NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

sandalyesine su dök gizlice, bişey yapman lazım o da erkek sonuçta:KK1:
diğerleri değilde elmayra ve bu arkadaşın konusunda dağıldım:KK43:
ve geçen metrobüste genç bir kadın tel. de kocasının aldattığını yakaldı. bağırdı tel.de adama adi filan diye...kader görmen lazımdı ..
elleri titredi birden kadının ben kalktım otursun diye yığıldı kaldı yaa gözümün önünde nasıl ağlıyo...öff çok kötüydü..

Ben ikinci kattayım , o 6.katta ve kamera var odasının girişinde.. Ben o odadan çıkarken bile çok uslu oluyorum, izlediğini biliyorum çünkü :KK1: Su döksem kesin enselenirim :KK53: O yoksa bile yardımcıları oluyo..

Ay çok kötü ya, metrobüs bile tek başına insanı çileden çıkarırken bir de eşi tarafından aldattığını öğrenmek
İyi yapmışsın yer vermekle valla metrobüste ister sakat olsun ister çocuklu kimse kalkmıyo, mücevher bulmuş gibi hissediyo kendini oturabilenler

badoş sen neden bildirimlerine bakmıyorsun :KK19:

ya sevom,antepfıstığım ballı bademim nerde yaaa :KK43:

badoş sen neden bildirimlerine bakmıyorsun :KK19:

ya sevom,antepfıstığım ballı bademim nerde yaaa :KK43:

kadiş insan çok beğenilmeye görsün hemen şımarıyo..:KK53:
beğenidir didim hacı ağlama yazdım..
o uğursuzun ismini de anma gelir filan Allah korusun:KK20:

Ben ikinci kattayım , o 6.katta ve kamera var odasının girişinde.. Ben o odadan çıkarken bile çok uslu oluyorum, izlediğini biliyorum çünkü :KK1: Su döksem kesin enselenirim :KK53: O yoksa bile yardımcıları oluyo..

Ay çok kötü ya, metrobüs bile tek başına insanı çileden çıkarırken bir de eşi tarafından aldattığını öğrenmek
İyi yapmışsın yer vermekle valla metrobüste ister sakat olsun ister çocuklu kimse kalkmıyo, mücevher bulmuş gibi hissediyo kendini oturabilenler

hee o zaman kamernın önünde dosya filan oku yaz...çok çalışıyo gibi görün:KK1:
metrobüs insanı delirtir yaa teyzeler artık gençlere yanaşıyo oğlum bi kalk ben tansiyon hastasıyım düşer kalırım diyolar
e artık utanma pazarı yer veriyolar..yeni taktik geliştirdiler:KK1:

kadiş insan çok beğenilmeye görsün hemen şımarıyo..:KK53:
beğenidir didim hacı ağlama yazdım..
o uğursuzun ismini de anma gelir filan Allah korusun:KK20:

kimnen msjlaşıyosan posta kutun doluymuş pehh :KK19:

ya gelsin,özledim onu ben.saf saf saçmalamasını,komik olmayan espiriler yapmasını,hiç susmadan konuşmasını özledim:KK5:

özledim teninin kokusu özledim :KK43:

ay yok dur hatlar karıştı :KK9:

kimnen msjlaşıyosan posta kutun doluymuş pehh :KK19:

ya gelsin,özledim onu ben.saf saf saçmalamasını,komik olmayan espiriler yapmasını,hiç susmadan konuşmasını özledim:KK5:

özledim teninin kokusu özledim :KK43:

ay yok dur hatlar karıştı :KK9:

çevrem çok benim ondan msj kutum dolmuş(kim olacak sevo lak lak yapıyo sapık!!!)
sen de bi çeyrek bozup alamadın yepisyeni pc...bizde seni össledik akşam gevezeliğinde..
parkonda gelmiyo artık sevoyla ne konuşucan işte saçmalıyo ben dinliyorum:KK31:

çevrem çok benim ondan msj kutum dolmuş(kim olacak sevo lak lak yapıyo sapık!!!)
sen de bi çeyrek bozup alamadın yepisyeni pc...bizde seni össledik akşam gevezeliğinde..
parkonda gelmiyo artık sevoyla ne konuşucan işte saçmalıyo ben dinliyorum:KK31:

sevo tacizci tikkat et ona :KK30:

bende özledim ama pc alamam çeyrekler zor günler için :21:

parkon yaş ilerledikçe erken yatıyo tabii,ona kızmıyorum(aha da bu cümle intihar sebebim oldu) :KK25:

hee o zaman kamernın önünde dosya filan oku yaz...çok çalışıyo gibi görün:KK1:
metrobüs insanı delirtir yaa teyzeler artık gençlere yanaşıyo oğlum bi kalk ben tansiyon hastasıyım düşer kalırım diyolar
e artık utanma pazarı yer veriyolar..yeni taktik geliştirdiler:KK1:

Dosyaları bırakmaya gidiyorum zaten, dosyalar dolunca da kocaman oluyo düşürmemek için akla karayı seçiyorum rezil olmiyim diye :KK53: Bi de boynumu büküyorum küçük Emrah gibi:KK53: Kimse kıyamıyo :21:

Evet.. Biz sabah tıklım tıklım biniyoruz orta duraklardan mecburen, geç kalmayalım diye.. Akşam metroya binip ilk durağa gidiyoruz oturalım diye, oturmamak sorun değil ama metrobüste yapışıyo iyice insanlar birbirine o yüzden..

