- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
- Konu Sahibi Midnight Sun
-
Eşin de senin gibi "ben bişey istedim mi hemen olacak. İster iyilikle, ister başka yolla" kafasında galiba. İyi bulmuşsunuz birbirinizi. İşte böyle olsun. Herkes dengini bulsun.yaaa bizimkininde böyle bi zaafı var
Adama acıdım ya. Bir gömlek bir yumurta yaşayıp gidiyor. Kuruyup kalmasın size altın inci alacak diyeiste o insanın kendi icindeki özgüvenle alakalı bisey ben istedigimi alırim egoisitim biraz mesela kıyafetmı alıncak ben alırım esim der aman bana b gömlek olsada olur olmasada yada mesela ben birikim yapıyorum yoksa esim elektronık hastası arada ona kredi cektiti bileizk alırım kendime yani ben pasif öyle koca parası yıyorum diye saf ayagına yatanlardan degilim emin ol diger konulara bak ben dısardan yemek yerim esim bana yumurta kır yeter der anlatabildim umarım
Paşa gibi yaşıyorum zaten merak etmeyin.
Eşimle sırt sırta verdik tencerede pişirip kapağında yiyoruz.
Ah bu arada kimsenin parasını "çatır çatır" yemek gibi B planım yok hayatta. Zira çalışıyorum ve çatır çatır kendi paramı kazanıyorum.
Adama acıdım ya. Bir gömlek bir yumurta yaşayıp gidiyor. Kuruyup kalmasın size altın inci alacak diye
benim kaynanam benim evime karısamazdı iste anlamıysounuz bizde yok öyle seyler kaynatanın evı dayayıp dösemesi normal oldugu icin kendinde bi böbürlenme bulamaz bak ben kactım kaynatam 70 bıne ev düzdü ben kimseye esyamı karıstırmadım kı kaynanamda demedi diyemezde ben bekarkdende dedigini yaptıran biriydim simdiden asla kimse beni beyensin yaranıyım diye kendimden ve isteklerimden ödün verememel .....le gerdege girmek diye bir deyim vardir bilir misiniz. benim kullandigim arabanin parasini kocamin babasi odeyecek ben kadinim diye yanimdaki kocayim diye gezecek. Bana ailemden en az bir ev kalacak bu arada mesele bu degil. Hem poposunu anasina babasdina dayamis adamlarla evleniyorsunuz hem de kaynana eve gelip karisti mi kiziyonuz. Atasozlerinden secmeler gibi oldu ama parayi veren dudugu calar
Boşandıktan sonraki hayat bile "parasını çatır çatır yemek" üzerine ben ne diyeyim.Ben babamdan bişey istemeye çekinirdim üniversite bittikten sonra, huy demek ki
Böyle olunca insan kıymetini biliyor demek ki bazı şeylerin..Baya zorluklar atlatmışsınız ama aileniz de demek ki sizin fikirlerinize saygı duyuyor,insan ayrımı yapmıyor ki size engel olmamışlar..Ne kadar güzel,takdir ettim ailenizi..Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..Çok sağol canım. Ama 7 yıllık evliyiz mesela oluyor bazen çok büyük kavgalar. Hatta bir dönem çok kötüydü. Ama tutup ikimiz Birden evlenmek için verdiğimiz çabayı düşününce sakinleştik. Yani ben lay lay lom evlen sem yada eşim o badireli dönemi atlatamazdık eminim. Hep derim biz birbirimizi düğün hazırlığı esnasında tanıdık.
