• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne garip bi rüya 🤔

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.820
1.649
63
38
Kızlar günaydın
Evliyim çık mutlu bir evliliğim var bunları baştan yazıyorum anlatacağım rüya o kadar garipti ki ne alaka diye uyandım gece ..
dün akşam iş arkadaşımı gördüm rüyamda ( evli çocuğu var ) yani muhabbetim yok kadınla ama .. adamla iş için sık sık görüşürüz onun haricinde günaydın iyi akşamlar başka bir şey yok ..
Güya rüyamda sevgiliymişiz gayette iyi anlaşıyoruz fln geziyoruz tozuyoruz . Anlamsız bir şekilde sabahlara kadar gezip toZuyoruz elele.. Gecenin 4ü ne alaka diye uyandım.. eşim duymuş hayırdır hayatım dedi ay ne biliyim saçma bir rüya gördüm dedim ..
Kızlar dün gece gördüğüm rüya 🤔.. Anlam veremedim . Adamla iş haricinde görüştüğüm yok ne alaka dedim kendime . Bi yerlere bastım alıntı ekleme fln böyle oldu yanlış yere açtım sanırım konuyu ..

Bu rüyanıza şaşırıyorsanız ben size rüyalarımı anlatsam şoka girersiniz. İnsanlar saçma rüyalar görür, normaldir. Hemen bir anlam aramayın. Siz bublara takılırsanız daha çok tetiklenir ve adamı rüyanızda sık sık görürsünüz. Takıntı haline getirmeyin durumu.

Bu rüyanıza şaşırıyorsanız ben size rüyalarımı anlatsam şoka girersiniz. İnsanlar saçma rüyalar görür, normaldir. Hemen bir anlam aramayın. Siz bublara takılırsanız daha çok tetiklenir ve adamı rüyanızda sık sık görürsünüz. Takıntı haline getirmeyin durumu.
Hele benimkilerden 3 sezonluk bilim kurgu dizisi çıkar 😅😅

Ben de dün rüyamda ocagi açık gördüm, üstünde tencere vardı kapağını açtım ki tam kıvamında pişmiş yemek, yanmamış korktuğum gibi. Pencereye döndüm adamın biri balkonda pencereye su döküyor. Bağırdım çağırdım kaçtı ama kaçarken buraları hep orman yapacam dedi. Pencerenin o su döktüğü yeri yosun tutmuştu. Ben de uyandım ya ne alaka dedim, çok acayip ya rüya görüyor olmamız. İnanamıyorum inan ki.

Ben de dün rüyamda ocagi açık gördüm, üstünde tencere vardı kapağını açtım ki tam kıvamında pişmiş yemek, yanmamış korktuğum gibi. Pencereye döndüm adamın biri balkonda pencereye su döküyor. Bağırdım çağırdım kaçtı ama kaçarken buraları hep orman yapacam dedi. Pencerenin o su döktüğü yeri yosun tutmuştu. Ben de uyandım ya ne alaka dedim, çok acayip ya rüya görüyor olmamız. İnanamıyorum inan ki.
Yeşillik güzeldir inşallah hayra çıksın kalbini ferah tut 🥰

Hele benimkilerden 3 sezonluk bilim kurgu dizisi çıkar 😅😅
Annem hiç rüya görmez mesela. Diyorum anne görüyorsundur da hatırlamıyorsundur. Çevremdeki insanların gördüğü rüyalarda aşırı realistiktir. Benim hayatımla alakalı rüya görme oranım yılda ikidir. Gördüğüm de çıkar zaten. Kalan rüyalarım fantastik dizileri aratmaz; rus ordusuna katılıp uzaylılarla mı savaşmadım, tvdeki kadın gibi cin kabileleriyle mi takılmadım, tek kelime bilmememe rağmen ispanyolca tur rehberliğimi yapmadım, kendisini beğenmediğim halde George Clooney ile mi evlenmedim, tek seferde 10 çocuk mu doğurmadım… Hepsini kafaya taksam delirirdim 🤣

