Ne gerek varmış

Adama acıdım ya. Bir gömlek bir yumurta yaşayıp gidiyor. Kuruyup kalmasın size altın inci alacak diye

Ben babamdan bişey istemeye çekinirdim üniversite bittikten sonra, huy demek ki

benim kaynanam benim evime karısamazdı iste anlamıysounuz bizde yok öyle seyler kaynatanın evı dayayıp dösemesi normal oldugu icin kendinde bi böbürlenme bulamaz bak ben kactım kaynatam 70 bıne ev düzdü ben kimseye esyamı karıstırmadım kı kaynanamda demedi diyemezde ben bekarkdende dedigini yaptıran biriydim simdiden asla kimse beni beyensin yaranıyım diye kendimden ve isteklerimden ödün veremem

Böyle olunca insan kıymetini biliyor demek ki bazı şeylerin..Baya zorluklar atlatmışsınız ama aileniz de demek ki sizin fikirlerinize saygı duyuyor,insan ayrımı yapmıyor ki size engel olmamışlar..Ne kadar güzel,takdir ettim ailenizi..Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..

Ay hadi be :) özgüvenmiş. Kocan eline para vermese görürüm özgüvenini. Amiyane tabırla kocan senin poponu pek bir kaldırmış. Sen de bunu özgüven sanmışsın. Senin özgüvenin o adamın yoldan çıkmasına bakar. Dua et de bozulmasın. Yoksa yanarsın.

yok beee babamın istekleirni gene anlatsam ooo babam anca memur müdür damat istıyo bu yüzden kactık düsün evimiz var 0 kaynatam 70 bin lira ya dügün takı ev esyası tadilat herseyi 0 yaptı aa babam geede beyenmez mesela mutfak esyalarım ankastre gri buzdolabım tam digitak degilmis diye dalga gecti benle ee sen daha iyisini al yani babam pek kimseyi beyenmez canı ya kız kardesim ögretmen mesela ona diyo sen anca ögretmenle evlenirsin yoksa karsıma cıkma diyo

ooo valla dogurmasaydım derim cekilirim ana baba olmusun yeri gelirse kuru ekmek yice beni mtlu edicek

Benim babam öldü annem ev hanımı nolacak şimdi Mevlütte diyim bari nasıl ölürsün baba diye, ailenden atıp tutuyosun ama onlarda sana göre hareket ediyolarmış anladım

Canım o çalışan kadınlara laf söyleyen birisi o anlamaz böyle şeylerden.
Bir konuya yazmıştı hatırlıyorum. Kocasına bağıran küfür eden birisi.
Onların ilginç bir yaşam tarzı var.
Nerede ve nasıl yetiştiler bilmiyorum ama ilginç yani.
Benim annem ile babam 33 yıllık evli bir kere duymadım küfür ne annemden ne babamdan

Öylesi denk gelirse kafama silah mı dayıyorlar istediklerini yapmam için. Dünyada kadın da erkek de çok. Sanki evlenecekler bana evleniyorlar. Herkes yerini, evini bilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…