• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne desem ne yapsam bi el atın lütfen

Evlenince hicbir sey degismez, duzelmez sorunlar daha fazla batmaya baslar hatta bunu bil
Benim korkumda bu o yüzden kafam net olmadan evlenmek istemiyorum. Nişanlanmak da istemiyorum yarın öbür gün bi hatası olsa nişanlılık elimi kolumu bağlar benim bliyorum. Aileme o kadar zorlukla söyleyip ben nişan atıyorum ben bosanıcam dyemem

Illaki ikna edici konusacaktir.. Iyi dusun derim
İllakii... Ama benim kanaatimce o benim ona ne kadar değer verdiğimi bildiği için kaybetmek istemiyor en çokda, ona bi yanlışım bi hatam olmadığını bliyor herseyin farkında bu devirde ki kızlarda malum ondan ona olduğu için kızlara güvenmek de erkeklere olduğu kadar zor. Tüm çabası bundan

Tespit doğru :) Korkuyor oraya gidince uzaklık aramıza daha da cok mesafe sokacak sorunlarımız olcak telefondan beri aşamıcaz diye, bende nişanlanınca aynısı yine olabilir dedim o zamanda kızıyo oyaladığımı düşünüyo döndüğümde de başka bişeyler çıkartırsın sen evlenmeyelim diye diyo
Sen onunla evlenmeyi istemiyorsun bence oyaliyorsun ben onu cikardim

Sen onunla evlenmeyi istemiyorsun bence oyaliyorsun ben onu cikardim
Hayır istiyorum sadece çok korkuyorum ileride keşke demek istemiyorum. Tabiki kmse dört dörtlük değildir veya her evlilik de problemler olur ben şimdilik gördüğüm problemleri aşarak evlenmek istiyorum. Ben onunla birşeyler olsun istiyorum ama bu sartlarda bu sekilde değil evet belki de haklı uzaklık bize iyi gelmeyecek ama ya nişanlandıktan sonrada aynısı olursa uzaklık bize iyi gelmezse ben ayrılıyorum diyemem kendini düzelt derim düzeltmedi diyelim o zaman ne olacak hepsni dşünüyorum

Koyu huylari ne merak ettim hepimizin var olumsuz huylari eslerimizinde onemli olan evlilikteki huzuru ciddi etkiliyecek durumdami
Mesela bı konuda hatalı mı ben bunu farkedip özür dilemesini bekliyorum ama o kabul etmiyor yada evet hatalıyım ama sor bana neden senin yüzünden diyo sonra ben başlıyorum konuşmaya ona hatasını anlatmaya çalışıyorum tek beklediğim sey anlaması , beni sussun diye yalandan özür diliyo yada yeter artık sus diye sağı solu yumruklamaya baslıyo sonrada bana beni çileden çıkarttın diyo korkuyorum bu öfkeli hallerinden. Sonra paranoyak biraz sürekli şüpheleniyor benden nerdesin kimlesin arkadan ses geldi tek misin diyo tekim diyorum ses duydum diyo veya bişey anlatıyo gülmeden niye güldün diyo ben gülmedim ki diyorum tamam ya kapat telefonu kapat gülüyosun dalga geciyosun diye yüzüme kapatıyor. Hep ona bişeyleri ispatlamam lazım ıspat etmediğim sürece bana inanmıyor. Kendi sinirini öfkesini hep bana bağlıyo ben sussam böyle yapmayacakmış hep anlayış bekliyo