Bir tencere yemek ben ne alaka diyordur eminim bu olayda :KK70::KK70:
Valla yemedim de hee. Ordan futbol maçına gittim. Maçı izlerken eşime ve başka bir çocuğa pide ekmeği ve kek verdim yediler. Çocuk maydonoz da istedi ekmeğin arasına koymak için, baktım elimdeki poşette varmış ama yıkanmamış o yüzden veremedim. Elimde sebze posetiyle maça gitmişim işte. :D Kısır falan yapacaktım herhalde. Benim rüyalar hep böyle kısa diziler gibi ama art arda. 😂😂
Bu arada gece acıkan olursa rüyama gelebilir yürürken bile yanımda birilerine verecek yiyecek bir şey oluyor mutlaka.

Annem hiç rüya görmez mesela. Diyorum anne görüyorsundur da hatırlamıyorsundur. Çevremdeki insanların gördüğü rüyalarda aşırı realistiktir. Benim hayatımla alakalı rüya görme oranım yılda ikidir. Gördüğüm de çıkar zaten. Kalan rüyalarım fantastik dizileri aratmaz; rus ordusuna katılıp uzaylılarla mı savaşmadım, tvdeki kadın gibi cin kabileleriyle mi takılmadım, tek kelime bilmememe rağmen ispanyolca tur rehberliğimi yapmadım, kendisini beğenmediğim halde George Clooney ile mi evlenmedim, tek seferde 10 çocuk mu doğurmadım… Hepsini kafaya taksam delirirdim 🤣
Hahah benim rüyalardan beteri varmış çok şükür yalnız değilmişim 😅😅 rüya görmeyen insanlara hayranım. Ya bazen yorgun argın uyanıyorum sanki gerçekten gidip gezip gelmiş gibi 😅

Valla yemedim de hee. Ordan futbol maçına gittim. Maçı izlerken eşime ve başka bir çocuğa pide ekmeği ve kek verdim yediler. Çocuk maydonoz da istedi ekmeğin arasına koymak için, baktım elimdeki poşette varmış ama yıkanmamış o yüzden veremedim. Elimde sebze posetiyle maça gitmişim işte. :KK70: Kısır falan yapacaktım herhalde. Benim rüyalar hep böyle kısa diziler gibi ama art arda. 😂😂
Bu arada gece acıkan olursa rüyama gelebilir yürürken bile yanımda birilerine verecek yiyecek bir şey oluyor mutlaka.
Kız sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün emi 😅😅 bu nasıl rüyaaa😅 tenceredeki de kesin kısırlık bulgurdur😅 yeşilliği de almışsın hazır
Bu akşam da çayı koy rüyada sana geliyoruz. Bende bi kek yapim bari 🤪

Hahah benim rüyalardan beteri varmış çok şükür yalnız değilmişim 😅😅 rüya görmeyen insanlara hayranım. Ya bazen yorgun argın uyanıyorum sanki gerçekten gidip gezip gelmiş gibi 😅
Bence de iyi tarafları var, rüyalarım sayesinde değişik deneyimler elde ediyorum. Kabus görürsem kendimi uyandırabiliyorum. Rüyadayken bazen rüyada olduğumu farkedip rüyamı canım nasıl isterse öyle devam ettirebiliyorum. Bedava VR gözlük.

Kız sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün emi 😅😅 bu nasıl rüyaaa😅 tenceredeki de kesin kısırlık bulgurdur😅 yeşilliği de almışsın hazır
Bu akşam da çayı koy rüyada sana geliyoruz. Bende bi kek yapim bari 🤪
Beklerim valla. 😂 Çıkın çıkın gelin. Ziyafet çekeriz. 😂😂 Belki bu gece gözleme falan da yaparım, işim hiç belli olmaz.
O değil de rüyada bile mutfakta olmama ne demeli? 😂

Back