NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

kızam ben naptımı biliyo muyum ev hanımlığı bana yaramadı,senin komşu ablalarla bile oturup geyik yapasım var :KK52:

ama diğer konuda pişman diilim,bi daha olsa yine aynısını yapardım :KK47:

kızam gir nevresteyle elossanın topiğe karşına ne çıkarsa yap
bebeler azıcık yemek görsünler yazık:KK53:

kızam gir nevresteyle elossanın topiğe karşına ne çıkarsa yap
bebeler azıcık yemek görsünler yazık:KK53:

nen ben parkun muyum zati hergün en az iki çeşit yemek yapan bi zavallıyım :KK14:

şu 4 gün içinde neler yaptım neler,ous işi bırak da evinin kadını ol didi :KK60:

nen ben parkun muyum zati hergün en az iki çeşit yemek yapan bi zavallıyım :KK14:

şu 4 gün içinde neler yaptım neler,ous işi bırak da evinin kadını ol didi :KK60:

puhahaha ous eniştenin son halleri hiç aklıma yatmıyor
sen hergün evde dursan çekilmezsin
adam canına susamış bence:KK25:

Selam kızçeler :KK3::KK3::KK3:
Kadiş helal olsun sana valla. Çocuk bakımı, yemekler herşey var sende :nazar::nazar::nazar:

selam hayyal :KK3:
bakma sen kadişe bebeleri atmış bi kenara baktığı yok
geçen askere gittiler çocuklar haberi yok kadının:KK53:

siz demeden ben deyim ne alaka. hiiiç öylesine ne halim varsa göreyim işte. sırtım ikiye ayrılıyor gibi ağrıyo. eve gitmek için saniyeleri sayıyorum. parmaklarımı nasıl oynatıyorum şaşkınım çünkü elimi kaldırır halim yok gibi çok sıkıldım. hasta falan da değilim ben niye böyle oldum ki şimdi.

siz demeden ben deyim ne alaka. hiiiç öylesine ne halim varsa göreyim işte. sırtım ikiye ayrılıyor gibi ağrıyo. eve gitmek için saniyeleri sayıyorum. parmaklarımı nasıl oynatıyorum şaşkınım çünkü elimi kaldırır halim yok gibi çok sıkıldım. hasta falan da değilim ben niye böyle oldum ki şimdi.

havadandır insanın içi kararıyo yaz olsa da cıvıl cıvıl olsa heryer:21:

iyiyim çok şükür seni sormalı
puanım 70 olunca yemek topiclerinde bakım güzellik topiclerinde kök saldım:KK53:

:KK53::KK53::KK53: Ah ah kaderdaşım halinden ben anlarım :KK52:
Gör işte geyikten çıkmıyoruz, kafamızı hafif uzatıyoruz. 2 kelam edip tekrar geyiğe geri dönüyoruz.
Hey gidi lafını esirgemeyen eski BDV ciler :KK31::KK31::KK31:
Eskidendi çok eskiden. :KK53:

Alooooooo huuuuu :KK52::KK52::KK52::KK52:

huuu ablacım huuu:KK1:
:KK53::KK53::KK53: Ah ah kaderdaşım halinden ben anlarım :KK52:
Gör işte geyikten çıkmıyoruz, kafamızı hafif uzatıyoruz. 2 kelam edip tekrar geyiğe geri dönüyoruz.
Hey gidi lafını esirgemeyen eski BDV ciler :KK31::KK31::KK31:
Eskidendi çok eskiden. :KK53:

yaa sorma benim son banlar üstelik ''bence konu feyk ve son sayfayı göremiyorum''dememden oldu
hayır bilsem kırar dökerdim etrafı mapısa gittiğime değerdi:KK9:

huuu ablacım huuu:KK1:

yaa sorma benim son banlar üstelik ''bence konu feyk ve son sayfayı göremiyorum''dememden oldu
hayır bilsem kırar dökerdim etrafı mapısa gittiğime değerdi:KK9:

Benim de öyle hiç hak etmediğim cezalarım var biliyosun :KK31:
Fake demek yasak evet. :KK31: Artık o kadar ağır cezalar var ki ci iiiiii dediğimizde bye bye diyorlar :KK52:

kağğğğdiiişş balım ben pro değilim ne soru soruyon cevaplayamayacağımı bile bile
parkun uludağda fink atıyo ben burda sennen uğraşıyorum adaletin bumu dünyaaa:KK60:
kızam daha bakmadım nerde çemkirmişin birazdan bakarım
geldiler beynimi alıp gittiler herzamanki gibi

kağğğğdiiişş balım ben pro değilim ne soru soruyon cevaplayamayacağımı bile bile
parkun uludağda fink atıyo ben burda sennen uğraşıyorum adaletin bumu dünyaaa:KK60:
kızam daha bakmadım nerde çemkirmişin birazdan bakarım
geldiler beynimi alıp gittiler herzamanki gibi

anlatsana be naptınız :KK14:

he çemkirik günümdeydi bugün :KK47:

anlatsana be naptınız :KK14:

he çemkirik günümdeydi bugün :KK47:

valla bişey yapmadım ben masum masum çay doldurup durdum
bi ara mutfaktayken baktım toplanmışlar yatak odamı inceliyolar(1500.kez)
bahanede yatağın yerini değiştirmişim ona bakıyolar sanki mobilyalar ev değişti..
bide karanlık iyice incelemek için lambayı yakmışlar:KK60:
son ses tv açan çocuklar birbirine sesini duyurmaya çalışan kadınlar öle geçti gitti işte
beynim takla attı :KK53:
kızam şok şok şok oldum sen nasıl böyle swert yazmışın bkz:canım sen nasıl konuşuyosun ne alaka:KK60:
gurur duydum anarşik çekirgem benim:KK60:

X