- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
Çok büyük hatalar yapmam ama işi yavaslatirim. Aslında yapabildigim seyleri yapamıyormuş gibi gösteririm. Sürekli hastalık izni kullanırım vs. Vs.Nasıl attırırsınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok büyük hatalar yapmam ama işi yavaslatirim. Aslında yapabildigim seyleri yapamıyormuş gibi gösteririm. Sürekli hastalık izni kullanırım vs. Vs.Nasıl attırırsınız ?
O tür durumlarda mobing yapıyorlarÇok büyük hatalar yapmam ama işi yavaslatirim. Aslında yapabildigim seyleri yapamıyormuş gibi gösteririm. Sürekli hastalık izni kullanırım vs. Vs.
İş mahkemesine başvurulur. Mobbing kanunlarca belirlenmiş bir suçtur ve cezası vardır.O tür durumlarda mobing yapıyorlar
Kavga çıkarıyorlar vs
Babanın hayrına demişsiniz dekendin işi bırakınca tazminat alamazsın.6 yıllık emek diyorsun ama babanın hayrına çalışmadın ki maaş karşılığı çalıştın.ayrıca işveren seni çıkarınca tazminat hakkın doğuyor.onu da kimse kabul etmez.
İspatlanması zorİş mahkemesine başvurulur. Mobbing kanunlarca belirlenmiş bir suçtur ve cezası vardır.
Çalıştığınız yer kurumsal mı ?Bunların hiç birine gerek yok :) çalışma yönetmeliğinde annelere tanınan okul çağına gelmemiş küçük çocuğu olan anneler yarı zamanlı calışma hakkı var yanlış değilse kısmi süreli diye geçiyor. haftada en fazla 30 saat çalışıyorsunuz ve bunu onay konusu işverenin insiyatifinde değil. Bunu dilekçe yazıp insan kaynaklarına verin. ne kadar çalışıyorsanız o kadar maas ve sigorta yapılıyor. işveren bunu ya onaylayacak bu şekilde çalışacaksınız ya da onaylamadığı takdirde iş çıkışını vermek zorunda. tazminatınızı bu şekilde şayet kabul etmezse alabilirsiniz. ben şuan bu şekilde çalışıyorum :)
işe girerken her şeye evet kabul deniyor, kabul ediliyor çıkarken başlıyor genelde bu tarz sorunlar ilginç. eğer bilgisi dışında bu olmuşsa dava açabilir ona kimse bi şey demez.Babanın hayrına demişsiniz de
Konu sahibinin primleri asgariden yatmış hep altı sene boyunca
Bu kimin hayrına ?
İşsizlik oranı yüzde elli olduğu için kabul ediliyor olabilir mi ?işe girerken her şeye evet kabul deniyor, kabul ediliyor çıkarken başlıyor genelde bu tarz sorunlar ilginç. eğer bilgisi dışında bu olmuşsa dava açabilir ona kimse bi şey demez.
İşveren savunması buişe girerken her şeye evet kabul deniyor, kabul ediliyor çıkarken başlıyor genelde bu tarz sorunlar ilginç. eğer bilgisi dışında bu olmuşsa dava açabilir ona kimse bi şey demez.
Sizinki de bana çok ilginç geliyor gerçekten. Bi şeyi baştan kabul ediyorsan sonunda da kabul edeceksin . Aksi halde bu döneklik oluyor. Köprüyü geçene kadar oluyor yani . Dediğim gibi eğer işçinin haberi olmadan hakkı yendiyse buna dava açması gerekir.İşsizlik oranı yüzde elli olduğu için kabul ediliyor olabilir mi ?
Böyle bir fırsatçılık adil mi yani sizin gözünüzde
İlginç bir düşünce yapınız var.
Neyse ki kanun öyle demiyorSizinki de bana çok ilginç geliyor gerçekten. Bi şeyi baştan kabul ediyorsan sonunda da kabul edeceksin . Aksi halde bu döneklik oluyor. Köprüyü geçene kadar oluyor yani . Dediğim gibi eğer işçinin haberi olmadan hakkı yendiyse buna dava açması gerekir.
ben de işçiyim ama şu bana saçma geliyor işi kendi bırakan biri için işveren neden illegal bi şeye bulaşsın ki.sonuçta işçi bırakıyor işi. işveren işten çıkarsa yarın bir gün tazminat hakkı doğacak, ve ileride işe iade davası açabilir işçi. neden kendini bile bile yaksın.Neyse ki kanun öyle demiyor
Sizin zihniyete göre tüm işçiler “ dönek “ o zaman
Bizim zihniyete göre de SGK ları asgariden yatıran , işçilerin hakkını vermeyen tüm işverenler kan emici , asalak
Siz alınteri ile kazanan işçiye “ dönek “ deseniz de o primler işçinin hakkı.
siz olaylara objektif bakamıyorsunuz.Neyse ki kanun öyle demiyor
Sizin zihniyete göre tüm işçiler “ dönek “ o zaman
Bizim zihniyete göre de SGK ları asgariden yatıran , işçilerin hakkını vermeyen tüm işverenler kan emici , asalak
Siz alınteri ile kazanan işçiye “ dönek “ deseniz de o primler işçinin hakkı.
“ işveren neden illegal bir şeye bulaşsın “ demişsiniz.ben de işçiyim ama şu bana saçma geliyor işi kendi bırakan biri için işveren neden illegal bi şeye bulaşsın ki.sonuçta işçi bırakıyor işi. işveren işten çıkarsa yarın bir gün tazminat hakkı doğacak, ve ileride işe iade davası açabilir işçi. neden kendini bile bile yaksın.
İşçiymişİşveren savunması bu
ister yee ister yeme 26 yaşında işveren olma şansım yok şu an ki ekonomi şartlarında. sana yeterince vakit ayırdım hadi byİşçiymiş
Yersen
Babanın yanında sgklısın o zamanister yee ister yeme 26 yaşında işveren olma şansım yok şu an ki ekonomi şartlarında. sana yeterince vakit ayırdım hadi by
Bir de bu modellerden var.Babanın yanında sgklısın o zaman
Umarım bir gün haksızlığa uğramazsın sana da by