• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne gerek varmış

konu nereye gtmiş okudum yakalayamadım ya la..

hic gerek yok, okumayin
En ufak bir ogut, tavsiye alabileceginiz birsey yok inanin
Herkes kendisini ve kendi dusuncesini hakli cikarmaya calisiyor hepsi bu. Bunu bilmeme ragmen, birdaha girmeyecegim ama kapanamadi bu konu dememe ragmen, yine burdayim ve yorum yapiyorum:D

en son bıraktığımda sayfa 10 lardaydı şimdi 100 e geliyor

midnight sun sanırım bohçadan vazgeçti.

hic gerek yok, okumayin
En ufak bir ogut, tavsiye alabileceginiz birsey yok inanin
Herkes kendisini ve kendi dusuncesini hakli cikarmaya calisiyor hepsi bu. Bunu bilmeme ragmen, birdaha girmeyecegim ama kapanamadi bu konu dememe ragmen, yine burdayim ve yorum yapiyorum:KK70:
hiç bişey anlamadım ne yalan söyliyim.bu arada konu sahibi bohça yapın yav.geleneklerimizi yaşatalım :))

ben namus konusunda delirdigimi acikladim, o geri kafali insanlardanim ve benim icin onemli tepkim o yuzden
o konudada ayip ettigimin farkindayim ama teori-pratik durumunun uymadigini gordugum icin bu sekilde aciklama yaptim, yanlis olabilir.. herkes kendine baksa sorun kalmayacak zaten bende dahil
Yok kimsenin namusuna laf etmediler..Zaten bu forumda insanların yazım şeklinden,üslup şeklinden,kurduğu cümlelerden az çok karakterlerini anlayabiliyorsunuz..İki üyenin de kimsenin namusuna laf edeceğini düşünmüyorum..Farklı bir şey söylemek istemişler,kötü bir amaçları yoktur yani..Sizinle de amacım tartışmak değil yanlış anlamayın sakın..Hepimiz kadınız ve ben kadınların dayanışma için de olması gerektiğini düşünüyorum..Konu sahibinin de sizin de,burda ki iki üyenin geçmişte yaşadığı şeyleri yüzüne vurmanız beni inanılmaz rahatsız etti o yüzden size yazdım..Bakın siz de yanlış anladığınız bir yorum için konu sahibini korumaya aldınız hemen..Yani diyorum ki bir kadın olarak bu tutumunuzu her üye için yapmanızı öneririm..Çünkü kalp kırmak gerçekten iyi bir şey değil..Siz de hatanızı anlamışsınız,sevindim şimdi...

Eğitim ve kültür gerçekten bazı durumlarda o kadar fark ediliyor ki.

Ben bu saydıklarının hiçbirini yapmıyorum. Hiç bir adeti yerine getirmedim evlenirken. Bayramlarda aile ziyareti, akrabalara takı takma merasimlerine katılma da dahil. Eşimin ailesi ile görüşmüyorum zaten. Ben hararetle savunabilir miyim bu adetlerin çok saçma olduğunu :p

Evet, gayet tutarlı ve haklısınız. O nedenle istediğiniz kadar saydırın.

Bazı arkadaşlar bu limoncuyu çok kaale aldılar o yüzden attıkça attı. Zaten terbiyesiz biri, ettiği lafa bak. Hakikaten yuh...
Nasıl bir eğitim aldı! nasıl bir hayatı var tahmin bile edemiyorum.. Allah uzak tutsun. İbretlik gibi resmen...
Ahh o benim işte bilgece ben,beni köpekler kovalasın emi 35.sayfadan beri yazdım ya nasıl yaptım ben de bilmiyorum..Ama sonuç elde var sıfır:KK70:

aileniz bu bizim adetimiz geleneğimiz göreneğimiz bunlar yapılacak dedikten sonra onlara da yapmak düşer

100. Sayfaya sen giriş yapmışsın ilk konfetiler senin için. Hakettin sen bunu. :KK50:En Büyük KK:KK9:
Hahahahah:KK70: İlk defa bir konuya bu kadar yorum yazdım ama sonucunda yine aynı yerdeyiz,bir arpa boyu yol alamadık ona yanarım:KK53: Ama kendini arka plana atma,senin de emeğin büyük,az yormadın kendini geceden beri sabahladık en sonunda :KK47: :KK6:

karar verdim okuyacaktım hepsini 30 sayfa baktım konu hep aynı kafalar değişmiyor 100 sayfa olmuş hala aynı terane :KK14:

Hahahahah:KK70: İlk defa bir konuya bu kadar yorum yazdım ama sonucunda yine aynı yerdeyiz,bir arpa boyu yol alamadık ona yanarım:KK53: Ama kendini arka plana atma,senin de emeğin büyük,az yormadın kendini gece den beri sabahladık en sonunda :KK47: :KK6:

Evet ya ben Bide eski konularını MissPoine yazınca okudum. öyle bazılarını biliyordum ama diğerlerini görünce. Ahhh ahhh.
Ay en iyisini Bilgece yaptı neyse bizde deneyim kazanmış olduk :).
Seninde sabrına hayran kaldım.

Ben yine akşam yumuşamıştım ama eski konuları görünce heh dedim demekki doğru düşğnmüşüm. Neyseki kk kimsenin soyuna bakmıyor basıyor banı :)

Evet ya ben Bide eski konularını MissPoine yazınca okudum. öyle bazılarını biliyordum ama diğerlerini görünce. Ahhh ahhh.
Ay en iyisini Bilgece yaptı neyse bizde deneyim kazanmış olduk :).
Seninde sabrına hayran kaldım.

