hamile kalmak için yumurtlama tarihiniz çok önemli bayanlar. Bu tarihler arasında gün aşırı cinsel ilişkiyi öneriyorlar doktorlar. biz eşimle denemeye başladıktan 1 ay sonra başarılı olduk.
ilişki sonrası hemen ayağa kalkılmaması. mümkünse kalçaların altına yastık koyarak 20-25dk kadar uzanılması. hemen tuvalete gidilmemesi ve yıkanmaması tavsiye edilir hepiniz biliyorsunuzdur. Bunun dışında hamilelik için en uygun cinsel ilişki pozisyonlarının doggy style ve misyoner pozisyonu olduğu söylenir :)
hamile kalmak için yumurtlama tarihiniz çok önemli bayanlar. Bu tarihler arasında gün aşırı cinsel ilişkiyi öneriyorlar doktorlar. biz eşimle denemeye başladıktan 1 ay sonra başarılı olduk.
ilişki sonrası hemen ayağa kalkılmaması. mümkünse kalçaların altına yastık koyarak 20-25dk kadar uzanılması. hemen tuvalete gidilmemesi ve yıkanmaması tavsiye edilir hepiniz biliyorsunuzdur. Bunun dışında hamilelik için en uygun cinsel ilişki pozisyonlarının doggy style ve misyoner pozisyonu olduğu söylenir :)
canım nasıl oldu tuttu neler yaptın :) bende 3 aylık evliyim ama henüz yok
canım nasıl oldu tuttu neler yaptın :) bende 3 aylık evliyim ama henüz yok[/QUO
ve canim mumkun oldugunca iliskiden sonra hemen kalkma en az 15 dk sirt ustu yat hemen tuvalete gitme kalcanin altina yastik koy ve yumurtlama gununu nutlaka hesapla biz bunlari yaptiktan bi ay sonra oldu rabbim sana da verir insallah
azizecimm,ben de 5.ayımda hamile kaldım,hiç korunmadığım halde ilk aylar olmayınca üzüldüm,1 yıl kadar normal dedi dr.Rabbim ne zaman isterse o an oluyor,afedersin ama ne popo altına yastıkla,ne gün aşırı ilişkiyle,ne ayakları havaya dikmeyle ilgisi yokmuş,bizzat yaşadım.Allah ol derse hiç tahmin etmediğimiz ve olmıcaak galiba dediğimiz anda oldu,o yüzdennn rahat olcen,akışına bırakcennnn,Rabbim dileyen herkese nasip etsincanım nasıl oldu tuttu neler yaptın :) bende 3 aylık evliyim ama henüz yok
canım nasıl oldu tuttu neler yaptın :) bende 3 aylık evliyim ama henüz yok[/QUO
ve canim mumkun oldugunca iliskiden sonra hemen kalkma en az 15 dk sirt ustu yat hemen tuvalete gitme kalcanin altina yastik koy ve yumurtlama gununu nutlaka hesapla biz bunlari yaptiktan bi ay sonra oldu rabbim sana da verir insallah
afracım dediklerin doğrudur elbet ama ben bunlara inanmayıp yapmayı bıraktığım zamanda hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?