• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne gerek varmış

yok sizin kafa bu, değişmez değil mi?
diyorsunuz ki sözlüm böyle yetiştirilmiş, olgun değil, aileler, insanlar arasında laf taşıyor, sizin gözünüzde pek makbul biri değil yani.
o halde neden evleniyorsunuz, böyle bir insanla? seviyorsunuz desem? ben sevdiğim insan hakkında böyle sıfatlar kullanmam çünkü bu sıfatları hak eden insan benimle evlenme şerefine nail olamaz, babasının kenarda isterse 150 bini olsun.
peki sebep ne? aslında biliyorum ya neyse, bende kalsın sebebi.
size hayat yolunda başarılar, yalnız dikkat edin başkasının bacağıyla adım atmak zor olur. o düğün de sizin burnunuzdan gelmezse ben de hiçbir şey bilmiyorum demektir. dilerim ben haksız çıkarım demeyeceğim çünkü bir müsibet bin nasihatten yeğdir, böylece sırtınızı başkalarına dayamamanız gerektiğini öğrenirsiniz belki.
limoncu28'e gelince o saltanat bir gün başına yıkılırsa köle gibi yaşamak zorunda kalır ki imrenilecek bir yanı yok.
bize vereceğiniz tavsiyeleri de kendinize saklayın, hepimiz kocaman kadınlarınız kime yardım edeceğimize kime eleştiri yönelteceğimize kendimiz karar verebiliriz, bu kadar olay size gıcıklığımızdan değil sizin hayata karşı olan "herkes bana bakmak zorunda" tavrınızdan doğdu yani.
hayat yolumuz sizin temenninizle daha bir güvende şimdi, sağolun varolun efendim, size laf taşıyan, olgun olmayan ve pek de iyi yetiştirilmemiş sözlünüzle mutluluklar artık ne kadar mutlu olunabilirse böyle bir adamla.

Kahrolsun "bağğzı" sebepler gerçekten :KK14:

Marylin monroe ile ikiniz bel altı vuruyorsanız eğer çok ayıp. Kul hakkına girdiğinizin farkındamısınız

İnşallah ben yanlış anlamışımdır inşallah benim kötü düşüncemdir bu

Ben niyet okuyucu değilim, olmak da istemem. Bana göre sebep konu sahibinin eften püften olay çıkarması size göre başka bir sebep varsa, onu siz bilirsiniz ben bilemem. Kv/kp ne konu sahibinin dediği gibi cimri insanlar, ne de kv yine iddia ettiği gibi ağız burun kıvıran bir kadın, konu sahibi ise bulunmadığı olmadığı ortam için iddia eden, sebep sonuç gözetmeyen bir insan.

Herhangi bir şeyin farkındaysam bunun farkındayım yani, başka birinin hakkına girdiğim yok.

Ya bende mi bi acayiplik var ben anlamadım. Kayinvalidem bana çöp alsa ben karsiligini veremezsem kendimi yiyip bitiriyorum ne nisanda ne dugunde hiçbişey istemedim karşılıklı alışveriş e ceviriyolar olayı. Kadın alsa bu sefer vay ne çirkin şey aldı olur :KK48:
Evet ben de buna anlam veremiyorum ya zaten..Ne meraklılarmış kayınvalideyle alışverişe gitmeye..Evlendikten sonra, normal bir zaman da kayınvalide alışverişe gidelim dese kıyameti kopartırlar ama iş bir şeyler aldırmaya gelince kayınvalide meraklısı olunuyor..Burda ki konularda görüyorum,aynı şey çocuk bakımı için de geçerli..Kayınvalideyi hem istemiyorlar,hem de çocuklarına baktırmaya çalışıyorlar..Bir de üzerine çocuğuma onu yapar mı,bunu yapar mı diye dertleniyorlar..Böyle çıkar ilişkisi kuran insanlardan nefret ediyorum..

büyük konusmak degil benimki sadece ailem özelllikle babam cok tutucudur para konusunda harcamaz yani durumu var ama ee heralde bizede kalıcak yani
zaten üsttede yazdım kimsesizsem zaten allah bana vurmust yani kim alsın beni
ne derler bilirsin
köpek alırken bile soyuna bakıcaksın derler
cevremde var bi tane kızı evlatlık vermisler esimin uzaktan akrabasının ogluyke evli kızı köle gibi kullanıyolar kız kendine 10 liraya pazardan giyiniyo cocuk 200 liraya ayakkanı alıyo kız calısıyo adam 3 ayda bi calısıyo babası emekli maas kartını ona vermşs mesela
yani allah kourusun kimsesiz olmak istemem
Yuh ama artık.
Çok terbiyesizsiniz, kusura bakmayın.