Bizim evlenmemiz çok zordu çünkü hem mezhep hemde memleket farkı çok uçta. Eşim ve ben istanbulda doğup büyüdük bu ayrımcılık bize nekadar saçma gelsede aileler için büyük sorundu. Eşim bir kere bile kaçalımmı demedi. Bigün anne babam izin vermesek kaçarsın diye korkuyoruz dediler. Bende onlara sakın öyle bir korkunuz olmasın ben sizi bırakıp kaçmam. Size ihanet etmem. Sadece allah rırızası için Evleneceğim adamı tanımaya çalışın istemezseniz eclenmiycem evde bekar bekar kururum gerekirse dedim. Eşimle benim ailem arasındaki farkı öğrenen herkes kaçarak mı evlendiniz der. Yooo diyince baya şaşırırlar. O bile badireli oldu yani. Biz ayrılırsak bize çok ayıp bize çok günah
Ay hadi be :) özgüvenmiş. Kocan eline para vermese görürüm özgüvenini. Amiyane tabırla kocan senin poponu pek bir kaldırmış. Sen de bunu özgüven sanmışsın. Senin özgüvenin o adamın yoldan çıkmasına bakar. Dua et de bozulmasın. Yoksa yanarsın.iste o insanın kendi icindeki özgüvenle alakalı bisey ben istedigimi alırim egoisitim biraz mesela kıyafetmı alıncak ben alırım esim der aman bana b gömlek olsada olur olmasada yada mesela ben birikim yapıyorum yoksa esim elektronık hastası arada ona kredi cektiti bileizk alırım kendime yani ben pasif öyle koca parası yıyorum diye saf ayagına yatanlardan degilim emin ol diger konulara bak ben dısardan yemek yerim esim bana yumurta kır yeter der anlatabildim umarım
ooo valla dogurmasaydım derim cekilirim ana baba olmusun yeri gelirse kuru ekmek yice beni mtlu edicekBen babamdan bişey istemeye çekinirdim üniversite bittikten sonra, huy demek ki
Kadının paha biçilemez özelliği ne acaba şu an onu düşünüyorumadama yatak döşek olsun yetiyo demek
Belki böyle olacağını bilse doğurmazdı annenooo valla dogurmasaydım derim cekilirim ana baba olmusun yeri gelirse kuru ekmek yice beni mtlu edicek
yok beee babamın istekleirni gene anlatsam ooo babam anca memur müdür damat istıyo bu yüzden kactık düsün evimiz var 0 kaynatam 70 bin lira ya dügün takı ev esyası tadilat herseyi 0 yaptı aa babam geede beyenmez mesela mutfak esyalarım ankastre gri buzdolabım tam digitak degilmis diye dalga gecti benle ee sen daha iyisini al yani babam pek kimseyi beyenmez canı ya kız kardesim ögretmen mesela ona diyo sen anca ögretmenle evlenirsin yoksa karsıma cıkma diyoBöyle olunca insan kıymetini biliyor demek ki bazı şeylerin..Baya zorluklar atlatmışsınız ama aileniz de demek ki sizin fikirlerinize saygı duyuyor,insan ayrımı yapmıyor ki size engel olmamışlar..Ne kadar güzel,takdir ettim ailenizi..Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..
ooo valla dogurmasaydım derim cekilirim ana baba olmusun yeri gelirse kuru ekmek yice beni mtlu edicek
Paşa gibi yaşıyorum zaten merak etmeyin.
Eşimle sırt sırta verdik tencerede pişirip kapağında yiyoruz.
Ah bu arada kimsenin parasını "çatır çatır" yemek gibi B planım yok hayatta. Zira çalışıyorum ve çatır çatır kendi paramı kazanıyorum.
ana olucagına köpek ol demisler eskiderBelki böyle olacağını bilse doğurmazdı annen
Öylesi denk gelirse kafama silah mı dayıyorlar istediklerini yapmam için. Dünyada kadın da erkek de çok. Sanki evlenecekler bana evleniyorlar. Herkes yerini, evini bilecek.Aynen öyle valla, sonuçta aralarını bozacak değilim, nereden buldun bu densizi de demem, anasına babasına da şikayet edemem, size öylesi denk gelirse görürsünüz!! falan deniyor ya, isterse feriştahı denk gelsin ne yapayım yani, hiç bi koşulda yine çamaşırını falan bilmek istemem, ne istiyorsa onu giysin ne istiyorlarsa onu alsınlar. Sanki art niyetli biri denk gelirse insanın yapabileceklerinin sonu geliyor, yine de gidip o mağazanın kapısında, içinde beklemem yaw.
Sen de bi tane doğur da göster analık nasıl oluyormuşana olucagına köpek ol demisler eskider
ana dedigin hıh demeden anlamalı
ben genel konusuyroum cnm sen kendin ben ailemden bisey istemem diyosn banada bu ters geliyoBenim babam öldü annem ev hanımı nolacak şimdi Mevlütte diyim bari nasıl ölürsün baba diye, ailenden atıp tutuyosun ama onlarda sana göre hareket ediyolarmış anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?