yol ver.Merhaba bayanlar,
Boyle bir konu acmak istemezdim ancak artik depresyonun esigine geldim. Bunalmalardan bunalmalara atliyorum..!
Hayatimda birisi var, 7-8 aydir. Oncesinde de tanidigim birisi ama iliski olarak 7-8 aydir beraberiz. Bu zamana kadar gozumun icine bakan, bir dedigimi iki etmeyen, el bebek gul bebek gecen iliskimiz artik neye ugruyor, saskinlikla izliyorum. Sehirdisinda okuyorum ve okulumun uzamamasi icin son sansim olan yaz okuluna kaydoldum. Derslere gitmeden sadece sinavlara geliyorum. Ama her sinava gelisim extra olay oluyor. Evden cikmasam dahi surekli kavga... Istanbul'a dondugumde daha da artiyor kavgalar. Oysa ki yaptigim hicbir sey yok. Kiskancligin bir dozu olmali ama abartmanin da otesine gecti artik.
Evimize gelen anneannemin yegenine takar erkek diye( yasini basini almis adam ), annemlerle disari cikarim takar, sinava gelirim takar, tum gun evde otururum takar, disari cikmak isterim takar, can dostum arar 10 dk konusuyorum diye soylemedigini birakmaz.... Herseyin ama herseyin ekran goruntusunu, fotografini atiyorum. Ama bunlar onu "tatmin etmiyor"mus. :) artik yazamadigim o kadar cok sey var ki... Bu gece doldugum gece , patladigim gece! Yarin sabah sinavim var ama bu geceyi bana oyle kotu hale getirdi ki acip bir kelime calisamiyorum. Bu sinavin benim icin ne kadar onemli oldugunu bildigi halde sabahtan aksama
Kadar bana kan kusturdu.... Sag olsun.... Bu geceyi unutmayacagim. Bu sinav hayatima yon verecek ve ben su an ne haldeyim! Verdigim emeklerim yerin dibinde !.... Ayrilmak istemiyorum ama artik ben de bu gidisle depresyona girecegim... Ordan cikis cok zor, biliyorum, istemiyorum!
Ama bu arafta kalmak.... Cok kotu... Onceki iliskilerinde yasadigi guvensizlikleri bana bu kadar yasatmasi, hicbir sucum olmamasina ragmen gunahimi almasi surekli... buna nasil engel olacagim? Fikirlere ihtiyacim var... Cunku su an "hicbir sey" dusunemiyorum...
Biz sağlıksız düşündüğümüz için mi gelip burda senin için zaman harcayıp, derdine çözüm yolu bulmaya calisiyoruz?"Hala guluyorsun" demissin arkadasim, ordaki gulucugun gercek oldugunu mu dusundun acaba ?
Bu yasima kadar feminist buyudum. Hicbir erkege muhtac degilim boyle buyuttum kendimi. Kendimi buyuttum diyorum cunku ben buyurken hayatimda bir erkek figuru olmadi hic . (Or: baba)
Ama nasil anlatayim. Benim basiretim baglanmis gibi hissediyorum artik. Elim kolum hicbir seye gitmiyor. Hani geliyolar bana deriz ya oyleyim hep....
Mukemmel bir sekilde yargilamaktansa , birazcik yapici mesajlar yazsaniz keske (yargilayanlara )
Su an saglikli dusunebiliyor olsam buraya yazmazdim Zaten. Bir sagliksizlik soz konusu ki, oneri bekliyorum .. Yardimci olmak istiyorsaniz yargilamadan yapin ki faydasi olsun...
Ayrica, iyi kotu yorum yapanlara tesekkur ederim. Birkac gundur insan yuzu bile
Gormeden ders calistigim icin, mesajlari okumak bile iyi geliyor.
Aynisindan benim basimda da var pisman oldugu tek zamani benim aglama krizi gecirip tikandigim zaman iste o zaman duzeliyo senin bu sekile gelmeni istemem ama numaradan da olsa yapabilirsen bi dene derim ayrilmak istemiyorum diyosun cunku belki bi kac gun de olsa rahat nefes aldirirMerhaba bayanlar,
Boyle bir konu acmak istemezdim ancak artik depresyonun esigine geldim. Bunalmalardan bunalmalara atliyorum..!
