sandalyesine su dök gizlice, bişey yapman lazım o da erkek sonuçta
diğerleri değilde elmayra ve bu arkadaşın konusunda dağıldım
ve geçen metrobüste genç bir kadın tel. de kocasının aldattığını yakaldı. bağırdı tel.de adama adi filan diye...kader görmen lazımdı ..
elleri titredi birden kadının ben kalktım otursun diye yığıldı kaldı yaa gözümün önünde nasıl ağlıyo...öff çok kötüydü..
badoş sen neden bildirimlerine bakmıyorsun
ya sevom,antepfıstığım ballı bademim nerde yaaa
Ben ikinci kattayım , o 6.katta ve kamera var odasının girişinde.. Ben o odadan çıkarken bile çok uslu oluyorum, izlediğini biliyorum çünküSu döksem kesin enselenirim O yoksa bile yardımcıları oluyo..
Ay çok kötü ya, metrobüs bile tek başına insanı çileden çıkarırken bir de eşi tarafından aldattığını öğrenmek
İyi yapmışsın yer vermekle valla metrobüste ister sakat olsun ister çocuklu kimse kalkmıyo, mücevher bulmuş gibi hissediyo kendini oturabilenler
kadiş insan çok beğenilmeye görsün hemen şımarıyo..
beğenidir didim hacı ağlama yazdım..
o uğursuzun ismini de anma gelir filan Allah korusun
kimnen msjlaşıyosan posta kutun doluymuş pehh
ya gelsin,özledim onu ben.saf saf saçmalamasını,komik olmayan espiriler yapmasını,hiç susmadan konuşmasını özledim
özledim teninin kokusu özledim
ay yok dur hatlar karıştı
çevrem çok benim ondan msj kutum dolmuş(kim olacak sevo lak lak yapıyo sapık!!!)
sen de bi çeyrek bozup alamadın yepisyeni pc...bizde seni össledik akşam gevezeliğinde..
parkonda gelmiyo artık sevoyla ne konuşucan işte saçmalıyo ben dinliyorum
hee o zaman kamernın önünde dosya filan oku yaz...çok çalışıyo gibi görün
metrobüs insanı delirtir yaa teyzeler artık gençlere yanaşıyo oğlum bi kalk ben tansiyon hastasıyım düşer kalırım diyolar
e artık utanma pazarı yer veriyolar..yeni taktik geliştirdiler
sevo tacizci tikkat et ona
bende özledim ama pc alamam çeyrekler zor günler için
parkon yaş ilerledikçe erken yatıyo tabii,ona kızmıyorum(aha da bu cümle intihar sebebim oldu)
sevo tacizci tikkat et ona
bende özledim ama pc alamam çeyrekler zor günler için
parkon yaş ilerledikçe erken yatıyo tabii,ona kızmıyorum(aha da bu cümle intihar sebebim oldu)
Dosyaları bırakmaya gidiyorum zaten, dosyalar dolunca da kocaman oluyo düşürmemek için akla karayı seçiyorum rezil olmiyim diyeBi de boynumu büküyorum küçük Emrah gibi Kimse kıyamıyo
Evet.. Biz sabah tıklım tıklım biniyoruz orta duraklardan mecburen, geç kalmayalım diye.. Akşam metroya binip ilk durağa gidiyoruz oturalım diye, oturmamak sorun değil ama metrobüste yapışıyo iyice insanlar birbirine o yüzden..
Boş metrobüs yaklaşıyo, kapısı ötede durduysa bekleyen adamlar sinirleniyo tekmeliyo metrobüsükapı önünde duran kişi seviniyo oturabilcem diye ama arkadan izdiham bi çullanıyo öndeki kendini kurtaramazsa eziyolar hoop geçiyolar..
Teyzelere gelince bazıları hakikaten hak ediyo, ben mesela ilk durakta 5 metrobüs bekleyip binbir cambazlıkla kaptığım yeri nazlana nazlana metrobüse teşrif eden teyzeye vermem.. O da 5 tane beklesin binsin, hem çoluk çocuk gezmeden geliyolar iş saatinden önce çıksın gitsin.. Birisine tepem attı Ous'a dedim hastayım diye ağlasa da kalkmıcaksın bak tamam mı
tikkat mi edeyim artık helalim o benim yakında nikahımız var
parkon buralarda fink atıyo ne uyuması artık bizi beğenmiyo
hor görüyo pis fakirler diyo
zincirlikuyuda kapı hizasını belirlemişler yaa çok güldğm ama bende sonradan orayı kapıyodum ilk..
bi kez teyzenin biri koltuğa yöneldi uyuz adamın biri koştu oturdu..teyzede geldi benim karşıma oturdu..
adamda böle omuzuna kazak atmış jilet gibi giyinmiş filan güneş gözlüklü ..
teyze kendi kendine söyleniyo''tipe bak o kadar zenginsen arabana bineydin..paran yoksada o kadar neye süslendin uyuz!! am ben koptum.yol boyu adama saydı durdu
zincirlikuyuda kapı hizasını belirlemişler yaa çok güldğm ama bende sonradan orayı kapıyodum ilk..
bi kez teyzenin biri koltuğa yöneldi uyuz adamın biri koştu oturdu..teyzede geldi benim karşıma oturdu..
adamda böle omuzuna kazak atmış jilet gibi giyinmiş filan güneş gözlüklü ..
teyze kendi kendine söyleniyo''tipe bak o kadar zenginsen arabana bineydin..paran yoksada o kadar neye süslendin uyuz!! am ben koptum.yol boyu adama saydı durdu
nikah şahidiniz olucimmm
bade,büyük falan demem yolarım parkonu bak elimi kana bulatma benim
kader metrobüs maceraların çok heyecanlıymış