Gelinlik Modelleri ne istediğimi bilmiyorum

bir kısmı kapalı değil aslında ama dantel kollar hakkında da fikir olsun diye koydum cnma.s.

4. gelinlik modeli çok şık duruyor kapalı model olarak,sadelikten de yana olduğum için güzel geldi bana:)..açık modelleri kapalı da yapınca güzel olanlar var önemli olan taşıyabileceğimz gelinlik modellerini tercih etmek.Üzerinde beğendiğin bir modeli moda evinde eklentiler yaptırarak çok şık olabilirsin:)
Zorlu ve stresli bir süreçtir herhalde kolay gelsin şimdiden :)

canım kusura bakma ama bunun yeni kapandım fln eskiden de istemiodum la alakası yok bende kapanalı 9 ay bitti ama nasılsam öle olucam..arkadaşlarada katılıorum ilerde nasıl o fotolarını paylaşıcan insanlarla..onu bırak senin foto çekilen herkeste kalçak bir yada birkaçtanesi onları toplatamazsın ya..bak güzelim bunların hepsini düşün bence burdaki hepimiz sana olanı söylüyoruz ama inan ne olursa olsun nefsin uğruna böle bişi yapma

Arkadaş gelinlik konusunda yarım istemiş bence..Valla bizimkilerde öyle düğün olunca ama sadece kafa açılır saç yaptırılırdı eskiden şuan o şekilde yapmıyorlar tabiki..

Hayatım valla arkaaşlarındediği mantıklı ama senin ne istediğinde çok önemli tamamen içindeki sesi dinle istemediğin bir şeyide yapmak kötü sonuçta.

o gün senin için en özel gün tekrarı olmayacak o yüzden içinden ne geliyorsa onu yap.saçını birgün açmakla dinden de çıkmazsın bir problem de olmaz.bigün başını açtın diye de ömürlük günaha girmezsin yani.kapalı olup da kendi nişan ve düğün töreninde saçını açtırıp ölçülü giyinen arkadaşlarım da oldu.model çok açık olmadığı sürece herhangi bi problem olmaz bence.şimdiden Allah mesut etsin arkadaşım ...

Tabi ki dugunun en guzel gunun ve dugun gunu cok guzel olmak isiyorsun.Ama madem ki tesetturlusun gelinliginde kapali olmali. Teremm'e katiliyorum.Seninle bircok kisi fotograf cektirmek isteyecek.Kapali olup cok hos gelinlikler de var.Cok farkli guzel turbanlar da yapiyorlar ayrica..

bir gün başını açınca günah olmaz konusu çok komik neyin günah neyin sevap olduğundan eminiz de ne kadar günah yazcak onu mu hesaplıyoz (bu durumda da herhalde açık olduğumuz için hergün günahlar denizinde takılıyoruz) hahah harbiden komik ve fazlasıyla şekilci.

tatlım ben gizzem in paylaştığı gelinliklerden ikincisini çok beğendim. hem istediğin gibi de oynayabilirsin. dantel kısmını boynuna kadar uzatabilirsin ve dantelin yoğunluğuna göre de kendini rahat hissedeceğin kadar kapanmış olursun.. kolaylıklar dilerim

Bence bu arkadaşın nasıl bir ortamda olduğunu bilmeden, ne lerini, niçinlerini bilmeden yorum yapmayalım, kırmayalım da. Arkadaşımıza yardımcı olabiliyorsak olalım, kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok. Bizler hayatta hiç ikilemlerde kalmıyor muyuz? Ayrıca arkadaş çok fazla göz almayacak makul bir gelinlik ile kimsenin de dikkatini çekmeyecektir. Ben de buraya bulabilirsem koyacagım. Hatta üç tane koyuyorum. Gelinlk.jpg benim favorim, Ön kısmını bogazlı yaptırsan bence çok asil bir gelinlik...Diğerleri de çok güzell...a.s.

Eklentiler

• $Cloudshow-W0053.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 181
  • $bbd2bcc5ab0b5d6c0a2d59bdb5849c9a.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 185
  • $gelinlk.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 152
fotograf paylasan arkadaslar gönderdiğiniz modellerin hepsi güzel teşekkür ediyorum. beni eleştiren arkadasslar ben açılsammı açılmasammı diye birşey sormadım fikrinizi söylemişsiniz sağolun.
ayrıca ben açık gezenler günah işliyo diye bişeyde demedim kimsenin kimseye gerici diye yargılamasına gerek yok
ben bu konuyu tartışma yaratmak içinde açmadım bu kadar uzayacağını bilseydim hiç açmazdım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…