yıl sonra bebek istedik ve 4. ayımızda ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlamamı ve hamile kaldım. Diger aylar da gunasırı deniyorduk ama ovu testınde de var bı keramet heralde.

Evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım çocuk istedikten bi ay sonra hamile olduğumu öğrendim Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

İLKİ EVLİLİĞİMİN 3.AYINDA İKİNCİSİ TEK RİSKLE KIZIM İKİ YAŞINDAYKEN.

Back