• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne garip bi rüya 🤔

Yürüyerek giderim buradan Adiyaman'a. Uçuşa gerek yok. İki günde varırım. Varınca haber vermek için geri dönerim merak etme. Erkek konusuna katılıyorum, yanımda götürürüm ben, gerek yok evde hazırı varken. 😂
Sürüklenme ayrıca, gel çıkalım.

:KK55::KK55::KK55:
Hahhaha bu sü ile başlayan kelimelerin bir çekiciliği oluyor
Mesela sürüklenmek sürünmek sürtünmek anladın sen :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Bazen bende hiç aklıma gelmeyen ne alaka dediğim kişilerle ya sevgili olurum yada düşman
bugün de çok değişik bi rüya gördüm rüyamda üzüm salkımından gerdanlığım vardı minicik sarımsı yeşil üzümlerdi ordan üzümleri kopartıp yiyiyordum çokta tatlıydı :kk77:

Rüyalar bilinçaltının yansımasıdır. Ama düpdüz adamdan hoşlanıyorsunuz o sebepten rüyanıza girmiş gibi değil. Şu sıralar boşlukta olabilirsiniz duygusal anlamda en basitinden ya da bu kişiye farklı bir simgesel anlam yüklemiş olabilir bilinçaltınız. Önemseyip konu açtığınız için yazdım bunları da. Bence takılmayın, görmüşsünüz işte nedense neden.

Ya sen adamdan hoşlanmışsındır ya da adamın senden hoşlandığını, flörtleştiğini filan hissetmişsindir (bilinçsiz bir şekilde). Karşılıklı olmasa bile aranızda böyle bir gerilim olabileceğini düşünüyorum. İnsanlık hali bence, olabilir, üzerine çok düşünmeye gerek yok.

Ben birilerini rüyamda bu şekilde gördüğümde aramızda bu tür şeyler oluyor, tamamen rastgele biriyle sevgili olduğumu/seviştiğimi filan görmedim. Bir şekilde bilinçaltına girmiş senin de.

Back