Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Rabbım hepınızın dualarını kabul etsın ınsallah tez zamanda bebıslerınızı kucagınıza alırsınız ben bır bucuk senelık evlıyım ıkı tane gebelık yasadım ıkısı de ıkı aylıkken kalplerı durdu bu pıskolojı kurtaj vucudun allak bullak oluyo duzenın alt ust oluo hormonların bozuluyo Rabbım saglıkla versın dıye dua edelım arkadaslar sımdı tekrar ıstyoruz ısteyen herkese rabbım saglıkla hayrlısıyla nasıp etsın

2014 Mayısta ailemizi genişletme kararı verdik. Kararımızın hemen akabinde ben ağır bir böbrek enfeksiyonu geçirdim kararımızı ancak temmuz sonunda uygulamaya koyabildik. Kasımın başında hamile kalmışım. Kalmışım diyorum zira 12 aralıkta (6 haftalıkken) ancak öğrenebildik bir bebek sahibi olacağımızı. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ben 1 sene deneme sonucunda hamile kaldım ,6 ıncı ayda doktora gıttım normal dedi 1 sene geçmeden anormal mbir durum var diyemeyiz dedi,sonrasında kasım ayında hamile kaldım.Şuanda bebeğim 10 haftalık ama zor geldiği için çok korkarak geçiriyorum hamileliğimi inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder.

Allah kucağına almayı nasip etsin canım.inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin.bizde 9 aydır deniyoruz.inşallah bu ay olur çok korkuyorum.dua et bizlere canım

Allah kucağına almayı nasip etsin canım.inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin.bizde 9 aydır deniyoruz.inşallah bu ay olur çok korkuyorum.dua et bizlere canım
Amin Canım herşeyi Allah'a bırak inan gönülden istediğinde Allah nasip ediyor.Senin için de dua edeceğim en kısa sürede iyi haberlerini bekliyor olacağım,unutma kafaya çok takarsan psikolojik olarak da olmayabiliyor.Ben bir sene boyunca her ay hamilemiyim diye sürekli sanki hamilelik belirtileri varmış gibi hissettim,bu sefer hamileyim dedim hep ama olmadı,hamile kaldığımda ise hiçbir belirti hissetmedim hatta tam adet günümde ufak bir kanama oldu meğer lekelenmeymiş:)Kısacası duanı et Allah gönderiyor canım

çok takmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor canım.hayırlısı olsun diyorum ama içten içe korkuyorum ya hiç olmazsa diye.çok dua ediyorum hemde çooook.ne olur sende et benim ve benim gibi arkadaşlar için canım.çok üzülüyorum

Daha busalar öğrendim :)5haftslık mış ,kalp atışlarını meraktayım inş sıkıntı olmaz
Tam 3yıl4ay sonra kendiliğinden oldu :)şoktayım halen birde korkuyorum

dua ediyorum senin için herşeyin hayırlısını versin Yarabbim ,niyet et Allah gönderir diyorum tekrar ...

Daha busalar öğrendim :)5haftslık mış ,kalp atışlarını meraktayım inş sıkıntı olmaz
Tam 3yıl4ay sonra kendiliğinden oldu :)şoktayım halen birde korkuyorum
Allah tamamına erdirsin duanı et ne gelirse Allahtan ondan stres sıkıntı yapma sakın

evllendikten 5 ay sonra hamile kaldım ne yazıkk ki bebğimi dokuz haftalıkken kaybettim kalbi durdu...yeni kürtaj oldum kürtajdan sonraki iki üç adet dönemi sonrasında tekrardan devam edeceğiz inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde rabbim kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip eder...

ben ilk çocuğumda 1.5 yıl korunduktan sonra hemen hamile kalmıştım fakat ikincisini düşünmeye başaladıktan 9 ay sonra hamile kaldım nasip işte.

2.ayda hamile kaldim canim hic korunmadim dogum kontrol kullanmadim

39 ve 8 aylık 2 kızım var ikisindede korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım.

Ben 3 ay sonra :) ama komsumun 2 cocugu var ilk iliskide olmus cok sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…