Allah kucağına almayı nasip etsin canım.inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin.bizde 9 aydır deniyoruz.inşallah bu ay olur çok korkuyorum.dua et bizlere canımBen 1 sene deneme sonucunda hamile kaldım ,6 ıncı ayda doktora gıttım normal dedi 1 sene geçmeden anormal mbir durum var diyemeyiz dedi,sonrasında kasım ayında hamile kaldım.Şuanda bebeğim 10 haftalık ama zor geldiği için çok korkarak geçiriyorum hamileliğimi inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder.
Amin Canım herşeyi Allah'a bırak inan gönülden istediğinde Allah nasip ediyor.Senin için de dua edeceğim en kısa sürede iyi haberlerini bekliyor olacağım,unutma kafaya çok takarsan psikolojik olarak da olmayabiliyor.Ben bir sene boyunca her ay hamilemiyim diye sürekli sanki hamilelik belirtileri varmış gibi hissettim,bu sefer hamileyim dedim hep ama olmadı,hamile kaldığımda ise hiçbir belirti hissetmedim hatta tam adet günümde ufak bir kanama oldu meğer lekelenmeymiş:)Kısacası duanı et Allah gönderiyor canımAllah kucağına almayı nasip etsin canım.inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin.bizde 9 aydır deniyoruz.inşallah bu ay olur çok korkuyorum.dua et bizlere canım
çok takmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor canım.hayırlısı olsun diyorum ama içten içe korkuyorum ya hiç olmazsa diye.çok dua ediyorum hemde çooook.ne olur sende et benim ve benim gibi arkadaşlar için canım.çok üzülüyorumAmin Canım herşeyi Allah'a bırak inan gönülden istediğinde Allah nasip ediyor.Senin için de dua edeceğim en kısa sürede iyi haberlerini bekliyor olacağım,unutma kafaya çok takarsan psikolojik olarak da olmayabiliyor.Ben bir sene boyunca her ay hamilemiyim diye sürekli sanki hamilelik belirtileri varmış gibi hissettim,bu sefer hamileyim dedim hep ama olmadı,hamile kaldığımda ise hiçbir belirti hissetmedim hatta tam adet günümde ufak bir kanama oldu meğer lekelenmeymiş:)Kısacası duanı et Allah gönderiyor canım
dua ediyorum senin için herşeyin hayırlısını versin Yarabbim ,niyet et Allah gönderir diyorum tekrar ...çok takmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor canım.hayırlısı olsun diyorum ama içten içe korkuyorum ya hiç olmazsa diye.çok dua ediyorum hemde çooook.ne olur sende et benim ve benim gibi arkadaşlar için canım.çok üzülüyorum
Allah tamamına erdirsin duanı et ne gelirse Allahtan ondan stres sıkıntı yapma sakınDaha busalar öğrendim :)5haftslık mış ,kalp atışlarını meraktayıminş sıkıntı olmaz
Tam 3yıl4ay sonra kendiliğinden oldu :)şoktayım halen birde korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?