Ne istersem erteliyor :(

Nasil turkiyeye gidiceksiniz? Esiniz londrada kalip siz annenizin yaninami gitmeyi dusunuyorsunz?

Canım geçen ay Türkiyeye gittim geldim bir aylığına çok bulantim vardı hiç yemek yapamiyordum 7 kilo vermiştim eşim gönderdi bir ay git annenin yanında kal diye öyle iyi geldiki... Annemlerin yanına gideceğim o da gelirse gelsin gelmezse kendi bilir ben daha fazla böyle bi yaşantıya dayanamayacağım.. Çocuk doğacak onu hastaneye götür getir ben yapacağım her şeyini biliyorum yine çok zorlanacagim.. Ne yapacağım diye düşünüp duruyorum

Nasil turkiyeye gidiceksiniz? Esiniz londrada kalip siz annenizin yaninami gitmeyi dusunuyorsunz?

Canım geçen ay Türkiyeye gittim geldim bir aylığına çok bulantim vardı hiç yemek yapamiyordum 7 kilo vermiştim eşim gönderdi bir ay git annenin yanında kal diye öyle iyi geldiki... Annemlerin yanına gideceğim o da gelirse gelsin gelmezse kendi bilir ben daha fazla böyle bi yaşantıya dayanamayacağım.. Çocuk doğacak onu hastaneye götür getir ben yapacağım her şeyini biliyorum yine çok zorlanacagim.. Ne yapacağım diye düşünüp duruyorum

yahu çok enteresan gerçekten
hayır bir de yaşadığınız yer ingiltereymiş
kk'ya girene kadar en basitinden ingilizce öğreten bir sürü site, hatta telefona indirilen programlar var, çat pat bişeyler öğrenirdin. ya da evlenene kadar kursa gidebilirdin

Bi kac ayligina gitmekte sorun tabi kocan uygun goruyorsa.
Ama tabi geri donuceksin dimi?

yahu çok enteresan gerçekten
hayır bir de yaşadığınız yer ingiltereymiş
kk'ya girene kadar en basitinden ingilizce öğreten bir sürü site, hatta telefona indirilen programlar var, çat pat bişeyler öğrenirdin. ya da evlenene kadar kursa gidebilirdin

Canım ingilizce öyle bizim okullarda öğrendiğimiz gibi değilmis ben trde halk eğitimin kursuna gittim a bi işe yaramıyor burda canım.. Kelime biliyorum ama cümle kurmaya gelince tıkanıp kalıyorsun burda okula gitmek şart internetten öğrenilecek gibi değil ve evde internet yok sadece eşimin telinde var o gelince onun telinden giriyorum

Bi kac ayligina gitmekte sorun tabi kocan uygun goruyorsa.
Ama tabi geri donuceksin dimi?

Bilmiyorum canım aklımda bi sürü sorular sürekli düşünüp duruyorum kendimi geçtim çocuğumu düşünüyorum doğacak onu hastaneye götürmek gerekecek aşılari kontrolleri falan herşeyi ben düşünüyorum eşim hiç düşünmüyor söylüyorum bunları tamam diyip geçiyor.. Lanet olsun ya bi para için kursa göndermiyor ama hamilelik parasına gelince almayı biliyor

Bilmiyorum canım aklımda bi sürü sorular sürekli düşünüp duruyorum kendimi geçtim çocuğumu düşünüyorum doğacak onu hastaneye götürmek gerekecek aşılari kontrolleri falan herşeyi ben düşünüyorum eşim hiç düşünmüyor söylüyorum bunları tamam diyip geçiyor.. Lanet olsun ya bi para için kursa göndermiyor ama hamilelik parasına gelince almayı biliyor

Hamilelik parasi kocaninmi bankasina yatiyor?
Canim bence o para senin bankana yatmasi lazimki cocugun eksiklerini alabilesin.
Cok pinti demissin para lazim desen para verirmi?

Hamilelik parasi kocaninmi bankasina yatiyor?
Canim bence o para senin bankana yatmasi lazimki cocugun eksiklerini alabilesin.
Cok pinti demissin para lazim desen para verirmi?

Evet çok pinti hiç bişeye para harcamak istemez herşeyin en ucuzuna bakar parayı öbür tarafa götürecek.. Para istersem verir ama aldığım şeylerin fiyatlarıni tek tek sorar.. Benimde psikolojim etkileniyor herşeyin ucuzuna bakıyorum niye çok para harcadın demesin diye

Evet çok pinti hiç bişeye para harcamak istemez herşeyin en ucuzuna bakar parayı öbür tarafa götürecek.. Para istersem verir ama aldığım şeylerin fiyatlarıni tek tek sorar.. Benimde psikolojim etkileniyor herşeyin ucuzuna bakıyorum niye çok para harcadın demesin diye

Eger asiriya kactigini dusunurse nasil bi tepki veriyor?
Neler diyor?

Eger asiriya kactigini dusunurse nasil bi tepki veriyor?
Neler diyor?

