Ne diyerek başlasam bilemedim!

Hayır aslında düşündüğünüz gibi bir yıpranmışlığım yok. Diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarla sohbet edip teşekkür ettim. Fakat önyargılı olup hakaret boyutuna ulaşınca normal olan insan bile tahammül edemeyebilir. Ben burada destek bekliyorum. Eşime ve olumsuz eleştiri görünümde hakaret değil tabiki de. Düşüncem bu şekilde kusuruma bakılmasın

Yani sizin gibi yorum yapıp bana daha yakın ve ne söylemek istediğimi anlayan arkadaşlar gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz. Ben bazen belki ifade edememiş olabilirim kaldı ki bir mesajla durumu nasıl tam anlamıyla açıklayayım. ama ciddiye alıp cevap veren sitem etmeyen yargılamayan destek olamaya çalışan her arkadaştan bir parça da olsa benim anlatmaya çalıştığım şeye bir cevap buluyorum. Teşekkür ederim.

Eşini i

Eşiniz işini ve iş ortamını sevmiyor olabilir mi?
Bazen küçük küçük problemler birikip devamlı stres altındayken patlak verebilir. Benzer bir durum yaşamıştım kaygı bozukluğu deniyor. İlaç ve psikolog görüşmesi ile tedavi olabilir. Allah yardımcınız olsun.

Siz çok merhametli yufka yürekli insana benziyorsunuz.
Fakat aşiri ilgi göstermekte daha çok rahatsizliğina yitebilir.
Psikolojik makalede okumuştum bazi insanlar hastalanirlar ve sürekli ilgi beklerler,bu bilincaltindan geliyor farkinda değildir.
Sanki oyun oynamak için paravan olarak kullaniyor ve hatta yakinda işede gitmeye bilir.Onun için çok fazlada üstüne bebekmiş gibi düşmeyin.
Her içim sıkıldi dediğinde siz partutuş oluyor kendinizi paraliyorsunuz.Bu kadar eziyet cekiyor ve rahatsiz olsa kendisi koşa koşa gider.

Birde sürekli "ah bak geldi şimdi""daraldim,bunaldim" diye diye daha çok girdabin içine gider .Fark eder ama duygularinin sadece seyirci olduğunu ve gelip gecmiş olduğunu dikkatini başka uğraşlara yönlendire bilir.
dr.joe dispanza kitaplarini ve YouTube Türkçe bölümlerini öneriyorum.
Günde iki kere "Wimhof" nefes egsersizi yaparsa iyi olur.
Zaten en önemlisi gün rutinini değişmesi lazim .
Erken yatip erken kalkmak yürüşe temiz hava cikmak gibi .
Çok az dişariya cikiyor demişsiniz aklima birde Vit D je vit b12 eksikliği geldi .Aşiri vit d eksikliği şizofren,depresyon ve hatta anksiyete tekliyor .
Bunlarada mutlaka baktirin .
Sizde eşinizin durumunu lüften üstünüze yüklemeyin .

Dikkate alacağım söylediklerinizi. Vitaminlerini kontrol etmek için bakılabilir aslında. Çünkü hiç rutin tahliller yaptırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…