• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne garip bi rüya 🤔

Bence de iyi tarafları var, rüyalarım sayesinde değişik deneyimler elde ediyorum. Kabus görürsem kendimi uyandırabiliyorum. Rüyadayken bazen rüyada olduğumu farkedip rüyamı canım nasıl isterse öyle devam ettirebiliyorum. Bedava VR gözlük.
Bende yok o yetenek ya kabus görürsem içinde boğuluyorum 😅😅

Bence de iyi tarafları var, rüyalarım sayesinde değişik deneyimler elde ediyorum. Kabus görürsem kendimi uyandırabiliyorum. Rüyadayken bazen rüyada olduğumu farkedip rüyamı canım nasıl isterse öyle devam ettirebiliyorum. Bedava VR gözlük.
Lucid rüyaaaa en sevdiğim. 😂😂 Ama hiç farkına varamadım ya bu güne kadar. Uçsam bile gerçek sanıyorum ben çok safım. 😂😂😂

Beklerim valla. 😂 Çıkın çıkın gelin. Ziyafet çekeriz. 😂😂 Belki bu gece gözleme falan da yaparım, işim hiç belli olmaz.
O değil de rüyada bile mutfakta olmama ne demeli? 😂
Oo elin hamura değmişken su böreği de isteriz 😅😅
İçimize işlemiş bacım mutfak 😅😅
Ya da sen çok hamaratsın🤤🤤

Oo elin hamura değmişken su böreği de isteriz 😅😅
İçimize işlemiş bacım mutfak 😅😅
Ya da sen çok hamaratsın🤤🤤
Ya tamam severim bir şeyler yapmayı da hamarat olduğum söylenemez. Ne bileyim git denize yüz, paraşütle atla, galaksileri dolaş falan ama yok ancak mutfak.

Ben genelde konmadan uyanıyorum galiba ya da başka rüyaya geçiyorum benim malum rüyalar taramalı öyle beş on saniye orda beş on saniye burda. 😂😂 Daha hiç konmadım.
Hahah gözümün önünde harry Potter da bi sahne vardı. Harry kadının birine büyü yapıyordu da havada uçuyordu ya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Sende öyle kaldın kesin ah artemis ah😅😅 o kadar yüksekten uçma demedim mi 😅😅
Ya özlemişim bu arada senle geyik yapmayı o kadar uzun süre gitme kk dan 😅🤩

Hahah gözümün önünde harry Potter da bi sahne vardı. Harry kadının birine büyü yapıyordu da havada uçuyordu ya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Sende öyle kaldın kesin ah artemis ah😅😅 o kadar yüksekten uçma demedim mi 😅😅
Ya özlemişim bu arada senle geyik yapmayı o kadar uzun süre gitme kk dan 😅🤩
Asla geyik değil, konuyla ilgili yorumlar bunlar hep. Konunun daha iyi anlaşılması için örneklemeler yapıyoruz. 😂😂
Geyik yasak zaten yapmayız öyle şeyler.
Gitmem muhtemelen o kadar uzun artık.

Asla geyik değil, konuyla ilgili yorumlar bunlar hep. Konunun daha iyi anlaşılması için örneklemeler yapıyoruz. 😂😂
Geyik yasak zaten yapmayız öyle şeyler.
Gitmem muhtemelen o kadar uzun artık.
Evet saflıkta benim gibi olun örneklemesiydi bir önceki itiraf mesajım 😅😅 buranın bdv olduğunu sonradan şeettim :KK23:

Evet saflıkta benim gibi olun örneklemesiydi bir önceki itiraf mesajım 😅😅 buranın bdv olduğunu sonradan şeettim :KK23:
O değil de Artemissisipi Artemissisipi gördüğünüz rüya yorumu şu gibi geldi bana
Elinde orakla gelen cımbız bası sizi nemrut dağının zindanlarına kapatır ve ordan ne zaman kurtuluruz rüyasını görürsünüz artık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: dağılın burdan :sinirli: :sinirli: :sinirli:

O değil de Artemissisipi Artemissisipi gördüğünüz rüya yorumu şu gibi geldi bana
Elinde orakla gelen cımbız bası sizi nemrut dağının zindanlarına kapatır ve ordan ne zaman kurtuluruz rüyasını görürsünüz artık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: dağılın burdan :sinirli: :sinirli: :sinirli:
Adıyaman'daki Nemrut Dağı mı yoksa Bitlis'teki mi? Ona göre şeyetcem çünkü.

Kızlar dün gece gördüğüm rüya 🤔.. Anlam veremedim . Adamla iş haricinde görüştüğüm yok ne alaka dedim kendime . Bi yerlere bastım alıntı ekleme fln böyle oldu yanlış yere açtım sanırım konuyu ..
Konuyu sabah acmissiniz yorum gelmemiş bir daha açmışsınız. Ufacık bir rüyayı bu kadar büyüttugünüze göre kendinizden biraz şüphelenin derim

Hahahahaha Adıyaman da yavru
Bitliste demi var
Ne nemrutmus her yere dag yapmis vay be 🙄🤔
Bitlis'teki volkanik. Şimdi oraya atar, dağın da aktiflesecegi tutar neme lazım. Ona göre yanıma bikini, yelpaze falan alayım. Lavlar akarken kıyafetle duramam ben sıcak basar. 😂

Bitlis'teki volkanik. Şimdi oraya atar, dağın da aktiflesecegi tutar neme lazım. Ona göre yanıma bikini, yelpaze falan alayım. Lavlar akarken kıyafetle duramam ben sıcak basar. 😂
Volkan bir erkek ismi gerek yok zindan da erkek merkek :duduk::63:direk uçuş Adıyaman dönüş belirsiz :KK70: :KK70:

Bu arada bu gidişe beni de sürüklüyorsunuz farkındamısın :sinirli::sinirli::63::KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:
Volkan bir erkek ismi gerek yok zindan da erkek merkek :duduk::63:direk uçuş Adıyaman dönüş belirsiz :KK70: :KK70:

Bu arada bu gidişe beni de sürüklüyorsunuz farkındamısın :sinirli::sinirli::63::KK70::KK70::KK70:
Yürüyerek giderim buradan Adiyaman'a. Uçuşa gerek yok. İki günde varırım. Varınca haber vermek için geri dönerim merak etme. Erkek konusuna katılıyorum, yanımda götürürüm ben, gerek yok evde hazırı varken. 😂
Sürüklenme ayrıca, gel çıkalım.

:KK55::KK55::KK55:

Back