Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Ben evlendikten 1ay sonra hamile kaldim suan 5aylik hamile 6aylik ewliyim ilk zaman korununca gec oluomus die duydum hic korunmadik ins herkze nasp eder allah

Merhaba kizlar
Uzun suredir bebek icin calismalarimiz ancak husran ama bu ay adetim hep 28 gunde olurdu bu ay 30 gun ama hala olmadim dun test yaptim negatif cikti simdi size sorucam su sag kasigimda hafif sislik ve bacagima vuran hafif hafif agrilar oluyo ilk donemlerde olur mu boyle kan testi yaptirmalimiyim yoksa bekliyim mi cevap icin tesekkurler

adetinin uzerinden bu hafta gecmesini bekle cunku hamilelik hormonu idrara gec geliyo hormonlar belki daha teste yansiyacak kadar artmamistir

ve ilk zamanlarda adet olacakmis gibi hqfif bi sanci ve kasik agrisi oluyo ama her bayanda farklida olabilir

15 aydir evliyim ve su an 2 aylik hamileyim. istedikten yaklasik 2-3 ay sonra hamile kaldim. pko lu oldugum icin cok korkmustum hamile kalamam diye ama oyle olmadi cok sukur. pko nun yaninda bir de troid rahatsizligim var.her gun hormon hapi almam gerekiyor.ona da devam ettim bi yandan.gebelikte tiroid degerleriniz de cok onemli.gebe kalmadan once 4 ay folik asit kullandim bunun disinda extra bisey yapmadim. saglikli beslendim kahvaltilarimda mutlaka sut ve yumurta olurdu hala oyle. benim tavsiyem mutlaka gebelikten en az 3 ay oncesine kadar folik asit kullanin ve saglikli beslenin.cunku doktorum bana surekli yediklerime dikkat etmemi ve kilo almamami soylerdi.yapabiliyorsan spor da yap derdi .pko lu olan arkadaslar sakin umitszlige dusmeyin :) hepiniz istginiz zamanda hamile kalirsiniz insallah.

Benim ilk belirtim vucudumda cok tatli kasinti vardi belim adet olacakmisim gibi agriyordu ve cok stresliydim nedensiz agliyordum hep

Afracan kardesim 5 gun daha bekle sonra test yap bende her ayin besinde adet oluyordum 6 oldu 7 oldu olmadim kesin olsun diye ayin 12 sinde test yaptim pozitif cıktı

merhaba ben 20 ekimde evlendm bebegmz olsn istiyorz 25 ekimde ve 5aralikta adet oldm bu ay herseye dkkat ettk ama duznsz adet oldgu icin ne kadr tuttu bilemiyrm adet olcakmisim gibi sanclarm var tutmadi buyuk bi ihtimal sizce doktra gtmelimiyim?

evlendikten 7 ay sonra korunmayı bıraktık o ay hamile kaldım.şimdi 6 yaşında oğlum var ;şimdi 2. bebeği istiyoruz 8 aydır olmuyor....

korunmayı bıraktığımız ilk ay ovülasyon testi kullandım ve hemen hamile kaldım yani ilk denememizde Allah herkese nasip etsin

Acele etmeyin stres yapmayın. Biz tamam olmuyor uğraşmayalım dediğimiz ay hamile kaldım ne kadar beklediğimizin bi önemi yok bunu anladım. Kafanız rahatlayınca hemen hamile kalıyorsunuz

evliliğimizde 3 yılı doldurduk ve hep doğal yöntemlerle korunduk şimdiye kadar
ama ufak bir yanlışlıkta hemen hamile kaldım
hiç zor olmadı yani ama ilaç kullanmadım kesinlikle korunmak için özellikle belirtmek istiyorum bunu

Biz biraz sansliyiz karar verdigimiz ay hamile haldim. Esim normal korunuyordu herhangi bir ilac kullanmadm hamile kaldgmsa 2 yillik evliydik ama ben karar verdigimiz ay yumurtkama tskvimi hazirladim ce i tarihleri bos gecmedik hastalanacagm tarihten 3 gun once ilk idrar sonra jan testiyle bu guzel haberi aldik

Ilk ogluma bir ayda, ikinci ogluma bes ayda, üçüncü oglumaysa bir sene sonra sonra hamile kaldim..ilkler zor olur genelde..bizde tam tersi oldu.. herkesin.hakkinda hayırlısı. .

Eşim korunuyordu. Korunmayı bıraktığımız 3. ayda hamile kaldım

evlendim 5 ay sonra hamile kaldım düşük yaptım kalan pıhtılar için 3'er hafta arayla ikişer kez kürtaj oldum bi süre korundum 7 ay sonra tekrar hamile kaldım ikiz gebelikti ve bebeklerim gelişemediği için kürtajla alındı ve 3 gün sonra 2. kürtaj :s (bu arada kan pıhtılaşması sorunum var) velhasıl son kürtajdan 1,5 ay sonra sürpriz şekilde tekrar hamile kaldım ve şu an şükürler olsun 23. haftamdayım az kaldı kızıma kavuşmama :) ve diyorum ki Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

2 buçuk yıllık evliyim. Evlenmeden hemen önce d.kontrol hapı kullanmaya başladım. Çocuğa karar verince ağustos sonu ilacı bıraktım. Ama ilaci bıraktiktan sonra hamile kalmak icin en az 2 ay adet görmek gerekli olduğu için korunmaya devam ettik. Sonra ekim ayı adetimden sonra ilk denememizde test pozitif çıktı :) 30 kasımda hamile oldugumu ogrendim. D.kontrol hapi kullandigim icin bu kadar cabuk beklemiyordum açikçası ama doktorum hapın sağlıklı kadınlarda hamile kalmayı engellemediğini söylemişti. Ve doğru çıktı. Şuan 10. Haftam bitti çok şükür..
Allah inşallah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla. Ama kafaya takmamamızın da faydası oldu diye düşünüyorum olacağı varsa oluyor. Herşeyin bir zamanı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…