Hani birtane ikamet ettiğin ülkede sahil kasabası resimleri beğenmiştik, o bankta kahve içelim demiştik :26:
Yeşillikler içinde
Bade ne çabık sattın beni
Gelemiyom işte,ekmek parası,çalışıyom.
Bende gelebilirmiyim
mahsuul lambruscoo
Şükür canım benim, evdeyim hala, biraz ısınmasını bekliyorum havanın, bakmıyorum açıkçası henüz, daha 2 ay oldu ayrılalı, bir 8 ay'ı gözden çıkardım
Havalar az ısınsa hemen bodrum yapacağım ondan sonra bakmaya başlayacağım iş, sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
Kadiş geçen akşam bercestenin kapatılan konusunu okudum neredeyse 200 sayfa, dünyam şaştı, hele senin çırpınışların ve yorumların
Şükür canım benim, evdeyim hala, biraz ısınmasını bekliyorum havanın, bakmıyorum açıkçası henüz, daha 2 ay oldu ayrılalı, bir 8 ay'ı gözden çıkardım
Havalar az ısınsa hemen bodrum yapacağım ondan sonra bakmaya başlayacağım iş, sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
Kadiş geçen akşam bercestenin kapatılan konusunu okudum neredeyse 200 sayfa, dünyam şaştı, hele senin çırpınışların ve yorumların
kağdiş de çalışıyo ama bak 7/24 burda
üstelik el kadar bebeleri var
bakmıyor o ayrı ama var yani
bahane üretmiyelim bayanlar baylar
sen bizi sattın bikere
Evetttttttttttttt Hallstaatttttttttttttttt :) Tabiki istedigin zaman mahsulüm
Sen atla gel
Tabiki parkonum sen de gellllllllllllllllllll
Heyoooo
Tatili hakettin tabi.
Güzel olur Bodrumda baharda.
Bende biraz tatil yaptım geldim,1 haftacık.
Çocukların dersleriyle ilgileniyorum,akşamları yasakladım aslında kendime KK yı yaza kadarda,bugün öylesine açtım.
sorma
10 sayfa o kız şizofren değil dedik ,sonuç;kız şizofren değil
biliyoruz ki konuşuyoruz bacişkom
Tatili hakettin tabi.
Güzel olur Bodrumda baharda.
Bende biraz tatil yaptım geldim,1 haftacık.
Çocukların dersleriyle ilgileniyorum,akşamları yasakladım aslında kendime KK yı yaza kadarda,bugün öylesine açtım.
Tabi kuzuuuum, ama önce finlandiya ya da gideceğiz biz, kuzey ışıklarını çıplak gözle izlemek için, bir de karlar kraliçesinin sarayını ziyaret edeceğiz
Vallahi bir değişikliğe o kadar ihtiyacım varki, milliyetçi damarımı bastırabilirsem gelip sığınma talebinde bulunayımSahi şartlar nedir acaba, beni alırlarmı oralara dersin kuzum
Üzüldüm durumuna kızın, ama senin çıkışlarına da çok güldüm
AA,ben kar kadınıyım zati,avusturyadan daha cazip geldi finlandiya şimdi,gelirim kesin.
ay delirecektim o gece neredeyse saat 3 e kadar çözmeye çalıştık.
ne çıkışı yapmışım acaba hatırlamıyorum bile.. ölecektim neredeyse beyin hücrelerim eksildi o gece sonra böyle camii falan diye coştum
AA,ben kar kadınıyım zati,avusturyadan daha cazip geldi finlandiya şimdi,gelirim kesin.
Canim iki ay oldu ayrilali demissin cok üzüldüm...Ben geyik muhabbetine takilmayinca haberdar olamamisim.
Canimm yaaa, sartlar nedir ki cok degil aslinda, ucak biletlerini göstermek, iste bankada bir miktar para olmasi gerekiyor sanirim, onun disinda calisiyorsan calistigina dair belge, yani geri dönecegini belgeledin mi gerisi tamamdir. :)
Esim bana kizdi az önce
Suraya gel otur dedi...
Ya ders calis, ya KK`ya gir dedi, sinavina ben girmeyecegim sonucta dedi
Iki dakikalik hevesimi kursagimda birakti yaaa
Ama hakli.
Calissam iyi olacak.
Mahsülüm sana özelden yazacagim sonra tamam mi?
kadiş o gece sana yaramamış yavrum.
bidaha ben veya bade olmadan uzun soluklu konulara dalma canım.
sen bilmiyosunkadiş o gece sana yaramamış yavrum.
bidaha ben veya bade olmadan uzun soluklu konulara dalma canım.
ay delirecektim o gece neredeyse saat 3 e kadar çözmeye çalıştık.
ne çıkışı yapmışım acaba hatırlamıyorum bile.. ölecektim neredeyse beyin hücrelerim eksildi o gece sonra böyle camii falan diye coştum