Hayatimda birisi var, 7-8 aydir. Oncesinde de tanidigim birisi ama iliski olarak 7-8 aydir beraberiz. Bu zamana kadar gozumun icine bakan, bir dedigimi iki etmeyen, el bebek gul bebek gecen iliskimiz artik neye ugruyor, saskinlikla izliyorum. Sehirdisinda okuyorum ve okulumun uzamamasi icin son sansim olan yaz okuluna kaydoldum. Derslere gitmeden sadece sinavlara geliyorum. Ama her sinava gelisim extra olay oluyor. Evden cikmasam dahi surekli kavga... Istanbul'a dondugumde daha da artiyor kavgalar. Oysa ki yaptigim hicbir sey yok. Kiskancligin bir dozu olmali ama abartmanin da otesine gecti artik.
Evimize gelen anneannemin yegenine takar erkek diye( yasini basini almis adam ), annemlerle disari cikarim takar, sinava gelirim takar, tum gun evde otururum takar, disari cikmak isterim takar, can dostum arar 10 dk konusuyorum diye soylemedigini birakmaz.... Herseyin ama herseyin ekran goruntusunu, fotografini atiyorum. Ama bunlar onu "tatmin etmiyor"mus. :) artik yazamadigim o kadar cok sey var ki... Bu gece doldugum gece , patladigim gece! Yarin sabah sinavim var ama bu geceyi bana oyle kotu hale getirdi ki acip bir kelime calisamiyorum. Bu sinavin benim icin ne kadar onemli oldugunu bildigi halde sabahtan aksama
Kadar bana kan kusturdu.... Sag olsun.... Bu geceyi unutmayacagim. Bu sinav hayatima yon verecek ve ben su an ne haldeyim! Verdigim emeklerim yerin dibinde !.... Ayrilmak istemiyorum ama artik ben de bu gidisle depresyona girecegim... Ordan cikis cok zor, biliyorum, istemiyorum!
Ama bu arafta kalmak.... Cok kotu... Onceki iliskilerinde yasadigi guvensizlikleri bana bu kadar yasatmasi, hicbir sucum olmamasina ragmen gunahimi almasi surekli... buna nasil engel olacagim? Fikirlere ihtiyacim var... Cunku su an "hicbir sey" dusunemiyorum...
Pardon da adamın psikopatlik derecesindeki kıskançlıgi geçsin diye ağlama krizine mi giriyorsun,Aynisindan benim basimda da var pisman oldugu tek zamani benim aglama krizi gecirip tikandigim zaman iste o zaman duzeliyo senin bu sekile gelmeni istemem ama numaradan da olsa yapabilirsen bi dene derim ayrilmak istemiyorum diyosun cunku belki bi kac gun de olsa rahat nefes aldirir
Hayir numaradan yaptigim bi sey degil artik patlama noktasinda belli zaman sonunda kendiliginden olan bi sey bi kac kere basima geldi ve her oldugu zaman yaptigi seyin ne kadar sacma oldugunu anlayip pisman olup ozurler diledi belki numaradan da olsa yapilirsa bunun bi ise yarayabilecegini dusundum ve dusuncemi soyledim ne kadar hirpaladiginin mahvettiginin belki o zaman farkina varir diyePardon da adamın psikopatlik derecesindeki kıskançlıgi geçsin diye ağlama krizine mi giriyorsun,
Hayir numaradan yaptigim bi sey degil artik patlama noktasinda belli zaman sonunda kendiliginden olan bi sey bi kac kere basima geldi ve her oldugu zaman yaptigi seyin ne kadar sacma oldugunu anlayip pisman olup ozurler diledi belki numaradan da olsa yapilirsa bunun bi ise yarayabilecegini dusundum ve dusuncemi soyledim ne kadar hirpaladiginin mahvettiginin belki o zaman farkina varir diye
Hayir numaradan yaptigim bi sey degil artik patlama noktasinda belli zaman sonunda kendiliginden olan bi sey bi kac kere basima geldi ve her oldugu zaman yaptigi seyin ne kadar sacma oldugunu anlayip pisman olup ozurler diledi belki numaradan da olsa yapilirsa bunun bi ise yarayabilecegini dusundum ve dusuncemi soyledim ne kadar hirpaladiginin mahvettiginin belki o zaman farkina varir diye
Belki de ilkim oldugu icin boyledir bilmiyorum bazen ne kadar nefret etsem de bi kac gun sonra ona olan nefretim geciyo evet anlamsiz geliyo biliyorum ben de kendime diyorum seni anan elin oglanlari icin mahvol diye dogurmadi aptal olma diye kiziyorum kendime ama sonrasinda neden boyle oluyo anlamiyorumSeni bu kadar insanliktan çıkaran birini neden seviyorsun. Ya duzelsin ya da ayril canına yazik