Ne demek ya köpek alırken bile soyuna bakacaksın, yetim insanlar köpek mi?
Bu kadar densizlik olmaz gerçekten.
Pes.

Allah sizin zihin yapınızdaki insanlardan korusun. Demek ki size bir şey olsa çocuklarınız köpek gibi olacak.

(Kaldı ki köpek alırken bile soyuna bakmayan insanlar var, hani kırma köpekler barınaklar falan. Herkes sizin gibi soy sop, mal mülk düşkünü değilse demek!)

Yuh ama artık.

Pes.

Allah sizin zihin yapınızdaki insanlardan korusun. Demek ki size bir şey olsa çocuklarınız köpek gibi olacak.

(Kaldı ki köpek alırken bile soyuna bakmayan insanlar var, hani kırma köpekler barınaklar falan. Herkes sizin gibi soy sop, mal mülk düşkünü değilse demek!)

Aynı kişi ben yetim olsam param olmasa bir b.kum yok deyip otururdum dedi,pek ciddiye almıyorum ben artık.

Marylin monroe ile ikiniz bel altı vuruyorsanız eğer çok ayıp. Kul hakkına girdiğinizin farkındamısınız

bakın dün akşamdan beri gerek size gerek diğer arkadaşlara gayet sakin yazıyorum, yorumların tonunu yükseltmemeye çalışıyorum ama lütfen...
kul hakkına giriyorsam bile ben giriyorum bu birincisi ki "kul hakkı" kavramı benim için önemli olmak zorunda bile değil bu da ayrı bir tartışma.
daha da önemlisi konu sahibinin tavrını ve daha o ailenin içine bile girmeden bu kadar sorun çıkarıp kendi tasarrufunda olmayan bir parayı bu kadar diline dolayıp kazanılırken en ufak bir katkısı olmayan bir paranın harcanmasına bu kadar müdahil olmasını hepsinden önemlisi o paranın onun için harcanmasını kendisine hak görmesini de doğru bulmuyorum.
artık neyi nasıl anlayacağınız sizin bileceğiniz iş, ben söyleyeceğimi söyledim

Şu konunun içinde yetimlere 'köpek' yakıştırması yapan biri varken başkalarının mesajları nasıl da irdeleniyor çok şaşırıyorum.Farklı görüşteki kişiler de seviyeli bir şekilde tartışabilir bence.Sırf görüş benzerliği var diye bariz bir yanlışı olan bir kişiyi savunmak çok tuhaf..

Bazı arkadaşlar bu limoncuyu çok kaale aldılar o yüzden attıkça attı. Zaten terbiyesiz biri, ettiği lafa bak. Hakikaten yuh...
Nasıl bir eğitim aldı! nasıl bir hayatı var tahmin bile edemiyorum.. Allah uzak tutsun. İbretlik gibi resmen...
Yuh ama artık.

Pes.

Ben niyet okuyucu değilim, olmak da istemem. Bana göre sebep konu sahibinin eften püften olay çıkarması size göre başka bir sebep varsa, onu siz bilirsiniz ben bilemem. Kv/kp ne konu sahibinin dediği gibi cimri insanlar, ne de kv yine iddia ettiği gibi ağız burun kıvıran bir kadın, konu sahibi ise bulunmadığı olmadığı ortam için iddia eden, sebep sonuç gözetmeyen bir insan.

Herhangi bir şeyin farkındaysam bunun farkındayım yani, başka birinin hakkına girdiğim yok.

Sebep muhtemelen evlenmek istemek, ve bu isteğin dışındaki her şeyi boşvermek.

Yoksa kendisi hakkında böyle düşünülen bir adamla neden evlenilir?

Konu sahibinin hatası bu kısımda başlıyor.