Yok yaa hissetmiyorum gerçekten hazır değilim. Bugün babama söyleyince bana kızmıcagını bilsem yıne oturur düşünürüm heralde, burda konuştukça sorunlarımız ön plana çıkıyo. Sevgilime baksan evlenince düzelecek hepsi, evlenmeden düzelmeyiz hatta daha kötüye gider. Bana kalsa bu sekilde Allaha emanet evlenilmez evlenince düzelir umuduyla ömür boyu sürecek bi yola çıkılmaz. Hersey net olmalı. Oda diyo ki senin gibi bende düşünseydim keşke, benim tek istediğim kavuşmak senin ki hep mutluluk hersey olacaksa iyi olsun güzel olsun peşindesin hayatta her zaman hersey iyi olmaz bazı seyler zor olur zora gelemiyosun göğüs geremiyosun diyo
'evlenince duzelir' klisesi kac kisinin basini yakti bir bilsen.. Bi kere en heyecanla donemlerde bu kadar sorun varsa, evlenince ne degisecek? Adamin karakterine sihirli degnek mi degecek? Daha kotu olacak, net..
Sen ne desen baska yere cekip uste cikmaya suc bastirmaya calisiyo, eski esimi hatirladim.. Iletisim boyle olmaz.. Anlayissiz insanla hic olmaz.. Ac bak eski konularimda bosanma nedenlerimden bazilari bunlar..
Sen aileni ve dusuncelerinizi anlatmissin, "seni istemek suc mu" diye sacma sapan yere cekip triplere girmis; bu ne ya? Gercekten daraldim okurken, yasadiklarimi hatirladim cunku..
Sorun paraysa evlenince duzelebilir, ne biliyim yanlis anlasilmaysa duzelebilir.. Amaa karakterle alakaliysa (ki bunlar karakterle alakali) asla ve asla degismez..
Sorunlara ve yaptiklarina bakmayip 'evlenince duzelir' demek, bile bile lades demektir..
Hem niye evlenince duzeliyo, neden duzelmesi gereken seyler yapiliyo? Neden duzgun davranilmiyo? Neden biseyler burundan getiriliyo? Bunlari aciklasin bakalim..
Aciklamasi yok.. Karakter bu ise aciklama yoktur! Soyledikleri sadece ikna cumleleridir..

Mesela bı konuda hatalı mı ben bunu farkedip özür dilemesini bekliyorum ama o kabul etmiyor yada evet hatalıyım ama sor bana neden senin yüzünden diyo sonra ben başlıyorum konuşmaya ona hatasını anlatmaya çalışıyorum tek beklediğim sey anlaması , beni sussun diye yalandan özür diliyo yada yeter artık sus diye sağı solu yumruklamaya baslıyo sonrada bana beni çileden çıkarttın diyo korkuyorum bu öfkeli hallerinden. Sonra paranoyak biraz sürekli şüpheleniyor benden nerdesin kimlesin arkadan ses geldi tek misin diyo tekim diyorum ses duydum diyo veya bişey anlatıyo gülmeden niye güldün diyo ben gülmedim ki diyorum tamam ya kapat telefonu kapat gülüyosun dalga geciyosun diye yüzüme kapatıyor. Hep ona bişeyleri ispatlamam lazım ıspat etmediğim sürece bana inanmıyor. Kendi sinirini öfkesini hep bana bağlıyo ben sussam böyle yapmayacakmış hep anlayış bekliyo
Ayy ayni eski esim ya! Allah muhafaza..
%100 hakliysam ve anlasin diye anlatiyorsam guzelce ve insanca, susturmaya calisirdi beni dirdirci kadin kendini magdur erkek pozisyonuna dusurerek.. Evlendikten sonra iyice çığırından cikmisti tabi, her seyde ben sucluydum, cildirip sagi solu dagitmalar, asla konusturmamalar.. Hakli oldugum halde sucun ustume kalmasi ve sonrasinda da memnuniyetsiz olmakla suclanmam.. Vs vs vs
Bunlari yasamak istemiyosan dusun kardesim.. Hem de cok iyi..
Senin derdini gozunden anlayip derdinle dertlenmiyosa "eş" diyemezsin..

Tespit doğru :) Korkuyor oraya gidince uzaklık aramıza daha da cok mesafe sokacak sorunlarımız olcak telefondan beri aşamıcaz diye, bende nişanlanınca aynısı yine olabilir dedim o zamanda kızıyo oyaladığımı düşünüyo döndüğümde de başka bişeyler çıkartırsın sen evlenmeyelim diye diyo
Habire yaziyorum, cunku bi hata yap istemiyorum kardesim..
Iki insan birbirini anliyosa ve iyi anlasiyosa,mesafe sorun olmaz.. Anlasamayan telefonda da yan yana da anlaşamaz.. Ben de kilif olarak mesafeyi uydurmustum.. Sonradan anladimki alakasi yokmus.. Mesafeden oluyosa ben niye sorun cikarmiyordum? Demek karakterle alakali bu da.. Nisanliyken uzaktik, telefonda burnumdan geldiği de olurdu.. yanima gelince iyi anlasiyoduk,sandim ki oyle olacak.. Ne saflik! Ama dogru duzgun hic huzur bulamadim evliyken ve yan yanayken..
Arkadasini tanimiyorum, hakkinda emin olamam, analizi sen yapacaksin.. Ben anlattiklarindan yola cikiyorum yalnizca..
Allah en dogru karari verdirsin..

