Ne kadar "normal"?

yol ver.

Gerçek şu ki; sana burdan bi çözüm yolu çıkmaz. Çünkü hem sıkıntının olduğunu söylüyosun hemde inatla devam etmesini istiyosun. Sende bahsetmissin ilerde yurt dışına cikacaksin birçok insanla iletişim halinde olacaksınız. Kız arkadaşınla az bi konuşmaya bile kiziyosa ilerde her anın kavgayla geçer. Bunu tahmin etmek güç değil. Ya düz günde konuş ki duzelmesi zOr gibi görünüyor yada ufaktan kendini alistir sona. Ne güzel mesleğin var harcama bosu bosuna.

Biz sağlıksız düşündüğümüz için mi gelip burda senin için zaman harcayıp, derdine çözüm yolu bulmaya calisiyoruz?

Ayrıca evet sen sağlıksız düşünüyorsun. Sen arafta falan değilsin. Yani iki karar arasında değilsin. Zaten ayrılmak istemiyorum dedin.

Ama aklın yolu bir olduğu için herkes sana ayrıl, bu hayat böyle geçmez, iki gün sonra gündüz vakti karanlık perdeleri çekip evde oturtulursun diyince yok ben zaten bu ilişki yürümez farkındayım dedin.

Lütfen, git dersine çalış.. Biz bugün yazarız, sen yarın sınavdan gelince okursun.. Ya sevgilini karşına alır bu hayat böyle geçmez, düzelmezsen ayrılmak zorunda kalacağız diyeceksin ya da Ayy çok bunaldim ama olsun ben ayrılmam ki diyip köyü kırmızı babaanne perdelerini çekip oturacaksin. Karar senin...

Tek bir noktaya takıldım.Madem bu sınav o kadar önemli.Baktın sohbetin sonu gelmiyor ''benim ders çalışmam lazım'' de kapat telefonunu otur dersine çalış.O kavgalar bitmez ama sınav biter.Bir de okulu uzatma durumu varmış.Başarılar dileyim bari.Ayrıca o nasıl sevgili ya ?

Eee sorun var.kocan olmadığına göre ayrılman kolay ve tek çözüm.onu da istemiyorsun:) zaten o tipte biri senin ayrılmana tahammül edemez.o senden ayrılır.sınavlarının sonuçlarıyla kalırsın.
Hesap vererek yaşamayı sevmeseydin keşke.mecburmuşsun gibi....sen onun seni sevdiğini mi düşünüyorsun? Sanmam.seven insan sınav günü bunu yapar mı? Sadece erkek egosunu tatmin ediyor.ileride güleceksiniz bunlara.

Offfffff sinir oluyorum yaaa sevgili kimdir arkadas yaaaa hayatima mudahele edecek.
O sinav bir kere olur.
O adam kurtarmaz seni... ilerde cok pisman olursun.

Aynisindan benim basimda da var pisman oldugu tek zamani benim aglama krizi gecirip tikandigim zaman iste o zaman duzeliyo senin bu sekile gelmeni istemem ama numaradan da olsa yapabilirsen bi dene derim ayrilmak istemiyorum diyosun cunku belki bi kac gun de olsa rahat nefes aldirir

Pardon da adamın psikopatlik derecesindeki kıskançlıgi geçsin diye ağlama krizine mi giriyorsun,

Pardon da adamın psikopatlik derecesindeki kıskançlıgi geçsin diye ağlama krizine mi giriyorsun,
Hayir numaradan yaptigim bi sey degil artik patlama noktasinda belli zaman sonunda kendiliginden olan bi sey bi kac kere basima geldi ve her oldugu zaman yaptigi seyin ne kadar sacma oldugunu anlayip pisman olup ozurler diledi belki numaradan da olsa yapilirsa bunun bi ise yarayabilecegini dusundum ve dusuncemi soyledim ne kadar hirpaladiginin mahvettiginin belki o zaman farkina varir diye

Seni bu kadar insanliktan çıkaran birini neden seviyorsun. Ya duzelsin ya da ayril canına yazik

Seni bu kadar insanliktan çıkaran birini neden seviyorsun. Ya duzelsin ya da ayril canına yazik
Belki de ilkim oldugu icin boyledir bilmiyorum bazen ne kadar nefret etsem de bi kac gun sonra ona olan nefretim geciyo evet anlamsiz geliyo biliyorum ben de kendime diyorum seni anan elin oglanlari icin mahvol diye dogurmadi aptal olma diye kiziyorum kendime ama sonrasinda neden boyle oluyo anlamiyorum

Tam yorum yapacagidim kiii "ayrilmak istemiyorum" yazmisin eh bizede naparsan yap demek duser..

Ayrılmak istemiyorsan, hayat boyu bu adamı çekeceksin. Düzelme ihtimali yok, tam tersi daha kötüye gidecek.

''Bana kan kusturdu'' vs ''Ayrılmak istemiyorum'' Bu ne çelişki yahu? Padişah torunu mu bu adam, ne bu kıymet?

Kimse sana burada 'şöyle yap sakın ayrılma kendine eziyet ettir' demeyecek. Bu ilişkinin kurtarılacak düzeltilecek bir tarafı yok. Dua et de nişanlı evli falan değilsin bununla. Tabii ki de ayrılman lazım, işin yurtdışı odaklı olacaksa habire git gez toz, mümkünse kendine oradan bir koca bul. Hayatını yaşa napacaksın bu yobaz adamla?

enı sonu ayrılıcaksın
barı erken kurtul

Yorumları okumadım, belki daha önce söyleyen olmuştur, bilemiyorum.
Asagilanmis hissettigin bir cocuklugun olmuş. Derinden yara almissin. ( Çoğu insan bu acıları o kadar derine gomer ki hatirlayip kabullenmesi bile çok zor olur). Bu sebeple mazohistic bir mizac gelistirebilirler. . Asigilanmayi, kontrol halinde tutulmayi bir çeşit ilgi ve sevgi sanıp kendilerini böyle adamların yanında güvende hissederler. Bence böyle ama gtumden de sallamis olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…