NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

aynen minnak ve kürtçe konuşan bebeler fakat :KK37: beden dilimi kullanmktan..bende bir ben kalmadı :KK30:

AAA,
hiçmi türkçe bilmiyorlar,ama neden.:26::26:
iyiymiş :KK9::KK9:

Ay sağol canım bende şaka yaptım:KK1: kadesa çağırdı beni zaten davetliyim:21::KK53:
Evet canım ya canım çok dertliyim benim ikizlerin biri çok iyi diğeri orta halli hafta içi deneme yaptı sorular çok kolaydı ve sınıf çuvalladı...Benim kız 5 yanlış yaptı diye öğretmenden bir sürü fırça yedi:KK19:Baktı olmuyor yarın yine deneme yapacakmış:KK53:ve yazılılarıda var yarın birşey olmaz yaparlar diyor..10sayfada ödev vermiş:KK53:

İkizim yazık yavruya,rahat bırakın çocuğu yav,
Sen anlatırken ben bunaldım,o ne yapsın.

Topikte 2,5 yaş ve altı 5 tane oğluşumuz var.

Hakkaten çok zor işiniz,oğlqn çocuğu farklı bir yaramaz oluyor.:KK14:

hemde nasıl zoryaa nasıl oynatılır onda bıle zorlanıyo insan aldık bikaç tane araba bütün gün annn annnn annnn diye bağırıp duyuyorum oyalansın dıye

İkizim yazık yavruya,rahat bırakın çocuğu yav,
Sen anlatırken ben bunaldım,o ne yapsın.

Canım bunlar ne ya hergün birşey var çocukların psikolojisi bozulacak diye korkuyorum:KK19:..Nerdeyse seneye üni sınavlarına girecek gibi hazırlıyor:KK53:

İkizlerden sonra oldu zaten ama o ikizlere bedel:KK53:

:)))) Allah saglik versin yaramazlara :))Anneler bosuna cokmuyor.
Topikte 2,5 yaş ve altı 5 tane oğluşumuz var.

Hakkaten çok zor işiniz,oğlqn çocuğu farklı bir yaramaz oluyor.:KK14:

Evet bende katiliyorum buna,istisnalar vardir tabii ama cok yaramaz,yerinde durmayan duz duvara tirmanan bir kiz cocugu daha gormedim:KK37::KK37:
Benim ki gecen kapiya tirmanirken dustu kafayi vurdu,oglum neden yaramazsin diyorum "buyumek istiyorum " diyo :))) alakaya cam demle:KK37:

yavru kuşlar , bıldırcınlar :21:

haydi görüşürük :KK55:

yarın iş var yoğun olursam gelemem hiiç merak etmeyin :KK37:

beni özleyinn anacımmm :KK16:

hemde nasıl zoryaa nasıl oynatılır onda bıle zorlanıyo insan aldık bikaç tane araba bütün gün annn annnn annnn diye bağırıp duyuyorum oyalansın dıye

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bizimde burda küçük bir bebemiz var canım,adı SEVO,

Getir seninkini beraber oynasınlar,bizde bizimkini zaptedemiyoz burda.

kızlar ben kaçar
erken yatıp erken kalkıyorum mecburen..
bide ufaklıklar çok yoruyr beni...bu arada izmirliyim ben:KK16: memleketimi söylemeyi unutmuşum :KK24:

iyi gecellerrr :KK55: :KK54:

bende kaçıyorum
yepisyeni topiğimizde bol muhabbet bol eğlence olsun inş.
herkese iyi geceler :KK3:

X