ama eşin senin için gitmek istiyor,daha iyi şartlarda yaşamanız için.
eğer annen sorun çıkarmıyorsa ve istanbulda idare edebilecekseniz düzeninizi bozmayın tabii.
Bu durumda İstanbul en mantıklısı
Hem Ous hem senin için orta yol..
Ancak sorun şehir değil ki sadece
Hem okul durumun var
Hem annen..
Yani ayrı ev en mantıklısı ama annen kabul etmiyor ve sen derslere yoğunlaşınca çalışmayacaksın, biraz da maddiyata bakıyo iş
Bunca yıl nasıl çalışmışsa bundan sonra da öyle çalışabilir elin işinde
Sanki biz babamızın işinde çalışıyoruz da
bende onu diyorum ona, ben kaç senedir el kapısında çalışıyorum çokmu hoşuma gidiyor ama anlamıyorki an-la-mı-yor
Herkes herşey ister ama durum denilen bi gerçek var
Ben hizmetçi istiyorum özellikle, ben burdayken evi silsin süpürsün akşam yemek sofrasını filan kursun mesela
bende onu diyorum ona, ben kaç senedir el kapısında çalışıyorum çokmu hoşuma gidiyor ama anlamıyorki an-la-mı-yor
Erkeklerde var bu kendi işinin patronu olma hevesi canım,bizde aynı hikaye için memlekete geldik.Ama bizim memleket aynı olunca bende kolay ikna oldum tabii.Kafaya taktıysa şimdi gidemezse 3 yıl sonra illa tutturur tekrar ben sana söyleyeyim.
bende istiyorum şöförlü özel arabahemde burak özçiviti istiyorum şöför olarak
Karar vermek için nekadar süre kaldı kanka.
Okul kaydı için en son başvuru ne zaman.
Aynı istikametse beni de işe at, metrobüslerde pestilim çıkıyo
puhahahahaah
ayıp ediyosun sanada alırım özel şöför
kimi istersin söyle bana hallederiz
Şu 3 gündür benim beynim çürüdü senin konu yüzünden kanka,
Senin yerinde olsam annemede ousada rahat bırakın beni lan diyip 1 ay abimin yanına giderdim,onlarda başbaşa yoluşup bir orta yol bulsunlar burda.
Şu 3 gündür benim beynim çürüdü senin konu yüzünden kanka,
Senin yerinde olsam annemede ousada rahat bırakın beni lan diyip 1 ay abimin yanına giderdim,onlarda başbaşa yoluşup bir orta yol bulsunlar burda.
Kim olduğu önemli değil
Araba konforlu olsun, yolda 45 dk. boşa gitmesin uyuyabileyim, uykumu alayım
He bi de internet olsun, işyerinde face yasak yolda uykum kaçarsa face girer kaldığım yerden oyunlaırma devam edeyim
Sonracıma bolca cips ve kola bulunsun , akşam eve giderken de onları yerim yolda
Başka türlü trafik çekilmiyor arkadaş
Benim de aklıma krize girmek geldi
Krize girip saydırsın yeteeeeer diye ikisine de sizin yüzünüzden böyle oldum desin
Sonra da donuk donuk baksın etrafa
Tırssınlar bi
saçma sapan laflar vurmak hiç adetim değildir ama bu ne ya?
bilmem kaç gizli üye bilmem kaç ziyaretçi topiği okuyor!
kavga yok,tatışma yok neyi okuyorlar acaba?
topik değiştirmekte fayda etmedi kızlar :)
keri sen ousu ikna edersin canım,az daha sabırlı ol ama.
valla hiç çekilmiyo
geçen kar yağdı ya 3 saatte gittim eve be
yaptım bunu
bıktım lan sizden dedim
siz kimsiniz olum dedim
ikiside bana bakıyor.
sonra annem ağlamaya başlıyor ousta boş boş bakıyor.
Bende 17:30 ta çıktım 20:05 te evdeydim
Ağlasın umursama hep ağlamıyorlar mı zaten
Ağlayıp eteğinden çekiştiriyolar çocuk gibi
Bi kere de sen ağla bağır çağır yeter de, bi daha huzursuzluk istemiyorum sizin yüzünüzden sinir sahibi oldum beni seviyosanız bari bundan sonra düzgün geçinirsiniz de
bağırıyorum zaten sonra annem başlıyor ağlamaya, tıpkı babana benziyosun diyor, ben ne ettimde senin gibi bi çocuğum oldu, günahım neydi diyor.