- 12 Temmuz 2006
- 55.531
- 212.913
- 52
- Konu Sahibi suslusirine
Hanımlar sakin olun, üsluplara dikkat edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah baglamaz.Bilen arkadaşlar vardır belki hakim nafaka bağlamayabilir mi ?
Ne 15 bini miktarmı belirttim benNe oldu sizin 15 binlik nafaka? Çok emindiniz kendinizden
Miktar belirtmeyince 15 nafaka alicam, avukatım çok iyi diyen üye olduğun anlaşılmıyor tabi canım, nereden anlaşılsın.Ne 15 bini miktarmı belirttim ben
Evet canım hiç belli olmadı gerçektenNe 15 bini miktarmı belirttim ben
Çocuğunuz yokMerhabalar, boşanma aşamasındayım (kadınım). Çalışmıyorum, Avukatım ile birlikte mahkemeden tedbir nafakası ve yoksulluk nafakası istedik. İlk duruşma (ön inceleme) 3 hafta sonra olacak. Avukatım başvuru tarihinden itibaren geçerli olmak üzere tedbir nafakası talep etti. Sonrasında ise yoksulluk nafakası. 4 aylık evliydik şimdi boşanıyoruz çocuk yok. Daha önce benzerini duyanlar, görenler veya avukat arkadaşlar var ise ne kadar nafaka alabileceğim konusunda yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Eşim memur 30bin civarı maaşı var.
Evet, bir tane daha bir ömür asalak gibi eski koca nafakasına bağlanacak kadın daha.Merhabalar, boşanma aşamasındayım (kadınım). Çalışmıyorum, Avukatım ile birlikte mahkemeden tedbir nafakası ve yoksulluk nafakası istedik. İlk duruşma (ön inceleme) 3 hafta sonra olacak. Avukatım başvuru tarihinden itibaren geçerli olmak üzere tedbir nafakası talep etti. Sonrasında ise yoksulluk nafakası. 4 aylık evliydik şimdi boşanıyoruz çocuk yok. Daha önce benzerini duyanlar, görenler veya avukat arkadaşlar var ise ne kadar nafaka alabileceğim konusunda yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Eşim memur 30bin civarı maaşı var.
Hemen iş bulmak kolay değil elbette ama 4 aylık evlilikte maddi manevi nasıl bir kaybı olabilir konu sahibinin de nafaka istiyor. Daha dört ay önce babası bakıyordu zaten. Sanki babasının yükünü alıp bir başkasına yüklemek gibi olmuş. Evlenmeseydi de iş arayacaktı. Şıp diye bulamayabilirdi, bu da ihtimal dahilinde. Evlilik bir geçim aracı mı yani?Sosyal medyada nafaka ödüyoruz diye zırlayan adamlar burada kadınları da etkilemiş görünüyor. Resmen düşünmeden saldırıya geçmiş hepsi. Ayrıca ben daha boşanırken nafaka nedeniyle mağdur olan erkek hiç görmedim. Tersine çöp gibi kenara atılan hep kadınlar oldu. Öyle hemen iş bul çalış demekle olmuyor. Çünkü kadınları fiziki yapısı ve iş olanakları sınırlı.
Ben bu durumlarda erkeğe daha çok kızıyorum. Evlenirken karşı tarafı hiç mi tanımıyorsunuz . Bi insanın karakteri neyse odur. Evlilikte ya da boşanma da değişmez. Muhtemelen adamda evlenmek için evlendi. Tanımadan etmeden.
Sosyal medyada nafaka ödüyoruz diye zırlayan adamlar burada kadınları da etkilemiş görünüyor. Resmen düşünmeden saldırıya geçmiş hepsi. Ayrıca ben daha boşanırken nafaka nedeniyle mağdur olan erkek hiç görmedim. Tersine çöp gibi kenara atılan hep kadınlar oldu. Öyle hemen iş bul çalış demekle olmuyor. Çünkü kadınları fiziki yapısı ve iş olanakları sınırlı.
Ne oldu sizin 15 binlik nafaka? Çok emindiniz kendinizden
2. üyelik bu. Aynı konu açılmıştı Mune
babaya değil de ayrılınan kocaya yük olmak oluyor ama bu da.Ailem var tabiki ama bu süreçte zaten ailem çok destek çıktı daha fazla yük olmak istemiyorum babama