Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

bizde 7 ay korunduk 3.ay denemesinde hamile kaldım :) çok şükür rabbim kimseye aratmasın..
canım hamileliğin hayırlı olsun . bende iki deneme olmadı bugün adet oldum . sende ilk iki ay olmayınca olmayacak diye düşündün mü bunalıma gircem ben yaa

canım hamileliğin hayırlı olsun . bende iki deneme olmadı bugün adet oldum . sende ilk iki ay olmayınca olmayacak diye düşündün mü bunalıma gircem ben yaa

Merak etme yalnız değilsin. Aynı durumdayım seninle ve bende aynı duyguları yaşıyorum malesef

evet hemde nasıl stres oldum ilişkiye hep çocuk odaklı baktım afedersiniz.. ve benim ablam 37 yaşında bir çocuğu düştü 25 yaşında hala çocuk tedavisi görüyor. birde abim var eşinin yumurtalıkları hiç çalışmadığı için çocukları olmuyor bir snedir koruyucu aileler.. benim üzerimdeki psikolojik baskıyı sen düşün hep çocuğum olmıcakmış gibi düşündüm evlenene kadar ve evlendikten sonrada yeni evli olmamız ve borcumuz olmasına rağmen eşimde benim psikolojimi anladığı için istedik şükürler olsun ki rabbim aratmadan verdi şöyle söyliyim herkes der stres yapma düşünme olmuyor insanın beynini kemiriyor 14 şubatta eşimle dışarda çok güzzel bir yemek yedik kafam dağılmıştı sanırım o günde hamile kaldım rabbim nasip etti şükürler olsun allahım en kısa sürede isteyen herkese hayırısıyla nasip etsin

Peki ne kadar süre denediniz oldu ben 3 aydır istiyorum ama olmadı şimdiden olmuyo diye düşünüyorum

Peki ne kadar süre denediniz oldu ben 3 aydır istiyorum ama olmadı şimdiden olmuyo diye düşünüyorum

10 aydır evliyiz 7 ay korunduk 3.ay denemesinde rabbim nasip etti bir önceki yorumumu okuduysanız psikolojimi anlamışsınızdır stres yapmadığım düşünmediğim ilk ilişkide hamile kaldığımı düşünüyorum biliyorum söylemesi kolay ama stres yapmamak en doğru olanı rabbim en kısa sürede sizden güzel haberler duymamızı nasip etsin

Atlamışım pardon :) . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlere. Belirtiniz neler vardı peki ?

ayyy çok güzel ne güzel sağlıkla büyüt inşallah . bakalım nasıl dağıtıcam kafayı aslında rahatım ama adet olunca sıkıldı canım o kadar yoksa ilişki sırasında düşünüyorum

bende bir buçuk sene olmadı daha ama 2. denemede üzüldüm . halbuki bak sizinde 3. de olmuş belki olur dimi

Atlamışım pardon :) . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlere. Belirtiniz neler vardı peki ?

benim hiç bir belirtim olmadı adetim geciktiğinde ümitlenmiştim yinede stresten 2-3 gün gecikmiştir diye düşündüm ssonra dayanamayıp direk kan testi sonucuyla öğrendim

bende bir buçuk sene olmadı daha ama 2. denemede üzüldüm . halbuki bak sizinde 3. de olmuş belki olur dimi

tabiki olur düzenli regl olduğunuz sürece rabbim sizede nasip edecektir inşallah benim çok yakın bir arkadaşım var regli 32 günde bir sanırım arkadaşım bir sene denediler olmadı problemin kendisinde olduğunu düşünüyordu eşiyle doktora bir gittiler eşinin hareketli sperm sayısı sıfır çıkmış şimdi tüp bebek tedavisine başladılar inşallah sizlerde en hayırlı zamanlarda hamile kalırsınız.

O dahada kötü erkeğinki daha zor tedavi ediliyo deniliyor. ondanda çok korkuyorum ööf

anladım canım neyse bizde bir daha deneyelim öyle git dedim. biz ne olur ne olmaz diye zaten keçiboynuzu damıtması içiyoruz yani eşim ve de polen ve propolis karşımı ballı onu kullanıyor. bakalım gideyim doktora diyor yani baktıralım şüphe kalması içimizde dedi ama ben bir ay daha deneyelim 3. denemedede olmazsa gitsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…