Gelinlik Modelleri ne istediğimi bilmiyorum

nelit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
195
0
96
Diğer
kızlar ben kapalıyım ama gelinliğimi türbanlı istemiyorum
yinede açık bişeyde olmayacak tabi ama şimdi gelinliklerin hepsi straplez hemen hemen
diktirmeylede uğraşmak istemiyorum sizin gözünüze çarpan makul bi gelinlik varmı
varsa paylaşırmısınız

canım kusura bakma ama eleştirmek zorundayım
mademki kapalısın açık gelinlik istiyosun anladığım kadarıyla o zaman sürekli açık gez
tesettürün ne anlamı kalıyo ki
böyle yapanlar çok var normalde kapalılar gelinlikleri açık bence çok çok saçma

straplez bir gelinliğin üzerini fransız danteliyle kaplatıp kollu hale getirebilirsin diye düşünüyorum. deseni sık olursa tenini çok fazla göstermez.

normalde kapalısın diye böyle özel bir günde açmak olmaz düşüncesine ben katılmıyorum. en özel günün, kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle olursun bu kadar basit. günahı da sevabı da sana.

Katılıyorum.. kaydirigubbakcemile5

nelitçim aslında sana hak veriyorum çünkü tesettürlülere hiç güzel gelinlik yapmıyolar
bak ben sana beğendiklerimin reimlerini eklemeye çalışıcam

Eklentiler

• $t105_katalog.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 100
  • $TULAY-GELINLIK-VE-MODA-EVI-039-NDEN-FIRSAT-UR__14277602_0.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 82
  • $TULAY-GELINLIK-VE-MODA-EVI-039-NDEN-FIRSAT-UR__14091026_0.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 85
  • $TULAY-GELINLIK-VE-MODA-EVI-039-NDEN-FIRSAT-UR__14277232_1.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 85
  • $ayod7joty58ov8aqh.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 93

Bende katılıyorum.

güzelim sen gerçekten ne istediğini bilmiyosun.Türbanlısın ama nasıl açık bir gelinlik istiyosun. Ben şu özel güne katılmıyorum oooo özel günde günahlar kesiliyomu acaba yada meleklerimiz defterimi kapatıyor Yüce allahım görmüyomiki anlamadım.Tek yapıcağın güzel bir model beğenip uzun kollusunu diktirmen. Madem herkese kapattın bırak ooooo özel gündede kapalı kalsın. bu tarafı değil öbür tarafı kazan. :)kaydirigubbakcemile5

her şeyi günaha ve sevapla tek kalemde özetlemek bana çok mantıksız geliyor... sanki elde bir liste varmış da sanki bu günah ve sevap binlerce parametreye aynı anda bağlı değilmiş de... şekilcilik bence.. sana katılmıyorum arkadaşım...
gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yapmalısın tatlım... işin günahıymış sevabıymış caiziymiş ayıbıymış hiç ama hiç kimsenin karar verebileceği hatta tek cümle edebileceği birşey değil bence...
acemiliğim geçtiğinde bulduğum bi kaç gelinliği de burdan paylaşcam çok yakında yerimseniben

Arkadaşımız daha başlığında ne istediğimi bilmiyorum diye yazmış bende yorum yaptım uygulamak onun bileceği iş gerçekler hep acı gelir insana herkes inancını yaşasın.Ben bana katılın diye bişey söylemedim kendi fikrimi söyledim. Bir yorum yapılmasını istemiş bende yorum yaptım diğer arkadaşlar değilde niye bana takıldınız anlamadım..Bana katılmayın siz boşuna polemik yapıp ortalığı bulandırmayın LÜTFEN

Son düzenleme:

Sonuna kadar katılıyorum.Demekki seninki bilinçli bir kapalılık değil...Üzüldüm...

öncelikle herkese teşekkür ederim
bilinçli veya bilinçsizlikle alakası olduğunu düşünmüyorum ama tabiki saygı duyuyorum
ben daha yeni kapandım yani 3 4 ay oldu ve ben eskiden beri gelinliğimi türbanlı istemezdim
bu benim yaşıcağım tek gün ve gönlümden geçen gibi olmasını isterim
tabiki türbana karşı değilim öyle olsaydı kapanmazdım ben sadece gelinlik için konuştum türbanlı olup çok şık gelinliklerde gördüm
neyse tekrar herkese teşekkür ediyorum yorumlarınız için

kusura bakmayın ama çok saçma geliyo bana..
düğünde açılıyosunuz, ama normalde kapalıyım diyosunuz yok böyle bi mantık.
bi insan acıksa acıktır kapalıysa kapalıdır..
düğünde herkes açık görmüyomu ee sonra kapanmanın mantığı ne..
aç kapa aç kapa bu ne..:umursamaz:

bence bu olay sevapla günahla alakası yok tamamen karakter meselesi

ne yaptığımızı bilmeyen bi millet olduğumuz için, şuan ülkemizde iç çatışmalar çıkıyo çok üzülüyorum.

Katılıyorum...

famee yorumun için sağol ama karakter meselesini karıştırma bence açılıp kapanmanın karakterle kişilikle ne alakası var sadece tek bi gün yapılacak bişey bu günahmı günah onuda ben çekicem
bu yüzden tanımadığın ve karakterini bilmediğin kişiler için karakter analizi yapmazsan sevinirim

doğru demişsin arkadaşım bence açık gelinlikleri çok güzel bir şeklide kapalı yapabiliyorlar

canım öncelikle ilk fikrim şu : sen en çok ne istiyorsan onu yap,
ama şunu unutma,
sonra o en özel gününün resimlerini tekrar kapanınca nasıl duvarına asacaksın?
nasıl gelen misafirlerinin eşlerine göstereceksin?
yani sana 1 gün açtın diye , hergün açacaksın demiyorum tabiki bana düşmez.
yurt dışındaki iranlı arkadaşlarım cuma günleri kapatır diger günler açarlar kimse karışmaz...
ama;
ben açık gelin olup da kapandıktan sonra keşke gelinken de kapalı olsaydım dıyen
ablalar tanıyorum ...
bunu da unutma insan oglu hergün bir seye pişman oluyor iyi düşün canım.

canım bu benım düşüncem ve öyle düşünüyorum..
bi gün açılınca günah ertesi gun kapanınca sevap mı olcak yok böyle bisey yaa çok saçma geliyo bana.

mesela biri birine tecavuz etsın ertesı gun yapmıyom desin ee sevap yok böyle bi saçmalık.
bence kendinizi kandırıyosunuz baska bısey degıl.

o zaman evlendikten sonra kapansaydın en azından bu kadar saçma olmazdı
düşüncelerime katılan arkadaşlarada ayrıca teşekkürler.

biricik kesinlikle katılıyorum sana..
ama anlamadığım nokta su
arkadas düğün günü acılıp günahsa gunah işleyecegini ama sonra tekrar kapanacagını söylüyo yanı sevap olcak..

pekı açık olanlar sürekli günah mı işliyo.ne saçma sapan, ne gerice bı düşünce yaa.

kız burda kimseye sizce gelinliğim açık mı kapalı mı olsun diye sormamış gördüğüm kadarıyla
yakınından biri olsanız kendi fikrinizi söyler doğru bulduklarınızı anlatırsınız da
sizden sadece çok açık olmayan bir gelinlik modeli isteyen birini eleştirmek
hele acımısızca eleştirmek..
asıl hoş olmayan bu..

cnm bende birkaç model vardı nasıl yükleyeciğimi öğrenip yükleyeceğimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…