NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

doğru didin bademim:KK14:
varmı bir emrin:KK42:

canının sağlığı balım hee bide 1 milyon dalırs yollarsan siper olur:21:
he bırakma canım,enerji didysek o değil:KK9:

geçen gün arkadaşlarla muhabbet ediyoruz gaz çıkarmak mı denir gaz atmak mı diye konuşuyoruz.arkadaşın biri erkek arkadaşlardan birine hocam siz ne diyorsunuz dedi.adam durdu durdu hocam biz direk os......mak diyoruz demez mi :KK60:

bak aklıma geldi yine :)

puhaha koskoca ögretmenlerin muhabbetine bak:KK60:
hoca da açık sözlüymüş fazla muhabbete gelmez:KK1:

yok valla gayet güzel görünüyodu çorba :)

hayırdır,operasyona mı gitti yine?
Sağol tatlım, evet operasyonda idi ama dün gelmesi gerekiyordu hala yok, birliğide bilgi veremiyoruz diyor:KK14: Sürekli birliğide aramak istemiyorum gelince çok kızıyor ortalığı ayağa kaldırmışsın diye :KK14:
ne olcak be senin şu albert işin bilmiyom canım.:KK5:

inşallah önüne çok güzel batıda bir fırsat çıkarda gelir bu taraflara.
İnşallah kuzum, biliyormusun bazen hiç dayanacak gücüm kalmıyor, umudum azalıyor :KK14:
ikinize de geçmiş olsun:KK16:
Sağol badişim :KK19:

Sağol tatlım, evet operasyonda idi ama dün gelmesi gerekiyordu hala yok, birliğide bilgi veremiyoruz diyor:KK14: Sürekli birliğide aramak istemiyorum gelince çok kızıyor ortalığı ayağa kaldırmışsın diye :KK14:

İnşallah kuzum, biliyormusun bazen hiç dayanacak gücüm kalmıyor, umudum azalıyor :KK14:

canım birşey olsa zaten duyardın Allah korusun.ama biliyorsun bunlara alışmak zorundasın.onun işi bu.

Kötü haber tez duyulur mahsülüm,korkma hiç.
Alıştır kendinide canım artık yavaş yavaş,bişeyi yoktur bebişim.
Kafanda kura kura sende hastalanırsın bak.

Kötü haber tez duyulur mahsülüm,korkma hiç.
Alıştır kendinide canım artık yavaş yavaş,bişeyi yoktur bebişim.
Kafanda kura kura sende hastalanırsın bak.

Ama hep böyle oluyor :KK14: Bedel hep bize kesiliyor, üstelik bu bizim savaşımız bile değilken :KK14:
Para için orada olsa hiç üzülmeyeceğimde çocuğun içini biliyorum, o dokunuyor bana :KK14:

mahsül çooook zor canım işin,Allah güç versin size:KK16:

umarım emeklerinin karşılığını alır albert birgün.

Kadiş yemek yemeye gittim,hemen yatmışsın:KK19:

Julicik nasılsın ,hoşgeldin:KK3:

öff çok açım dolandım yiyecek bişey bulmadım
kandil simidi yiyorum bu saatte:KK53:

X