- 26 Mart 2024
- 1.011
- 2.973
- 48
- Konu Sahibi cileklihurma
-
Aynısını halası ablası evlenirkende yaptı sadece amcalıkta değil durumNisanlinizin bu duruma aciklamasi ne?Neden boyle yaptigina dair bir fikri vardir herhalde? Mesela ayni apartmanda mi yasiyorlar? Bu kiz amcasina cok duskundu de simdi evleniyor diye mi amcasini kiskaniyor? Evlenince aile apartmaninda mi yasayacaksiniz?
Gerçekleri duymak canını çok sıkıyor değil mi? Hemen sinirleniyorsunBilmeden konuşuyorsunuz sadece ben iyi bir uyarı yaptıklarını gördüğüm için böyle rahat rahat söylüyorum , bana çözümünüz varsa söyleyin ortaya başka şeyler atıp durmayın . Te Allahım ya
BUNLARA RAĞMEN BU SAYGISIZLIĞA DEVAM EDİYOR DİYORUM ?
Yengene ve bana böyle saygısızlık yaptığını bir daha görmeyeceğim her anlamda seni mi uyaracağız kaç yaşına geldin böyle böyle yeter artık diye20.konuşma falan buNişanlınız bu kadar müsama gösteriyor demek ki oda yüz buluyor sağlam bi uyarıya herkese yerini ve haddini bildirmesi gerekiyor
Sinirleniyorum çünküGerçekleri duymak canını çok sıkıyor değil mi? Hemen sinirleniyorsun
Bacak kadar kıza laf geçiremiyorlar diyorsun yani öyle bir şey yok kızım seni sallayan yok
Nasıl anlamıyor ya şimdi biz nasıl bu dediğine inanalım bacak kadar çocuğu dizginleyemiyorlar mı? O zaman anasıyla babasıyla da görüşmeyin…Sinirleniyorum çünkülaf geçirilip geçirilmemesi değil bunu alıp öğütte versen bu anlamıyor olay bu
Ne anne ne baba buna artık diyecek söz bulamıyor
Bence seni pek kaleee almıyorlar gibi ya da senin yanında öyle yapıp bak yaptım gör yapmışlar sanırım işin çok zor hem nişanlın hem de o kız açısındanYengene ve bana böyle saygısızlık yaptığını bir daha görmeyeceğim her anlamda seni mi uyaracağız kaç yaşına geldin böyle böyle yeter artık diye20.konuşma falan bu
konuştu bu konuşulurken birinde de ben vardım
Evet sizde hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz.Uyarıp dile getirdiği halde bunları yaşıyoruz diyorum hala uyaracak diyorsunuz ? Ben de artık son nokta nasıl ne yapabiliriz diye konu açtım bana gelip başka yerlerden dem vurmayınuyarıldı defalarca ? Başka ?
Aynısını halası ablası evlenirkende yaptı sadece amcalıkta değil durum
Yakın evleri birbirine
Hayır aile apartmanı değil aynı şehir de bile olmayacağız . Ben şimdiden önlem almak istiyorum sadece
İnanın bakın şaka falan değil bu kimseden anlamıyor ben hayatımda böyle bir kız çocuğu görmedim … zaten en az iletişim içindeyim anne babasıyla ama yok ne yaparsan yap sinir edecek şeyi buluyorNasıl anlamıyor ya şimdi biz nasıl bu dediğine inanalım bacak kadar çocuğu dizginleyemiyorlar mı? O zaman anasıyla babasıyla da görüşmeyin…
Görüşme…
Nişanlına diyeceksin ki benleyken bu cadıyla muhatap olma ve muhatap etme …İnanın bakın şaka falan değil bu kimseden anlamıyor ben hayatımda böyle bir kız çocuğu görmedim … zaten en az iletişim içindeyim anne babasıyla ama yok ne yaparsan yap sinir edecek şeyi buluyor
Ben onu size mi demişim peki ? Aynen biEvet sizde hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz.
Ne yapalım daha atomu mu parçalayalım? Biz gelip kızı odasına mı kilitleyelim ne yapalım? tövbe tövbe..
Kilit nokta nişanlın!
En iyi fikir buÖf madem dengesiz he he diyin geçinhe senden izin alacak ahahahhs almadık tüh be ahahah ay duydun mu icazet alamamışz diye ikiniz birden kahkayı basın dalga geçin bakalım tekrar yapıyor mu
Ha birde her ortamda dalgasını geçin biliyor musunuz böyle böyle aradı icazet nerd ediyor sordu ay ömrümde böyle rezil saçma bir eşy duymadım hala gülüyoruz anlatıp anlatıp diyim rezil olsun susar
Telefonu açmayın ?Sinirlerim gerim gerim gerildiiiiiiiiii
Arkadaşlar sorun eltimin kızı 21 yaşında ve hali hâl değil artık neye yorumlayacağımı neye konumlandıracağımı bilemiyorum, eltimin kızı nişanlımı benden kıskanıyor evde herkesi genelde kıskanıyor ve normal bir kıskançlık değil …
Konuya geleyim ; nişanlım beni lunaparka götürecekti bugün iş çıkışı her neyse biz gittik ve bu eltimin kızı nişanlımı aradı
Amca neredesin eve gel benden gitmeden niye izin almadın vs vs kelimeler kullandı bende duydum dedim senden izin m alacağız canım ?
Nişanlım defalarca uyardı anlamıyor ben 1-2 kez baya büyük laflar soktum hala böyle …
Artık tahammül sınırım aşıldı ne yapacağımı bilemiyorum
Bana fikir verir misiniz ? Böyle birine ne yapılır ? Nasıl davranılır ?
(Bu arada küçücük bir örneği sadece yaptıklarının .)
Deli deliyi görünce sopasını saklar derler. Siz de o nereye gidiyorsa arayın şakasız sen benden izin almadan nereye gidiyorsun? Ben senin efendinim artık deyinay çok iyi fikirmiş ya fikrimi seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?