İnancini bilmiorum ama Dua et canim oncelikle seni anlamasi icin .. Konusmayi dene.. Gerci erkekler konusarak anlamiyor icimizde yasadiklarimizi.. Kendin yapmaya calis Turk komsularin yokmu
Böyle devam eder. Degisir diye umarsın ama hayal kırıklığı...
Ben de çok cektim böyle karakterden.. Bir surprizi bile Hep 'yapacaktım şöyle şöyle oldu, şöyle düşünüyordum ama şöyle şöyle engel oldu ' Tım, dım, dim, beceriksizlik pacadan akar
Kendi islerine gelene oyle degiller
Neden doğumu bekliyorsun? Tehlikeli mi?Aynen öyle yapacaktım şöyle oldu böyle oldu bilmem ne sürekli bi yalan sürekli bi bahane artık dayanamıyorum hergün ağlıyorum kimsem yok burda hiç yanımda olmuyor beni hiç anlamıyor geçen hafta hastaneye gittim dil bilmiyorum ot gibi gittim ot gibi geldim ne konuştum ne soru sordum onların dediklerinide hiç anlamadımne yapacağım böyle bilmiyorum çocuk dogunca Türkiye'ye annelerin yanına gideceğim bıktım artık
hangi dil kousuluyor yasadiginiz yerde bilmiyorum ama livemocha diye bir site var hemen hemen butun dil kurslarina ucretsiz uye olabilirsiniz..secin ogrenmek istediginiz dili ve evde de olsa gayret gosterin.
baska parali sitelerde mevcut babe vb.. aylik 10 eur ya level atliyorsunuz sanirim.
kitapcilardan kitap alin illa ki vardir ingilizce yollu ogreten.
esinize yalvarmayin yardimi icin,internetten kendiniz bakin kurslara atlayin gidin kursa kimse dil bilmiyorsunuz diye sizi kucumsemez,kucumse de anlamiyorsunuz suan icin bosverin.
bende yurtdisinda yasiyorum,ilk zamanlar zordu cekiniyordum ama simdi yasadigim ulkenin dili ana dilimden farksiz konusuyorum cok sukur.
ben ilk 4 ay kursa gittim sonrasi kendi cabamla oldu,basindan kalkmadim kitaplarin.esimle de surekli calistigim dili konustum.
saglikla alin kucaginiza
Hangi ulkedesiniz?
Etrafinizda hic bi turk yokmu hastanede felan yardim edebilecek?
Biz hollandadayiz hastanelerde sokakta felan cok turkler oluyor dil bilmeyen ama hemende bi turk imdadina yetisiyor yardimci oluyor.
Doktor demissiniz Allah korusun derdinizi anlatamadiginiz icin yanlis bi ilac bile verebilir doktor.
Belkide ilac alirken soylemeniz gereken bi hastaliginiz var kullanimda etken yaratan.
bebegın ıyımı degılmı nasıl anladın pekiLondra'da yaşıyorum kaldigimiz bölgede hiç Türk yok kimseyi tanımıyorum komşular falan ruh gibiler hiç görmem etmem.. Ne yapacağım böyle bilmiyorum eşimle konuşuyorum tamam diyor ama sonra umursamıyor.. Hastaneye gittim Türk falan görmedim sıramı bekledim adımı çağırdılar doktorun odasına girdim söyledim ingilizce bilmediğimi ultrasyona baktı bu kadar çıktım geldimAllahim yardım etsin çok bunalıyorum 1 yıldır hergün bunalıyorum doğumu bekliyorum doğum yapınca Türkiye'ye gideceğim
Londra'da yaşıyorum kaldigimiz bölgede hiç Türk yok kimseyi tanımıyorum komşular falan ruh gibiler hiç görmem etmem.. Ne yapacağım böyle bilmiyorum eşimle konuşuyorum tamam diyor ama sonra umursamıyor.. Hastaneye gittim Türk falan görmedim sıramı bekledim adımı çağırdılar doktorun odasına girdim söyledim ingilizce bilmediğimi ultrasyona baktı bu kadar çıktım geldimAllahim yardım etsin çok bunalıyorum 1 yıldır hergün bunalıyorum doğumu bekliyorum doğum yapınca Türkiye'ye gideceğim
bebegın ıyımı degılmı nasıl anladın peki
ayy cok zor ya tühUltrasyon ekranından gördüm hareketlerini kalp atışlarını falan ultrasyon çıktısı veriyo eşime gösterdim herşeyi normal yazıyor dedi.. Böyle canım işte böyle anlaşıyoruz yabancı memlekette olursan böyle oluyor Allahim kimseyi bu duruma düşürmesin