Habire yaziyorum, cunku bi hata yap istemiyorum kardesim..
Iki insan birbirini anliyosa ve iyi anlasiyosa,mesafe sorun olmaz.. Anlasamayan telefonda da yan yana da anlaşamaz.. Ben de kilif olarak mesafeyi uydurmustum.. Sonradan anladimki alakasi yokmus.. Mesafeden oluyosa ben niye sorun cikarmiyordum? Demek karakterle alakali bu da.. Nisanliyken uzaktik, telefonda burnumdan geldiği de olurdu.. yanima gelince iyi anlasiyoduk,sandim ki oyle olacak.. Ne saflik! Ama dogru duzgun hic huzur bulamadim evliyken ve yan yanayken..
Arkadasini tanimiyorum, hakkinda emin olamam, analizi sen yapacaksin.. Ben anlattiklarindan yola cikiyorum yalnizca..
Allah en dogru karari verdirsin..
Bütün yorumlarınızı tek tek okudum öncelikle teşekkür ederim beni hiç tanımayan bir insanın benm derdimle böyle dertlenmesi ilgilenmesi yorumlaması çok güzel birsey :KK68:Galiba dediğiniz gibi eski eşinize çok benziyor çnkü benimki de beni sürekli off seni memnun edemiyorum ne yapsam olmuyo özür de diledim daha ne istiyosun vırvırcı dırdırcı kafamı şişirdin bi susmak bilmiyosun sendeki ne çeneymiş gibi şeyler söylüyor yakıştı mı hiç ağzına diyorum sende uzatma o zaman konuyu kapat dedikçe konusuyosun yeter ya bende insanım diyo. Evet karakteri tam da böyle ben hep düzelecek sanıyorum ama her bunlar yaşandığında aslında hepsinin benm yüzümden olduğunu söylüyor sakinleşince bile şakayla veya ciddi ciddi görüyo musun sen az konusunca ne kadar mutluyuz demeler...Sen az konuş yeter ki o zaman hep mutlu oluruz kavga etmeyiz diyo anlayışsız olduğumu söyler hep. Hersey evlenince düzelecekmiş çnkü o zaman yan yana olunca bıseylern üstesinden gelebilirmişiz uzaktan uzağa olmuyomuş yan yanada yasıyoduk bazen bunları dediğim zaman tamam uzatma ben senden bunlar için özür dilemiştim ayrıca hep bi bahanen var yan yanayken de oluyomuş görüyo musun beni istemediğine dair bahaneler bunlar diyo. Benim gerçeklerim doğrularım ona bahane gibi geliyor kabullenemiyor. Biraz önce aradım şube müdürü yanına çağırmış doğu çok karışık ipka verelim yani erteleme yazısı verelim demiş oda ben istemiyorum müdürüm demiş. Müdür de şark bi yere kaçmıyor demiş bende sevindim gitmemene dedim bakalım kabul olacak mı belli değil hem 1 yıl daha ertelenmiş olur evlilik işi gitmezsem dedi bende evliliğimiz senin şarkına bağlı değil ki dedim oda ben gitmek istiyodum dedi bende sen nasıl istiyosan öyle yap o zaman kendin için en iyisiini sen blirsin kmsenin etkisi altında kalma hayırlısı olsun dedim , bundan sonra canımın istediği ne varsa yapcam akısına bırakcam falan diye laf soktu bi dünya akşam kesnlikle açık açık konuşcam sinirlerimi bozdu iyice ne desem suç:KK12:

ayy canım bu adam resmen paranoyak nolur kendini yakma hayatını mahvetme. sevgi, aşk bi yere kadar gerçekten önce saygı lazım bu adam sana, senin düşüncelerine saygı duymuyo Allah korusun bugün sağı solu yumruklayan yarın yanındayken sana da yapar. yapmaz deme sakın emin konuşma. belli senin de şüphelerin var çok iyi düşün yok vazgeçemem diyosan da önce senin düşüncelerine saygı duymayı öğret ona. sana güvenmeyi öğret yoksa mesafe falan bahane yanında da aynı olur. Allah hakkında hayırlısını versin ama unutma huylu huyundan vazgeçmez, değişmez.. lütfen iyi düşün yazık etme kendine.