Ben yine akşam yumuşamıştım ama eski konuları görünce heh dedim demekki doğru düşğnmüşüm. Neyseki kk kimsenin soyuna bakmıyor basıyor banı :)
Ben farklı düşüncede ki insanlarla tartışmayı seviyorum,yani kavga etmek anlamında değil..Bir konu hakkında karşımda ki insan ne düşünüyor,neden öyle düşünüyor bunları konuşup,karşılıklı fikir alışverişi yapmayı seviyorum..Ama karşımda ki insan ne yazık ki sadece kendi doğru bildiklerini savunuyor ve söylenen şeylere cevap vermiyor..Ben bunu bilerek yaptığını düşünüyorum..Bazı arkadaşlar sen algılamıyor musun söylediklerimizi falan dediler o arkadaşa ama ben gayette algıladığını ama işine gelmeyen şeylere cevap vermediğini düşünüyorum..

Kendisinin yaşam tarzına saygım var,nasıl isterse öyle yaşayabilir buna biz karışamayız zaten..Ama bir sürü insanın,fikir paylaştığı,konuları okuduğu bir site burası..İnsanlara,daya sırtını kocaya,kayınvalideden onu iste,bunu iste,çalışma tarzında yanlış mesajlar verilmesine,yanlış yönlendirmeler yapılmasına tahammül edemiyorum..Bu yüzden de sonuna kadar yazdım..O söylediklerimizi anlamasın,ya da anladığı halde cevap vermesin benim için önemli değil zaten..Ama bunu okuyan başka gençler,yanlış hayat tarzlarını örnek almasın..Okusun,çalışsın,eline mesleğini alsın..Hayat toz pembe değil ne yazık ki..Bu yüzden kendilerini güvenceye alsınlar..Yazmam da ki amaç buydu,karşı tarafla,kültürlerimiz,hayat tarzlarımız,düşüncelerimiz,doğru ve yanlışlarımız zaten aynı değildi..O a ise ben z'yim o derece farklıyız yani..Ama bir daha bu kadar uzatabileceğimi sanmıyorum,çok yoruldum ve zaman kaybettim açıkcası :)

valla şekerim eğer bir erkek annesi ile konuştuktan sonra değişiyorsa hiçççç uğraşma derim
benimde eski eşim aynı şekildi mesela beraber bir masa almayı düşünüyoruz eşim annesine söylüyor kv onay vermiyor eve dönüyor annem almayın diyor almıyoruz düşünebiliyormusun bence vazgeç

Ben farklı düşüncede ki insanlarla tartışmayı seviyorum,yani kavga etmek anlamında değil..Bir konu hakkında karşımda ki insan ne düşünüyor,neden öyle düşünüyor bunları konuşup,karşılıklı fikir alışverişi yapmayı seviyorum..Ama karşımda ki insan ne yazık ki sadece kendi doğru bildiklerini savunuyor ve söylenen şeylere cevap vermiyor..Ben bunu bilerek yaptığını düşünüyorum..Bazı arkadaşlar sen algılamıyor musun söylediklerimizi falan dediler o arkadaşa ama ben gayette algıladığını ama işine gelmeyen şeylere cevap vermediğini düşünüyorum..

Kendisinin yaşam tarzına saygım var,nasıl isterse öyle yaşayabilir buna biz karışamayız zaten..Ama bir sürü insanın,fikir paylaştığı,konuları okuduğu bir site burası..İnsanlara,daya sırtını kocaya,kayınvalideden onu iste,bunu iste,çalışma tarzında yanlış mesajlar verilmesine,yanlış yönlendirmeler yapılmasına tahammül edemiyorum..Bu yüzden de sonuna kadar yazdım..O söylediklerimizi anlamasın,ya da anladığı halde cevap vermesin benim için önemli değil zaten..Ama bunu okuyan başka gençler,yanlış hayat tarzlarını örnek almasın..Okusun,çalışsın,eline mesleğini alsın..Hayat toz pembe değil ne yazık ki..Bu yüzden kendilerini güvenceye alsınlar..Yazmam da ki amaç buydu,karşı tarafla,kültürlerimiz,hayat tarzlarımız,düşüncelerimiz,doğru ve yanlışlarımız zaten aynı değildi..O a ise ben z'yim o derece farklıyız yani..Ama bir daha bu kadar uzatabileceğimi sanmıyorum,çok yoruldum ve zaman kaybettim açıkcası :)
Bende farklı fikirleri almayı severim ama sağolsun kendisi hep normal diğer türlü davrananlar ezik. Yani tekrar diyim Ilk defa burda birinin eski konularını okudum. Yani bişey var ama ne ne diye. En son anladım bu tutumunu. Maddi durumu ile ilgili söyledikleri doğrumu orasını bilemem . Ama En önemlisi sahiplenen yok bu kızcağızı. Babasının annesinin muamelesi allah korusun bana yapılsa çok kötü olurdum. Ve hep derim durduk yere başkalarını yerip kendini öven insanlar aslında çok mutsuzdur.

Birde arkadaşın arkasında duranlar var . Neymiş geleneksel miş. Arkadaş diyor ki kocaya kaçarım (uyuyormu bizim örf adetimize ) ma aile çıkılıp alışveriş yapılır. Kp bana 60000 harcadı kaçmama rağmen. Kv tüm erzağımızı yollar adettir. Yani kendine harcanan tüm parasal kısım güzel adetlerimiz geleneklerimiz. Ama diyor ki bayramda kv ye ne gidicem el öpmeye beni kullanır. Kocamla 1 hafta tatilim var kocam gider elini öper gelir gerkirse . Eeee hani güzel adetler.

Back