Ay ben DIMBILGİL olmaya alışkınım zuzum,
Daha öncede duyduyduydum bu lafı ben,hemide direk suratıma söyledilerdi,
İviiiiiiiiiiiiiit can alıcı soruyu soruyorum, kapşonu tüylü uzun upuzun bir hırka aldım dün, ama benim huyum aldıklarımı yıkamadan giyemem, annemle kaç derecede hangi programda yıkayacağımızın tartışması ülke sorunu haline geldi, bir fikir beyan ediverin bakayım evli ablalarım
İviiiiiiiiiiiiiit can alıcı soruyu soruyorum, kapşonu tüylü uzun upuzun bir hırka aldım dün, ama benim huyum aldıklarımı yıkamadan giyemem, annemle kaç derecede hangi programda yıkayacağımızın tartışması ülke sorunu haline geldi, bir fikir beyan ediverin bakayım evli ablalarım
Herkesin ismini kısaltıyorum zati.
Sen de nasiplendin Lamb
ciddi olamazsın parçalamışsındır söyleyeni
Hayattaki en büyük talihsizliğim iş konusunda nerede hazımsız insan var beni buluyor, bende hak hukuk adalet peşindeyim ama artık bunaldım, içimden gelmiyor, boğazıma kadar geldi
Thanks canım
30 derecede yıkamanda yarar var
Tamam parkonum olay anlaşıldı 30'da 400 devir, yün şampuanı zaten kullanıyor annem, arayıp talimatı veriyorumyün şampuanı alıyosun önce canım,kısa programda,30 derecede yıkıyosun.
olayın püf noktası düşük devirde sıktırın,400 veya 500 de.
Yalnız Hayal, Lamb ingilizce kuzu demek ya :) biraz ağırıma gidiyor
Lambs diyelim biz olmaz mı
Amanın bu sefer de KUZULAR oluyor
Lambrusco bir İtalyan şarabı diye asaletle seçmiştim bu ismi ama teyy teyyy
Şaka bir yana Lamb iyidir
30 derecede yıka.
El yıkama programında, sıkmadan ve sererek kurut...
Sakın asma.
öhöööm öhhhö
ifinim eğer ki yünse ipi veya yün karışıksa elde yıkamanı öneririm.
ağzı gözü eğilir ..ayrıca kuruturkende çamaşırlığa veya ipe asmayın uzarda uzar
eğer yün karışık değilse 30 da sıkmasız yıkayın ve yine asmadan çamaşırlığın üzerine uzunlamasına ser öyle kurut
kibden korkmayın henüz ziyaretçi sayımız 0
hediyeler çek olarak da kabul edilir
Ben de yıkıyorum giymeden.Ama böyle çok beğenerek almışsam ve makineye atıp atmamakta
kararsızsam elimde yıkıyorum.Önce bir giyeyim hevesimi alayım sonra bozulursa bozulsun,sünerse sünsün mantığı.
Sen de benim kuzum ol my lamb
Biliyorum canım kuzu olduğunu.
Kuzum diyeyim sana gel yamacıma.
Elde yıkayamamTam yün, ağır olur o ıslanınca kaldıramam, kara muratız dediysek, yürek kara murat bilek ıslak yünü kaldırmaya yetmez
Biliyordum işte Kadesa hediyeler çoğalınca gerçek yüzün çıktı ortaya
Elmas da getirsen istemem diyen kadın şimdi ÇEK de olur diyor