NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

Teşekkürler canım:KK1::KK1:
Canım benim bugün yapacağım biraz yöresel:KK56:ıspanaklı içli köfte:KK53:
Önce soğan ve kıymayı kavuruyorum ,sonra ayrı bir tencerede su kaynatıp ıspanakları biraz öldürüyorum:KK31:..sonra suyunu şıkıp kıyma ve soğana karıştırıyorum:KK56:tuz,karabiber ve pul biber:KK56:
Sonra yine bizim yöreye ait unlu bir bulgurumuz var onu ve kısırlık bulguru karıştırıp yoğuruyorum..şekil verip içlerini koyuyorum...:KK56:Sonra bir haşlayarak yiyoruz:KK56:Üzerine tereyağı:KK56:

oh mis, ama benimki ıspanaklı hayatta yemez, irmik katmıyolarmıydı bunun içine ya, ben nasıl yapabilirim markette ki malzemelerle hamurunu

WhatsApp'tan yazıyor, Annesi atkı-bere örmüş onu göndermiş, notlar yazıyor bir acım var anlatsam önünü göremezsin diye diye...
Ama bırakmıyor da, ben bıraksam onlar beni bırakmazlar demişti bir keresinde, farklı taktirleri, teşekkürleri var. Belkide ondan. Düşünmekten yoruluyorum bazen...Her sabah sahile gitmesem o günü geçiremiyorum, yürüyüp yürüyüp içime sindirmeye çalışıyorum :KK43:

onun içinde zor canım..
bıçak gibi kesip atılacak bir durum değil...
hakkınızda hayırlısı olsun ama ikinize de çok yazık:KK43:

oh mis, ama benimki ıspanaklı hayatta yemez, irmik katmıyolarmıydı bunun içine ya, ben nasıl yapabilirim markette ki malzemelerle hamurunu

Canım kıymalıda yaparım:KK56:Canım diyorum ya bizim oraya özgü bulgurumuz var irmiğe gerek yok:KK34:
Canım sadece hamuru kıymalı yapıyoruz onu yapınca irmik veyahut tel şehriye koyarız dağılmasın diye:KK56:
Canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama marketlerde simit veyahut köftelik bulgurlar var onlarla pek iyi olmuyor..ama alabileceğin açık bulgur satılan yerler varsa onlardan köftelikle pilavlık arası bulgur var ondan alıp içine un katak yapabilirsin:KK56:

Canım kıymalıda yaparım:KK56:Canım diyorum ya bizim oraya özgü bulgurumuz var irmiğe gerek yok:KK34:
Canım sadece hamuru kıymalı yapıyoruz onu yapınca irmik veyahut tel şehriye koyarız dağılmasın diye:KK56:
Canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama marketlerde simit veyahut köftelik bulgurlar var onlarla pek iyi olmuyor..ama alabileceğin açık bulgur satılan yerler varsa onlardan köftelikle pilavlık arası bulgur var ondan alıp içine un katak yapabilirsin:KK56:

du bakıyım tembelliğim tutmazsa deniyim

şuan çok açım herşeyden canım çekiyo

topikçek çok açız herhalde bugün
:KK1::KK1:

$ILI_KF~1.JPG

önceden de eklemiştim
benim içliköfte böyle oluyo..kızartma değil kader:KK56:

du bakıyım tembelliğim tutmazsa deniyim

şuan çok açım herşeyden canım çekiyo

topikçek çok açız herhalde bugün
:KK1::KK1:

Ben açmıydım bilmiyorum
Ama yemek çeşitlerini duya duya açlık hissim uyandı
Neyse ki öğle saati, 13:30 dan sonra yemeğe çıkacaz
İçli köfte bulamam(hem perşembe ablamın yaptığından yerim), mantı da çok sevdiğim bişey değil, en iyisi zeytin yağlı sarma yiyeyim ben öğlen :KK1:

Aferin aferin
Foto da koydun tam oldu
İyice canımız çeker :KK1:

Evet güzel duruyo ama kızarınca az daha koyu oluyo
Kayınpederim yapmıştı ilk orda yemiştim ben

ağır oluyo o ben yiyemiyorum kızartmayı..
bunu haşlayıp tereyeağında çeviriyosun nam nam na silip süpürüyosun:KK56:

X