Ne kadar "normal"?

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 18 yaşındayken 3-4 ay süren böyle bi ilişki demeye dilimin varmadığı yaşanmışlığım olmuştu. şimdi geriye dönüp bakınca hayatımın en kötü dönemiydi diye düşünüyorum. ki üzerinden 13-14 yıl geçmesine rağmen :) o dönem ben de bir türlü ayrılmayı akıl edemiyordum, benim için de bi seçenek değildi ayrılık. ama sonra bi arkadaşımın beni kendime getirmesiyle ilişkiyi bitirdim ve yeniden nefes almaya başladım. sizin de tek kurtuluşunuz ayrılmak. belki bir kaç ay üzülürsünüz ama sonra ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız.

Uc gundur konusmuyorduk. Daha dogrusu gunaydin iyi geceler mesajindan baska mesaj yoktu. Dun gece biraz konustuk aramizi duzeltmeye calisti. Sonra bazi konularda tekrar ustume geldi. Goruntulu arama yapmistik. Kamera acik , kameranin karsisinda istedigini yapmadim diye surat yapti on dk falan kamera oyle acik kaldi. E gecenin bir saati, ben ders calisicaktim. Neyse o zaman ben ders caliscam konusmuyosun madem dedim. Cat suratima kapatti kamerayi ben de yazmadim bisey. Gece whatsappa girmeme sinir oluyor. Ders calisiyodum ama surekli whatsappta cevrimici kaldim kimseyle konusmasam da. bugun de konusmamistik. Istanbula doncektim aksam. Aramiz iyiyken ben seni alirim otogardan oyle doneriz demisti neyse sinavdan sonra aradi kacta bincen vs.. Soyledim kapadik. Otogara indim servisi kacirdim zaten. Geldi aldi. Yol boyu konusmadik. Yemek yemeye gittik orda iyi sakalar yapiyo falan kalktik yurucez hic elimi tutmuyo onden gidiyo. Cocuk gibi arkasindan yuruyorum. Evin onune geldik. Vedalasmadi bile opmedi, ben de guldum dalga gecercesine. Hem suclusun hem guclu tavirlara bak. Kan kusturdun bana kac gundur. Bi de neye canin sikkin diyorsun. Verdigim emekler verdigim paralar bosa gitti bu derslere senin yuzunden dedim. Camlari kapadi arabanin. Bagris cagiris. Neymis, ben dun aksam kamera acikken ona neyse ders calisicam diyerek onu kovmusum :) ben de tartismaya basladim. Neyse iyi geceler sana dedi. Bakakaldim. Sen hicbir seyi haketmiyosun dedim arabanin kapisina kaldirima surttum acarken bilerek. Sonra da cok hizli kapatip eve girdim........
Kafka 'dan bana gelsin : Dayanılmaz olan aslında yaşam değilmiş, insanlarmış.Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil...

Sen ne b2kliyordun peki canım kardeşim?

Adam bariz manyak. Bir de 10 kg yazı yazıp Kafkaa'dan alıntı yapıp süslemişsin de, ne gerek var? Adam psikopatın teki , onun yüzünden nerdeyse okulun uzicakmış, üstüne bir de ühhhüüğ ama ayrılmak istemiyorum yazmışsın?!?! Bu kafana ne yaşarsan müstehak git yapış bu manyağa aman sakun bırakma.

Şunların yarısını anneniz babanız yapsa ne baskıcılıkları kalırdı ne evden kaçıp kendinizi kurtarmak istediğiniz. Sevgili yapınca "ama olsun seviyorum :)"

Madem her şeyi bu kadar net görüyorsunuz, madem sorun olduğunu hissediyorsunuz, madem artık hiç hoşunuza gitmiyor, durduran ne? Ben bu kadar duygusallığı anlamıyorum sanırım, insan niye bile isteye kendine bu derece eziyet çektirir ki?

Bu arada yargılıyorsunuz falan demeyin, bilakis hiç yargılamıyorum. Sonuçta hayat sizin, istediğinizi yaparsınız. İster en güzel yıllarınızı bir adamın kaprisleri uğruna kan kusarak geçirirsiniz, ister kararınızı verir bitirirsiniz.

sana bu kadar zararı olan bir adamı neden hala hayatında tutuyorsun? mazoşist misin sen?
hiç mi değer vermiyorsun kendine?
o kim oluyor ki hayatı sana zindan ediyor, gerçi buna sen izin veriyorsun
bu adam yüzünden geleceğini de mahvediyorsun? gerçekten değer mi?

Zararın neresinden dönülse kardır. Yorumlara kızıyorsun ama bazen insan kendine ne yaptığını farketmiyor. Olay soğuyunca anlayacaksın. Biz kadınların en büyük hatası kendimize değer vermemek. Aslında bizim suçumuzda değil bu eril dünyanın toplumun bize dayattığı. Kendimizi sevsek önce değer versek bir erkek gelip kendi pısırıklığını üzerimizde baskıya dönüştüremez.

Eğitim hayatımmı sevgilimi deseler.
Kesinlikle eğitim hayatım derim.
Çünkü sizi siz kurtaracaksınız.
Çok çirkin bu davranışlar insanın kocası olsa çekilmez.
Bunları sevgi için çektiğini söyleyenlerde ayrıca sorunlu benim kanımca.

Ona hatasını anlattınız size nelere mal olduğunu eğer değişmezse de ayrılmak istediğinizi söyleyin.

Sana ınanamıyorum kendine bu eziyeti neden yapıyorsun?! Ne kadar vakıt gecırebılırsın bu ınsanla baska insan mı kalmadı ? Pardon hem kör hem topal hem çirkin hem aksi hemde yaslı hem sabıkalımısınız ancak bu krıterlerdeki bir insan buns katlanır baska sansı olmayabılır cnk. Kurtarın kendınızı ne olur

Bir ilişkide yada evlilikte güven herşeydir...güven yok ise sevginiz neye yarar ? bu şekilde sizi daha cok yıpratır arkadasınız.

Bir ilişkide yada evlilikte güven herşeydir...güven yok ise sevginiz neye yarar ? bu şekilde sizi daha cok yıpratır arkadasınız.

Kimseyi cok iyi taniyorum dememek lazimmis Allah buyuk gosteriyor sana sonradan birseylerini. Evet hepiniz haklisiniz. Daha fazla uzamadan bitti zaten... Simdi ben yoluma bakmaya calisiyorum. Kendimi toparlamaya..

Kimseyi cok iyi taniyorum dememek lazimmis Allah buyuk gosteriyor sana sonradan birseylerini. Evet hepiniz haklisiniz. Daha fazla uzamadan bitti zaten... Simdi ben yoluma bakmaya calisiyorum. Kendimi toparlamaya..

Toplarsın canm sen sıkma canını guclu ol

şimdi okuduğun için kıskanan adam yarın iş hayatının sonu olur çalışamazsın bırak çalışmayı bakkaldan ekmek bile alamazsın iyi düşün

bence sevinmelisin en azından yol yakınken gördün evlendikten sonra böyle olan erkek modeli çok Allah kurtarmış hayat kısa zaman çok değerli kimse için hayatını zehir etmene değmez

Benim eşimde aynıydı evlendik herşeyin dozu öyle bir arttıki yol yakınken vazgeç derim ben 6 aylık hamileyim ve boşanıcaz emin olki yaşadıklarının kat be kat fazlasını evlendiğimde yaşadım hayatından taviz verme benim canım okadar acıdıki o kadar kırdı incittiki beni sen buna asla izin verme .

Cok uzuldum sizin icin. Insallah omrunuzun kalani sizin ve bebeginiz icin hayirli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…