- 29 Mayıs 2021
- 13.140
- 85.198
- 36
- Konu Sahibi suslusirine
Evet avukati kesin alırız diyordu, birde 1 milyonluk tazminat talebi var onu da es geçmeyelim.15 k mı istiyor ne güzel ya işe girip uğraşmayın boşuna bi adama 4 ay sabredin gelsin 15 k
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet avukati kesin alırız diyordu, birde 1 milyonluk tazminat talebi var onu da es geçmeyelim.15 k mı istiyor ne güzel ya işe girip uğraşmayın boşuna bi adama 4 ay sabredin gelsin 15 k
Hehehe, hakimi dava falan edecekti istediği miktarı vermezse, burnunu düşürmüş de gelmiş o kadar atıp tutamıyor şimdi.15 bin mi ?
Benim giden kızlığım nolucak peki herşeyi biliyorsunuz onca yaşadığım kırgınlıklar vs. Tamam aldatmadı dövmedi ama küfürlü kelimeler kullandı ailesi beni hiç istemedi
Evet avukati kesin alırız diyordu, birde 1 milyonluk tazminat talebi var onu da es geçmeyelim.
Hehehe, hakimi dava falan edecekti istediği miktarı vermezse, burnunu düşürmüş de gelmiş o kadar atıp tutamıyor şimdi.
streslibayan .!.:
Benim giden kızlığım nolucak peki herşeyi biliyorsunuz onca yaşadığım kırgınlıklar vs. Tamam aldatmadı dövmedi ama küfürlü kelimeler kullandı ailesi beni hiç istemedi
Aynen "kızlığının" gitmesinin bedeli olarak düşünüyor.Bazı kadınlarla evlenmek suç :))
Giden kızlığını biz diktircez ama bak öyle kuru kuru dert dinlemek olmaz :))
Hakimi de mi dava edecekmiş ?Hehehe, hakimi dava falan edecekti istediği miktarı vermezse, burnunu düşürmüş de gelmiş o kadar atıp tutamıyor şimdi.
Bizim de bir komşu vardı 3 yıl evli kaldı çocuk yok yıllardır nafaka alıyor adamdan. Başka biriyle metres hayatı yaşıyordu boşandıktan sonra ondan çocuğu da oldu ama adamdan hala nafaka alıyordu. Şu an görüşmüyoruz durum nedir bilmiyorum ama değiştiğini sanmıyorum. İnsanlar artık evlenmeye korkar oldu.bizim bir komşu vardı, onun oğlu on yıl olmuş iki ay evli kalıp ayrılmışlar kadınla ve hala nafaka ödüyor, adam yeniden evlendi iki çocuğu oldu ama iki ay evli kaldığı kadına kazancından bir miktar ayırmak zorunda kalıyor, adam miktarın da önemi yok oraya gönderdiğim bir kuruş bile çocuklarımın rıskından kestiğim para, burası çok sinir bozucu oluyor diyor ki haklı bence.
Evet avukati kesin alırız diyordu, birde 1 milyonluk tazminat talebi var onu da es geçmeyelim.
Fikrinizi saygı duyuyorum fakat katılmıyorum. Çünkü boşanma durumundan ekonomik özgürlüğü olan kadının bile çok mağdur olduğunu gördüm. Ayrıca bazı kadınlar bir aylık evli olup boşanma durumunda bile hayatı tepetaklak olan kadınlar var. çünkü aileye dönemiyor, eve kabul edilmiyor.Hemen iş bulmak kolay değil elbette ama 4 aylık evlilikte maddi manevi nasıl bir kaybı olabilir konu sahibinin de nafaka istiyor. Daha dört ay önce babası bakıyordu zaten. Sanki babasının yükünü alıp bir başkasına yüklemek gibi olmuş. Evlenmeseydi de iş arayacaktı. Şıp diye bulamayabilirdi, bu da ihtimal dahilinde. Evlilik bir geçim aracı mı yani?
Ha şiddet varsa, aldatma varsa ne bileyim tazminat gerektirecek bir kusuru varsa karşı tarafın evet alsın hakkını tabi ki. Okuyordum evlendim, ya da mezun oldum hemen evlendim. Birkaç ay sonra anlaşamadım ayrıldım. Sen şimdi bana nafaka öde. Saçma değil mi?
Çocuk yok, yıllarca verilmiş manevi emek/karşılıksız emek yok. Nafaka ne için verilecek onu anlamadım.
İnsanlar artık evlenmeye korkar oldu.
Ay ne alaka ya. Bize ne erkeklerden. 4 aylık evlilikte neyin nafakası. Aldatılmıştır tazminat ister vs vs. 4 Aylık evlilikte neyin nafakası ya. Takıları alsa bile nafakadan daha iyi
Fikrinizi saygı duyuyorum fakat katılmıyorum. Çünkü boşanma durumundan ekonomik özgürlüğü olan kadının bile çok mağdur olduğunu gördüm. Ayrıca bazı kadınlar bir aylık evli olup boşanma durumunda bile hayatı tepetaklak olan kadınlar var. çünkü aileye dönemiyor, eve kabul edilmiyor.
Fikrinizi saygı duyuyorum fakat katılmıyorum. Çünkü boşanma durumundan ekonomik özgürlüğü olan kadının bile çok mağdur olduğunu gördüm. Ayrıca bazı kadınlar bir aylık evli olup boşanma durumunda bile hayatı tepetaklak olan kadınlar var. çünkü aileye dönemiyor, eve kabul edilmiyor.
yeni yasa nasıl bilmiyorum ama geçmiş kararlarda eşin birinin diğerinden daha yüksek geliri varsa da nafaka aldığı durumlar olmuş sanırım. Belki bu da onlardan biridir.Sigortası olunca kesilmiyor muydu nafaka ?
Çok şaşırdım suan .
Böyle dışarıdan 'ne alaka' demek çok kolay sanırım.
Yasal olabilir fakat vicdanen doğru değilKanuni hakkım değil mi neden etmeyim