Boş metrobüs yaklaşıyo, kapısı ötede durduysa bekleyen adamlar sinirleniyo tekmeliyo metrobüsü :KK22: kapı önünde duran kişi seviniyo oturabilcem diye ama arkadan izdiham bi çullanıyo öndeki kendini kurtaramazsa eziyolar hoop geçiyolar..

Teyzelere gelince bazıları hakikaten hak ediyo, ben mesela ilk durakta 5 metrobüs bekleyip binbir cambazlıkla kaptığım yeri nazlana nazlana metrobüse teşrif eden teyzeye vermem.. O da 5 tane beklesin binsin, hem çoluk çocuk gezmeden geliyolar iş saatinden önce çıksın gitsin.. Birisine tepem attı Ous'a dedim hastayım diye ağlasa da kalkmıcaksın bak tamam mı :KK53:

parkon yaş ilerledikçe erken yatıyo tabii,ona kızmıyorum(aha da bu cümle intihar sebebim oldu) :KK25:

tikkat mi edeyim artık helalim o benim yakında nikahımız var:KK60:
parkon buralarda fink atıyo ne uyuması artık bizi beğenmiyo:KK5:
hor görüyo pis fakirler diyo:KK43:

Dosyaları bırakmaya gidiyorum zaten, dosyalar dolunca da kocaman oluyo düşürmemek için akla karayı seçiyorum rezil olmiyim diye :KK53: Bi de boynumu büküyorum küçük Emrah gibi:KK53: Kimse kıyamıyo :21:

Evet.. Biz sabah tıklım tıklım biniyoruz orta duraklardan mecburen, geç kalmayalım diye.. Akşam metroya binip ilk durağa gidiyoruz oturalım diye, oturmamak sorun değil ama metrobüste yapışıyo iyice insanlar birbirine o yüzden..

Boş metrobüs yaklaşıyo, kapısı ötede durduysa bekleyen adamlar sinirleniyo tekmeliyo metrobüsü :KK22: kapı önünde duran kişi seviniyo oturabilcem diye ama arkadan izdiham bi çullanıyo öndeki kendini kurtaramazsa eziyolar hoop geçiyolar..

Teyzelere gelince bazıları hakikaten hak ediyo, ben mesela ilk durakta 5 metrobüs bekleyip binbir cambazlıkla kaptığım yeri nazlana nazlana metrobüse teşrif eden teyzeye vermem.. O da 5 tane beklesin binsin, hem çoluk çocuk gezmeden geliyolar iş saatinden önce çıksın gitsin.. Birisine tepem attı Ous'a dedim hastayım diye ağlasa da kalkmıcaksın bak tamam mı :KK53:

zincirlikuyuda kapı hizasını belirlemişler yaa çok güldğm ama bende sonradan orayı kapıyodum ilk..
bi kez teyzenin biri koltuğa yöneldi uyuz adamın biri koştu oturdu..teyzede geldi benim karşıma oturdu..
adamda böle omuzuna kazak atmış jilet gibi giyinmiş filan güneş gözlüklü ..
teyze kendi kendine söyleniyo''tipe bak o kadar zenginsen arabana bineydin..paran yoksada o kadar neye süslendin uyuz!! am ben koptum.yol boyu adama saydı durdu:KK9:

nikah şahidiniz olucimmm :KK14:

bade,büyük falan demem yolarım parkonu bak elimi kana bulatma benim :KK20:

kader metrobüs maceraların çok heyecanlıymış :KK53:

zincirlikuyuda kapı hizasını belirlemişler yaa çok güldğm ama bende sonradan orayı kapıyodum ilk..
bi kez teyzenin biri koltuğa yöneldi uyuz adamın biri koştu oturdu..teyzede geldi benim karşıma oturdu..
teyze kendi kendine söyleniyo''tipe bak o kadar zenginsen arabana bineydin..paran yoksada o kadar neye süslendin uyuz!! am ben koptum.yol boyu adama saydı durdu:KK9:

Teyze de maşallah ne güzel sayıyo :KK1:

Ama yine birşey yok onda, sen saç başa gireni mi dersin.. Kapıda binebilmiş kalabalıktan bunalmış bi kadının yeni binecek olanlara binme binme yer yok git ötekine bin diye telkin vereni mi dersin ohooo :KK9:

Yer kapamayan üzülüyo bi de geri iniyo ya o çok hüzünlü oluyo :KK43: Çok iç parçalayıcı sahneler yaşanıyo

İnince tekrar en arkaya yolluyolar çünkü.. Önümüzde durma biz kaptık kapı bi dahakine buraya gelcek diyolar :KK53:

benimde bir metro maceram var.ünv.te sondayım,aştiden binmişim metroya elimde 2 tane kocaman valiz,kendim minicikim zaten.tıklım tıkış ve 1 yer var metroda.tam ben oturacakken çam yarması gibi iri kıyım bir adam beni iteledi yerimi kaptı.nerdeyse uçuyodum.bir sinirim bozuldu ama ağlıycam o derece.daha fazla dayanamadım ve adama dönüp gücüm yettiğince bağırarak " pamuk prenses otur sen rahatsız olma" diye çıkıştım.ohh baya rahatlamıştım :KK76:

X