NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ben kaç gündür giremedim offff eşim hastaydı 4 gündür dizimin dibinden 5 dk ayrılmadı patladım sıkıntıdan
fırsat bulup kaçsam diye çok uğraştım ama bırakmadı yakamı yaaa

Daha ne istiyormuş yaa kendi kendine telepati gücüyle iyileşecek herhalde bulmuş senin gibi hatunu ohh biz napalımm kendimiz hafta oluyoruz kendimiz hazırlıyoruz herşeyi geçen aylarda bir hasta oldum 3 gün sürdü ama süründürdü ee kocanın elinden birşeycik kalmaz kalktım çorbamı yaptım birde üzerine akşam yemeğini yaptım. benim brütüsün giyecek birşeyi kalmamış ta ütüsüzmüşte ütü yaptım nasıl yoksa giyecek birşeyi ve ateşler içinde yanıyorum normalde hiç kıyamaz ama gıcıklığı tutmuştu işte.. bunlar bulmuş bunuyorlar.

Kadesa apla hoşuna gider diye düşündüm, malum sizin zamanın şarkıları, laf aramızda bende çok severim, hele plak orijinalse, otur dinle saatlerce
[video=youtube;n0Ozx9axi8E]http://www.youtube.com/watch?v=n0Ozx9axi8E[/video]

geçen zeki mürenin filiz akınla bri filmi vardı tv de..
kadından çok sürme çekmişti zeki müren
hani yakışmıtı da

kızlar

off çok kötü birgün geçirdim..toplantının ortasında tansiyonum fırladı ve baygınlık geçirdim..en son hatırladığım şey arkadaşın kahverengi botları

hastayım seyyahım ya,bayıldım bugün tansiyon sorunum var..

apla apla dediniz bak kem gözlere geldim

yaşlılık sorunları da başgösterdi diyosun
geçmiş olsun aman dikkat et ha
sinirden falan mı
devamlı mı
hamileyken bende de vardı sonra geçti
ihmal etme

kızlar

off çok kötü birgün geçirdim..toplantının ortasında tansiyonum fırladı ve baygınlık geçirdim..en son hatırladığım şey arkadaşın kahverengi botları

çok geçmiş olsun tansiyon hiç çekilmiyo valla bi dönem bende yaşadım...

Son düzenleme:
Yine bir yıl başı geldi.Bu yıl başı sevdikleriniz ile mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve senenizin aynı güzellikte geçmesini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…