doğru didin bademim
varmı bir emrin
he bırakma canım,enerji didysek o değil
geçen gün arkadaşlarla muhabbet ediyoruz gaz çıkarmak mı denir gaz atmak mı diye konuşuyoruz.arkadaşın biri erkek arkadaşlardan birine hocam siz ne diyorsunuz dedi.adam durdu durdu hocam biz direk os......mak diyoruz demez mi
bak aklıma geldi yine :)
Sağol tatlım, evet operasyonda idi ama dün gelmesi gerekiyordu hala yok, birliğide bilgi veremiyoruz diyoryok valla gayet güzel görünüyodu çorba :)
hayırdır,operasyona mı gitti yine?
İnşallah kuzum, biliyormusun bazen hiç dayanacak gücüm kalmıyor, umudum azalıyorne olcak be senin şu albert işin bilmiyom canım.
inşallah önüne çok güzel batıda bir fırsat çıkarda gelir bu taraflara.
Sağol badişimikinize de geçmiş olsun
Sağol tatlım, evet operasyonda idi ama dün gelmesi gerekiyordu hala yok, birliğide bilgi veremiyoruz diyorSürekli birliğide aramak istemiyorum gelince çok kızıyor ortalığı ayağa kaldırmışsın diye
İnşallah kuzum, biliyormusun bazen hiç dayanacak gücüm kalmıyor, umudum azalıyor
Sağol badişim
Sağol tatlım, evet operasyonda idi ama dün gelmesi gerekiyordu hala yok, birliğide bilgi veremiyoruz diyorSürekli birliğide aramak istemiyorum gelince çok kızıyor ortalığı ayağa kaldırmışsın diye
İnşallah kuzum, biliyormusun bazen hiç dayanacak gücüm kalmıyor, umudum azalıyor
Sağol badişim
bir daha bir daha söyle nolurrr
canım birşey olsa zaten duyardın Allah korusun.ama biliyorsun bunlara alışmak zorundasın.onun işi bu.
SALAK KADİŞim!!!!!!!!!!!!!
Kötü haber tez duyulur mahsülüm,korkma hiç.
Alıştır kendinide canım artık yavaş yavaş,bişeyi yoktur bebişim.
Kafanda kura kura sende hastalanırsın bak.
İhanet sayılmaz, burası da bizden
öff çok açım dolandım yiyecek bişey bulmadım
kandil simidi yiyorum bu saatte