Bunlar bana acaaaaaaaayiiiippp tanidik geldi

bu polis adamlar keyiflerine duskun arkadasim... Para biriktiremiyorlar malesef... Dedigin cok dogru... Aynisini bende yaptim... Araba aldirdim borcunu bitirdi en azindan elinde birikmis bi parasi oldu.. Diger yandan ben esimle lise bittiginde tanistim... Ayni seyler oldu.. Evlenelim,nisanlanalim..... Bende "okulum var,bitirmeliyim,birikim yapmaliyim,anneme babama yardim etmeliyim duygulari icindeydim... 2008den 2010a kadar bu sekilde devam etti... 2010da oda sarka gitti urfaya... Gidince iice degisti stresten sıkıntıdan nisan dugun konusucak ne pskolojisi nede vakti kaldi... Bu aradada ben duzgun bi sekilde kirmadanda "ailem zor zmanlar geciriyor,yardim etmem gerekiyor,ben buralara aliskinim doguda yapamam,nisan dugun zor isler ne senin bunu kaldirabilicek maddi bir birikimin ne benim birikimim var hem senin aileninde benim aileminde durumlari belli,sen once bi araba al birikim yap borcunu bitir elimizde biseyimiz olsun" dedim... Konusurken genelde hep "" biz,birikimimiz,arabamiz....vs.vs.."" diye konustum... Hep bizli cumleler kurdum. Oda bi sure sonra anladi zaten... Kaldiki dedigim gibi sarkta yeni ev yeni is yeri yeni insanlar... Bisuru sıkıntıdan dusunemiyorlar bunlari... Kendine dert etme...