Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

valla bız ozel bırsey yapmadık hemde ben ustteydım ve dırek tuvaletımı yapıp dus bıle aldım allah işte. ..

bunun bi açıklaması yok herlade biz şekilden şekile giriyoz olsun diye nasip kısmet Allah bağışlasın

ben 3 senelik evliyim 9 ay korunduk
korunurken hamile kaldım demicem:52:
çünkü 2 yıl 3 aydır korunmuyoz tık yok:37:

ama bu ay var gibi hamiş arkadaşlar dua edin bana yarn test yapıcam
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:16:

nasıl başarıyosunuz onu ya :37::52:

Kizlar ben internetten yumurtlama hesaplayicisina bakmistim hamile kalmayi kolaylastirici gunler falan yaziyor sizde bakiyomusunz faydali bisi bence

bunun bi açıklaması yok herlade biz şekilden şekile giriyoz olsun diye nasip kısmet Allah bağışlasın

İnsallah sanada nasip eder rabbim hic doktorunla konustunmu belki problem vardir bi jinekolojiyle gorus bence faydasi gelir bazen ufacik enfeksiyon bile zorlastiriyor hamile kalmayi..

Kizlar ben internetten yumurtlama hesaplayicisina bakmistim hamile kalmayi kolaylastirici gunler falan yaziyor sizde bakiyomusunz faydali bisi bence

yumurtlama günlerine dikkat ediyoruz ama henüz tutturumadık

İnsallah sanada nasip eder rabbim hic doktorunla konustunmu belki problem vardir bi jinekolojiyle gorus bence faydasi gelir bazen ufacik enfeksiyon bile zorlastiriyor hamile kalmayi..

eşim bugün gitti dr bilmiyorum bakalım sonuç ne çıkcak bende bi kaç ay önce bebek düşünmezken adet ağrılarım yüzünden gitmiştim bi sorun yoktu şimdi yine gerekirmi bilmiyorum ultrasonda bakmak dışında başka napcak dr bana

yumurtlama günlerine dikkat ediyoruz ama henüz tutturumadık

eşim bugün gitti dr bilmiyorum bakalım sonuç ne çıkcak bende bi kaç ay önce bebek düşünmezken adet ağrılarım yüzünden gitmiştim bi sorun yoktu şimdi yine gerekirmi bilmiyorum ultrasonda bakmak dışında başka napcak dr bana

İnsallah hayirlisi olur benim yakin arkadasim 5senedir evli onunda bebisi olmuyor sutbezi hormonlariyla ilgili cikti suan tedavi goruyor eger bidaha gidersn dktra bebis istedigini soyle tup filmi cekiolar asilama yapiolar insallah bunlara gerek duymazsin hemencik bebis olur cok dua edicem seninicin rabbim gonlune gore versin..mujdeli haberlerini bekliyorm

İnsallah hayirlisi olur benim yakin arkadasim 5senedir evli onunda bebisi olmuyor sutbezi hormonlariyla ilgili cikti suan tedavi goruyor eger bidaha gidersn dktra bebis istedigini soyle tup filmi cekiolar asilama yapiolar insallah bunlara gerek duymazsin hemencik bebis olur cok dua edicem seninicin rabbim gonlune gore versin..mujdeli haberlerini bekliyorm

amin Allah razı olsun evlatlarını sana bağışlasın :16:

canım ultrasonla bakar karından ,vajınal ultrasonla bakar.smear alır,testler ister....bunları yapıyolar genel muayenede

ben korunmak icin ilac falan kullanmiyorum. cocuk istedigimizde yumurtlama donemime gelecek sekilde birgun ara vererek deniyoruz o ay adetim gecikiyor hemen hamile kaliyorumda devam ettirebilmek mesele hamile kalmakla is bitmiyo :-)

12. ayımızda Rabbim nasip etti 2,5 yıllık evliyiz 29 yaşındayım.

7 aylik evliyiz ve yeni 1 aylik hamileyim bebisi cok istedik cunku cok zor gunler gecirdik cikolata kisti ameliyatı gecirdim sonuc cok iyi dr cok sansli oldugumuzu söyledi isteyen herkese nasip etsin rabbim

Yumurtlama donemleri cok onemli klinik acidan bir sorun yoksa genelde gebelikle sonuclaniyor .Allah tum cocuk isteyenlere nasip etsin insallah

Merhaba arkadaslar araniza bugun katildim.ben 5aylik evliyim 4.denememizde hamile kaldim.ve sizinle paylasmak icin uye oldum ilk uc ay kabus gibiydi hic olmayacak sandim allahima binlerce kez sukur ki banada bu sevinci yasatti...Ben ozel olarak sadece meryem suresini okudum tavsiye ederim...

Merhaba arkadaslar araniza bugun katildim.ben 5aylik evliyim 4.denememizde hamile kaldim.ve sizinle paylasmak icin uye oldum ilk uc ay kabus gibiydi hic olmayacak sandim allahima binlerce kez sukur ki banada bu sevinci yasatti...Ben ozel olarak sadece meryem suresini okudum tavsiye ederim...

kızın mı olacak merak ettim :) meryem suresi kız isteyenler içinmiş :17:

Back