Aşırıya hiç kaçmiyorum ihtiyacım olanı alıyorum çok para harcarsam galiba para vermeyi kısıtlar bilmiyorum ne yapar sinirli biri değildir yani uyarır fazla harcama diye ya da bilmiyorum ne der ama ben aşırıya kaçmadım hiç

Aşırıya hiç kaçmiyorum ihtiyacım olanı alıyorum çok para harcarsam galiba para vermeyi kısıtlar bilmiyorum ne yapar sinirli biri değildir yani uyarır fazla harcama diye ya da bilmiyorum ne der ama ben aşırıya kaçmadım hiç

O zmn kendinden kisma derim.
Pasif olma. Sende bi insansin ve seninde ihtiyaclarin var. Evlendi sonucta adam, gozden cikarmali.
Ornek olrak: emin ol her erkek cok para harciyosun makyaja ona buna der ama sokakta dolasirken paspal bi karisi girsin istemez koluna.

Canım burda ücretsiz dil kursu çok aradı eşim bulamadı eşimin tek derdi kursa para vermemek dil kursları para istiyor ücretsiz malesef kurs bulamadı eşim.. Cok guzel söylüyorsunuzda diğer mesajlarımi okumadınız galiba evde internet yok sadece eşimin telinde internet var o gelince onun telinden giriyorum.. Hastaneye falan kendim gidiyorum zaten her yere kendim gidiyorum ve çok zorlanıyorum bi kaç kelime biliyorum ama olacak gibi değil illa okula gitmek şart

ama siz gurbette yasiyorsunuz,nasil olmaz evinizde internet..ya cok can sIkici..

ama siz gurbette yasiyorsunuz,nasil olmaz evinizde internet..ya cok can sIkici..

Bende onu söylüyorum ya zaten canım eşim hiç bi dediğimi yapmıyor tamam diyor ama sonra umursamıyor 1 yıldır Londradayim ve çok bunalıyorum ne internet var ne telefonum var eski telefonumu kullanıyorum telefon istiyorum almıyor kaç kere söylemem lazım bi insana bi kere söylersin anlar artık ben söylemekten utanıyorum :KK43: bu duruma çok üzülüyorum hiç bi dediğimi yapmıyor ben sürekli ona şunu yap bunu yap dememmi lazım ona sürekli yalvarmam mi lazım bende insanım ne zamana kadar katlanırım bilmiyorum 5 aylık hamileyim ve hiç kilo alamadım çok üzülüyorum :KK43:

evinizde internetiniz olsa çok güzel ücretsiz kaynaklar mevcut yardımcı olurdum size bari kursa göndermiyorsa internet bağlatsın eve ama kursa gitmek daha mantıklı daha güzel öğrenirsiniz madem kursa yollamamakta çok ısrarcı eve internet bağlatsın bari o kadarda olmaz yazık sanada söyle strese giriyorum yazık içimdekine de evde tek başına oralarda bir arkadaşın bile yok anladığım kadarıyla hamile halinde çok zor allah yardımcın olsun kardeş

Çok can sıkıcı bi durummuş Allah yardımcın olsun.

Bence eşini karşına al konuş ne sıkıntın isteğin varsa ve geçiştirmesine izin verme, kararlı ol

Bende onu söylüyorum ya zaten canım eşim hiç bi dediğimi yapmıyor tamam diyor ama sonra umursamıyor 1 yıldır Londradayim ve çok bunalıyorum ne internet var ne telefonum var eski telefonumu kullanıyorum telefon istiyorum almıyor kaç kere söylemem lazım bi insana bi kere söylersin anlar artık ben söylemekten utanıyorum :KK43: bu duruma çok üzülüyorum hiç bi dediğimi yapmıyor ben sürekli ona şunu yap bunu yap dememmi lazım ona sürekli yalvarmam mi lazım bende insanım ne zamana kadar katlanırım bilmiyorum 5 aylık hamileyim ve hiç kilo alamadım çok üzülüyorum :KK43:

anliyorum cok zor bi durum..
bakin soyle bir site buldum,dunyanin bi cok yerinden yabanci insanlarin ingilizce ogrendigi bedava bir kurs.Londrada hemde :KK36:
site bu : http://englishinthecommunity.org.uk/
esinizde bulabilirdi bence bu kursu `free courses in england for immagrants` yazinca pat diye cikti onume.
sayfayi bi inceleyin,kayit olmaya karar verirseniz yardimci olurum formu doldurmak icin,isterseniz kursu da ararim sorun degil.
2014 dolu diyor ama biz 2015 deyiz dimi:KK53:
pazartesi gunu 12.45`de egitim merkezinde basvuru sahipleriyle gorusme yapiliyormus bunun icin randevu almaniz gerekicek.

buarada bence turk derneklerine de katilmanizda fayda var,yani tabi hepsine degil ama cevre edinirsiniz.
mesela bi ornek londrada yine sadece turk kadinlari icin kurulan baska bir dernek mevcutmus,burayla da irtibata gecebilirsiniz,hic ummadiginiz yerden ummadiginiz bi yardim gorursunuz.
http://www.atwib.org.uk/index_t.html

baska birsey karsima cikarsa sizi haberdar ederim..

lutfen yemenize icmenize dikkat edin,bebeginizi iyi besleyin.
yavru icerde sIkintiya dusmesin.

X