NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

Bilmiyorum var mıdır yok mudur ama
Her geçen gün bu rezilliğin artış gösterdiği bir gerçek

Bkz : Evliyim ama mutsuzdum bi başkasının kocasında mutluluğu buldum aşk yaşıyoruz diyen midesi ve yüreği geniş konu sahibecikleri..

Haklısın canım onun gibi niceleri var kk dan okuduklarımız bizzat duyduklarımız gördüklerimiz şahit olduklarımız...

Allahım bizleri uzaK tutsun bu çirkinliklerden..kesinlikle kınamıyorum haddim değil..

sadece yaradan ıslah etsin hidayet versin diyorum insan şaşmam sanıyor şaşıyor...

Son düzenleme:

Merrsiiiiiii

Bende o konuda çok güveniyorum umarım öyledir,hep öyle kalır

İnşallah canım yaaa öyle temenni edelim bizdee

Hani yokdu Bak artur eniştem varmışş oleyyyy

Arturrr var işte oyarım onun gözleriniiiii yoksa

Mutsuzluğunu aldatmakla giderdiklerini sanıyorlarda ondan ...

günaydııın
bulutların karanlığından sabah olduğunu anlamamışım..
biraz daha uyusam zatenn akşam olacaktı boşuna uyandım

o kadarını bilemicem..... olabilirde, olmayabilirde

felaket tellalımısın panpa..
mis gibi yuvalarını dağıtıcan milletin..
benimki tembelliğinden aldatmaz.
benle zor uğraşıyo zaten..
bide öyle gizli msj lar buluşmalara çok üşenir
yoksa hepsinin kafasında tilkiler dolanıyodur

BDV den sonra gaza gelip eve gidince nasılsa bu da erkek değil mi şimdi değilse birgün yapar deyip ya Allah diye başlıyo herhalde adamı dövmeye

ben şu davete karısını götürmeyen ex sevgilisiyle aldatan kadının konusunu okuyunca delirdim..
ousa yastık fırlattım adam cinlere düşeceketi
Allahtan konuyu anlatmıştım da noluyo diye sormadı arkasını dönüp uyudu

Ben bu sabah gördüm
Müdüründe saçını başını yolamayacağıma göre içimden saydım durdum prostat olsunlar inşallah dedim
Bi süre sonra geçiyo

Ouslarınıza benden selam söyleyin siz kk ya girerken dışarı çıksınlar, yatışınca dönerler..

sevgi ablaa

kızlar benim kocam yapmaz diye birşey yok.bu erkek milleti öyle bir nefse sahip ki en güvendiklerimiz bile yapabilir.o yüzden arada bir düşünme terliği fırlatmak şart.

sandalyesine su dök gizlice, bişey yapman lazım o da erkek sonuçta
diğerleri değilde elmayra ve bu arkadaşın konusunda dağıldım
ve geçen metrobüste genç bir kadın tel. de kocasının aldattığını yakaldı. bağırdı tel.de adama adi filan diye...kader görmen lazımdı ..
elleri titredi birden kadının ben kalktım otursun diye yığıldı kaldı yaa gözümün önünde nasıl ağlıyo...öff çok kötüydü..

Son düzenleme:
sevgi ablaa

kızlar benim kocam yapmaz diye birşey yok.bu erkek milleti öyle bir nefse sahip ki en güvendiklerimiz bile yapabilir.o yüzden arada bir düşünme terliği fırlatmak şart.

canımmmm

yapmaz die bişey yok insanız hepimiz tabi erkeklerin zaafları daha fazla ve dayanıksızlar yapmadım diyene inanmam zaten

Ama senin kahvaltı saatin daha gelmedi, 3 ten sonra yaparsın
Güzellik uykunu neden bölüyosun
Ekşın yok yani kk için kalktıysan

doru didin tekrar uyusammı aceba:44:
neyse bari su içeyim de arada vücut yaşadığını hatırlasın..
yok kk için kalkamadım ne zamandır ekşın yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…