NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

yeni-yil2013.jpg

Carrie kızlar söylenmesi gereken her şeyi söylemiş...Umarım hakkında hayırlı olana karar verirsin...:KK16::KK16::KK16:

evet kızlar haklı ama ne bileyim ya..
neden yurtdışına gitmek istiyorum biliyormusunuz?
çünkü ailemin çoğu orda zaten. babam orda, iyi kötü abim orda, bütün arkadaşlarım orda. okul arkadaşlarım, falan. herşeyim orda.
ous bana kendi memleketine gitmemizi istiyor ve bu beni çok kızdırıyor. ben aslında gitmek istemiyorum çünkü orda hepten yalnız kalacam. burda en azından canım sıkıldımı hemen gidebiliyorum yurtdışına ama trb den nasıl gidicem?
burdayken mesela üniversiteden arkadaşlarım geldiler yanıma, ziyaretime, trb ye kim gelicek
üstelik ous orda kendi ortamına girince acaba değişicekmi, acaba nasıl olacak
bütün bunları düşünüyorum.

Bunları bilmiyordum
Yani senin okuman için en azından 2 yıl sende Trabzon fikrine sıcak bakıyorsun da annen kabul etmiyor diye biliyordum

Peki Ous nasıl bakıyor yurt dışına

Bunları bilmiyordum
Yani senin okuman için en azından 2 yıl sende Trabzon fikrine sıcak bakıyorsun da annen kabul etmiyor diye biliyordum

Peki Ous nasıl bakıyor yurt dışına

ous yurtdışında yapamaz, dil bile bilmiyorki.
ikincisi istanbulda zar zor yaşayan birisi yurtdışında hiç ayak uyduramaz.

yurtdışında ousun iş bulma olasılığı varmı Keri,beraber gitseniz.:26:

işte bilmiyorum kanka, düşünüyorum.
gerçi annemde yurtdışını istemiyor çünkü babamla dip dibe yaşıycak. ve çok çirkin bi şekilde boşandılar.

Bu durumda
Orta yol yine İstanbul...

onuda ous istemiyor işte.
tutturdu ben niye elin işinde çalışayım orda babamın dükkanını işletirim diyor.
onuda şu anda kardeşi işletiyor, kardeşide işler kötü, ben devretmek istiyorum geçinemiyoruz diyor.
ousda kiraya verdirmiyor ben işleticem sen beceremiyosun diyor.

Son düzenleme:
evet kızlar haklı ama ne bileyim ya..
neden yurtdışına gitmek istiyorum biliyormusunuz?
çünkü ailemin çoğu orda zaten. babam orda, iyi kötü abim orda, bütün arkadaşlarım orda. okul arkadaşlarım, falan. herşeyim orda.
ous bana kendi memleketine gitmemizi istiyor ve bu beni çok kızdırıyor. ben aslında gitmek istemiyorum çünkü orda hepten yalnız kalacam. burda en azından canım sıkıldımı hemen gidebiliyorum yurtdışına ama trb den nasıl gidicem?
burdayken mesela üniversiteden arkadaşlarım geldiler yanıma, ziyaretime, trb ye kim gelicek
üstelik ous orda kendi ortamına girince acaba değişicekmi, acaba nasıl olacak
bütün bunları düşünüyorum.

ama eşin senin için gitmek istiyor,daha iyi şartlarda yaşamanız için.

eğer annen sorun çıkarmıyorsa ve istanbulda idare edebilecekseniz düzeninizi bozmayın tabii.

işte bilmiyorum kanka, düşünüyorum.
gerçi annemde yurtdışını istemiyor çünkü babamla dip dibe yaşıycak. ve çok çirkin bi şekilde boşandılar.

Bu durumda İstanbul en mantıklısı
Hem Ous hem senin için orta yol..

Ancak sorun şehir değil ki sadece
Hem okul durumun var
Hem annen..

Yani ayrı ev en mantıklısı ama annen kabul etmiyor ve sen derslere yoğunlaşınca çalışmayacaksın, biraz da maddiyata bakıyo iş

onuda ous istemiyor işte.
tutturdu ben niye elin işinde çalışayım orda babamın dükkanını işletirim diyor.
onuda şu anda kardeşi işletiyor, kardeşide işler kötü, ben devretmek istiyorum geçinemiyoruz diyor.
ousda kiraya verdirmiyor ben işleticem sen beceremiyosun diyor.

Bunca yıl nasıl çalışmışsa bundan sonra da öyle çalışabilir elin işinde
Sanki biz babamızın işinde çalışıyoruz da

X