Hediye listesinde aileleri dahil etmemişler evet. Ama zaten karşılıklı olacağı belirtilmiş, nişan elbisesi/takımı da jest olarak karşılıklı alınabilir, gayet normal bir durum bu. Konu sahibinin de pek beraber çıkalım alışverişe dediğini sanmıyorum. Muhtemelen ben oğullarına bunları alacağım, o da bana bunları alacak şeklinde bir konuşma gerçekleşti ama sevgilisi tutup annesine anlatamadı.

Bu kısımlar ayrıntı zaten. Konu sahibi kendisinin kötü düşünmüş olabileceği kısımları da kabul etmiş. Sevgilisinin karakterini de umursamıyor, tüm örnekler gibi sevgilisinin ailesini suçluyor.

Mutluluklar dilerim

Bazı arkadaşlar bu limoncuyu çok kaale aldılar o yüzden attıkça attı. Zaten terbiyesiz biri, ettiği lafa bak. Hakikaten yuh...
Nasıl bir eğitim aldı! nasıl bir hayatı var tahmin bile edemiyorum.. Allah uzak tutsun. İbretlik gibi resmen...

Ya ben seviyorum farklı görüşte kişiler ile tartışmayı ama limoncu okuduğundan farklı sonuçlar çıkarıyor onunla ilerleyemedik maalesef.Ama bu tavırlarını sırf sinir etmek için yapmadığını biliyorum ben,gerçekten öyle düşünüyor.

Tahmin ettiğiniz şeyin o üyeler için geçerli olduğunu sanmıyorum.

Zira evlenmeden cinsel ilişki yaşadıklarını ima ettiklerini düşündünüz, yalnız bu üyeler bunun kötü bir şey olduğunu dahi düşünmüyor muhtemelen. Zaten konuyla oldukça alakasız bu. O sebepler evlenmeye meraklı olmak vs olabilir, birçok şey olabilir.

Sebep muhtemelen evlenmek istemek, ve bu isteğin dışındaki her şeyi boşvermek.

Yoksa kendisi hakkında böyle düşünülen bir adamla neden evlenilir?

Konu sahibinin hatası bu kısımda başlıyor.

Hediye listesinde aileleri dahil etmemişler evet. Ama zaten karşılıklı olacağı belirtilmiş, nişan elbisesi/takımı da jest olarak karşılıklı alınabilir, gayet normal bir durum bu. Konu sahibinin de pek beraber çıkalım alışverişe dediğini sanmıyorum. Muhtemelen ben oğullarına bunları alacağım, o da bana bunları alacak şeklinde bir konuşma gerçekleşti ama sevgilisi tutup annesine anlatamadı.

Bu kısımlar ayrıntı zaten. Konu sahibi kendisinin kötü düşünmüş olabileceği kısımları da kabul etmiş. Sevgilisinin karakterini de umursamıyor, tüm örnekler gibi sevgilisinin ailesini suçluyor.

Mutluluklar dilerim

tipki sizin gibi dusunuyorum
bazi arkadaslarin ise olayi, baggzi sebepler(yani kiz birliktelik yasadi vsya getirdiler) deyincede isteyen istedigini anlasin diyorlar, ben bu sekilde dusunen insanlara cok kiziyorum, hicbirsey bilmeden kizi,cocugu, ailesini tanimadan nasil namusuna laf uzatabilir insan? utanc verici bence

Ya ben seviyorum farklı görüşte kişiler ile tartışmayı ama limoncu okuduğundan farklı sonuçlar çıkarıyor onunla ilerleyemedik maalesef.Ama bu tavırlarını sırf sinir etmek için yapmadığını biliyorum ben,gerçekten öyle düşünüyor.

Ya ben kadının dilinden bile anlamıyorum ki o yüzden doğru düzgün laflar edeceğine,karakterli fikirleri olacağına,iyi bir eğitim almış olduğuna zaten inanmıyorum..
Ailemin parası var demiş de, pardon ailen sana ... bakar!!! diyorum sadece... ( noktalı yere her şeyi koymak serbest :-) )

Ya ben kadının dilinden bile anlamıyorum ki o yüzden doğru düzgün laflar edeceğine,karakterli fikirleri olacağına,iyi bir eğitim almış olduğuna zaten inanmıyorum..
Ailemin parası var demiş de, pardon ailen sana ... bakar!!! diyorum sadece... ( noktalı yere her şeyi koymak serbest :-) )

Banlı şimdi arkasından konuşmayalım.:KK51:

Back