- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
sorunlarımız genel olraka tartışma karşılıklı hırs sebebiyle yaşanan şeylerde büyük veya bugüne kadar boşanmayı aklıma getirecek şeyler değildi.zaten sorunlarımız vardı demısssınız, sorunlarınız ne uzerıne bılmıyorum maddıyat mı? cınsel uyumsuzluk mu? aıle ıcı gecımsızlık mı? ucuncu sahıslar mı?
alkolun de etkısı ıle bence tepkılerınız asırıya kacmıs. keske bırınızden bırı susmayı tercıh etseydı de bu hale gelmeseydınız, emınım sıze soyledıgı hersey kızgınlıkla soylenmıstır kı bız esımle zamanında bırbırımıze s... çektık evden kovduk falan ama konusa konusa, karsılıklı anlayısla herseyı zamanla cozduk.
ama sıze vurması onu haklı cıkarmaz hıc bır sekılde, gercı sızde karsılıklı olarak onu tahrık etmısınız. erkekler bu konularda daha hassaslar ve tepkılerı buyuk oluyor ;(
bence ıkınızde sakınlesın bır sure bır hafta falan ayrı kalın, sonra oturup ınsanca sorunlarınız ve yasananlar hakkında konusun ama suclamadan anlayısla empatıyle bırbırınızı dınleyerek... baktınız kı olmuyor o zaman bosanma dılekçenızı verın.
yalnız hemen aılelere duyurmak olayı yanlıs olmus, ben buna karsıyım ıkı kısı yasadıgı herseyden kendılerı mesuldur, bunu her kavgada her sorunda aılelere tasımak yanlıs olur, barıssanız dıyelım herkes bırbırını kotu bılecek, ayrılsanız sen onun aılesının gozunde o senın aılenın gozunde kotu anılacak bunlara mahal vermemek ıcın kendı ıcınızde cozseydınız bazı seylerı de netlesınce aıleler araya gırseydı.
ama olan olmus ınsallah sızın ıcın hayırlısı olur.
sız olsanız napardınız demıstınız yaaa??? ben olsam aldatma, genel anlamda sıddet,kumar ve alkol alıskanlıgı ve kişiliğime saygısızlık gıbı buyuk ve genel sorunlar yoksa bosanmazdım madem sevıyorum o da ısteklı ıse sorunlarımı cozmek ıcın ugrasırdım.
o ısteksızse de haklarımı koruyacak sekılde bır bosanma davası acar anlaşmalı bosanırdım..
aileleri karıştırmak benim dünkü en büyük hatamdı. ama o an onu cezalandırmak istedim o öfkeyle düşünemedim.. teşekkürler yorumlarınız için hayırlısı olsun diyorum..