Ben farklı düşüncede ki insanlarla tartışmayı seviyorum,yani kavga etmek anlamında değil..Bir konu hakkında karşımda ki insan ne düşünüyor,neden öyle düşünüyor bunları konuşup,karşılıklı fikir alışverişi yapmayı seviyorum..Ama karşımda ki insan ne yazık ki sadece kendi doğru bildiklerini savunuyor ve söylenen şeylere cevap vermiyor..Ben bunu bilerek yaptığını düşünüyorum..Bazı arkadaşlar sen algılamıyor musun söylediklerimizi falan dediler o arkadaşa ama ben gayette algıladığını ama işine gelmeyen şeylere cevap vermediğini düşünüyorum..
Kendisinin yaşam tarzına saygım var,nasıl isterse öyle yaşayabilir buna biz karışamayız zaten..Ama bir sürü insanın,fikir paylaştığı,konuları okuduğu bir site burası..İnsanlara,daya sırtını kocaya,kayınvalideden onu iste,bunu iste,çalışma tarzında yanlış mesajlar verilmesine,yanlış yönlendirmeler yapılmasına tahammül edemiyorum..Bu yüzden de sonuna kadar yazdım..O söylediklerimizi anlamasın,ya da anladığı halde cevap vermesin benim için önemli değil zaten..Ama bunu okuyan başka gençler,yanlış hayat tarzlarını örnek almasın..Okusun,çalışsın,eline mesleğini alsın..Hayat toz pembe değil ne yazık ki..Bu yüzden kendilerini güvenceye alsınlar..Yazmam da ki amaç buydu,karşı tarafla,kültürlerimiz,hayat tarzlarımız,düşüncelerimiz,doğru ve yanlışlarımız zaten aynı değildi..O a ise ben z'yim o derece farklıyız yani..Ama bir daha bu kadar uzatabileceğimi sanmıyorum,çok yoruldum ve zaman kaybettim açıkcası :)