NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

oldu deseydin kuzu çevireyim oldu olacak:KK1:
ben sormuyorum ona sorsam aynen öyle der..
geçen gün oturuyoruz akşam 9 ''bi baklava yapsana hatun ''dedi
artık nasıl baktıysam ''neyse başka gün yap o zaman şimdilik meyve getir'' dedi:KK53:

Ay benimkide aynı şimdi bir daha aradı ve içli köfte yapmam için kandırdı beni:KK53::KK60:

Ay benimkide aynı şimdi bir daha aradı ve içli köfte yapmam için kandırdı beni:KK53::KK60:

:KK60:ne çabuk kanıyosun biraz diretseydin bari:KK60:

selam kızlar,
haller nasıl?

hoşgeldin sulu göz(halen alışamadım yeni ncikine)
sen nasılsın:KK3:

Sayın siz sayın
Kadesa hanımlar başka topiğe zeytinyağlı sarma yazar
Sen burda mantı ?
Başka zor yemek adı da sayın, canımız çeksin burda :KK50:

ama bak ben makarna yapcam didim..
zor değil nevreste içliköfte yollar belki bize:KK59:

Benim ablamda içli köfte öğrenmiş bikerem :63:
Perşembe yeğenimin doğum günü var
Biz oraya gideceğiz
Siz gelmişken yapayım dedi

Olsun.. Bende Perşembeye kadar sıkarım dişimi :KK25: ( Aslında 1 tane ancak yiyorum:KK1: ben değil Ous sever )

ne marifetlisin nev, tarifini yazsana nasıl yapıyosun

Teşekkürler canım:KK1::KK1:
Canım benim bugün yapacağım biraz yöresel:KK56:ıspanaklı içli köfte:KK53:
Önce soğan ve kıymayı kavuruyorum ,sonra ayrı bir tencerede su kaynatıp ıspanakları biraz öldürüyorum:KK31:..sonra suyunu şıkıp kıyma ve soğana karıştırıyorum:KK56:tuz,karabiber ve pul biber:KK56:
Sonra yine bizim yöreye ait unlu bir bulgurumuz var onu ve kısırlık bulguru karıştırıp yoğuruyorum..şekil verip içlerini koyuyorum...:KK56:Sonra bir haşlayarak yiyoruz:KK56:Üzerine tereyağı:KK56:

arıyomu seni:26:eek:da tamamen bitiremiyo dimi
zor sizin durumunuz yaa üzüldüm cidden..
Allah yardımcınız olsun canım

WhatsApp'tan yazıyor, Annesi atkı-bere örmüş onu göndermiş, notlar yazıyor bir acım var anlatsam önünü göremezsin diye diye...
Ama bırakmıyor da, ben bıraksam onlar beni bırakmazlar demişti bir keresinde, farklı taktirleri, teşekkürleri var. Belkide ondan. Düşünmekten yoruluyorum bazen...Her sabah sahile gitmesem o günü geçiremiyorum, yürüyüp yürüyüp içime sindirmeye çalışıyorum :KK43:

X