• Beğen
Reactions: anu
ayy canım bu adam resmen paranoyak nolur kendini yakma hayatını mahvetme. sevgi, aşk bi yere kadar gerçekten önce saygı lazım bu adam sana, senin düşüncelerine saygı duymuyo Allah korusun bugün sağı solu yumruklayan yarın yanındayken sana da yapar. yapmaz deme sakın emin konuşma. belli senin de şüphelerin var çok iyi düşün yok vazgeçemem diyosan da önce senin düşüncelerine saygı duymayı öğret ona. sana güvenmeyi öğret yoksa mesafe falan bahane yanında da aynı olur. Allah hakkında hayırlısını versin ama unutma huylu huyundan vazgeçmez, değişmez.. lütfen iyi düşün yazık etme kendine.
Maalesef durum kötü, o sağı solu yumruklayınca ben vicdan azabı çekiyorum üzülüyorum benm yüzümden oldu diye, artık sus sus diye diye yumrukluyo telefondan beri. Alışmış iyice bunu yapmaya sıkışsa böyle yapıyo ben utanıyorum artık senin yüzünden yapıyorum demeye getiriyo sonrada şimdi korkuyorum sen bunları yapıyosun desem yine dcek ki tek hatalı ben miyim sence bütün bunları nıye yapıyorum bi düşün herseyi yüzüme vuruyosun falan filan... Örneğin bi hata yapıyo kızıyorum bağırıyorum ama affediyorum ona da bunu kolay kolay hazmedemeyeceğimi söylüyorum hep aklıma geliyor niye durgunsun diyo bu yüzden atamıyorum aklımdan diyorum heh başladın yne diyo . Kendi yaptığı herseyn biletini bana kesiyo işim çok zor yorum için tesekkür ederim :)

Bütün yorumlarınızı tek tek okudum öncelikle teşekkür ederim beni hiç tanımayan bir insanın benm derdimle böyle dertlenmesi ilgilenmesi yorumlaması çok güzel birsey :KK68:Galiba dediğiniz gibi eski eşinize çok benziyor çnkü benimki de beni sürekli off seni memnun edemiyorum ne yapsam olmuyo özür de diledim daha ne istiyosun vırvırcı dırdırcı kafamı şişirdin bi susmak bilmiyosun sendeki ne çeneymiş gibi şeyler söylüyor yakıştı mı hiç ağzına diyorum sende uzatma o zaman konuyu kapat dedikçe konusuyosun yeter ya bende insanım diyo. Evet karakteri tam da böyle ben hep düzelecek sanıyorum ama her bunlar yaşandığında aslında hepsinin benm yüzümden olduğunu söylüyor sakinleşince bile şakayla veya ciddi ciddi görüyo musun sen az konusunca ne kadar mutluyuz demeler...Sen az konuş yeter ki o zaman hep mutlu oluruz kavga etmeyiz diyo anlayışsız olduğumu söyler hep. Hersey evlenince düzelecekmiş çnkü o zaman yan yana olunca bıseylern üstesinden gelebilirmişiz uzaktan uzağa olmuyomuş yan yanada yasıyoduk bazen bunları dediğim zaman tamam uzatma ben senden bunlar için özür dilemiştim ayrıca hep bi bahanen var yan yanayken de oluyomuş görüyo musun beni istemediğine dair bahaneler bunlar diyo. Benim gerçeklerim doğrularım ona bahane gibi geliyor kabullenemiyor. Biraz önce aradım şube müdürü yanına çağırmış doğu çok karışık ipka verelim yani erteleme yazısı verelim demiş oda ben istemiyorum müdürüm demiş. Müdür de şark bi yere kaçmıyor demiş bende sevindim gitmemene dedim bakalım kabul olacak mı belli değil hem 1 yıl daha ertelenmiş olur evlilik işi gitmezsem dedi bende evliliğimiz senin şarkına bağlı değil ki dedim oda ben gitmek istiyodum dedi bende sen nasıl istiyosan öyle yap o zaman kendin için en iyisiini sen blirsin kmsenin etkisi altında kalma hayırlısı olsun dedim , bundan sonra canımın istediği ne varsa yapcam akısına bırakcam falan diye laf soktu bi dünya akşam kesnlikle açık açık konuşcam sinirlerimi bozdu iyice ne desem suç:KK12:
Rica ederim, gercekten mutsuz olmani istemem,bu nedenle cabaliyorum.. Allah hakkinda hayirli olani gonlune sevdirsin ve o karari verdirsin..sen anlattikca inanki geriliyorum.. Ayni tavir ayni huylar ayni suc bastirmalar..
Bak, bi kadin deger goruyosa mutludur.. Kuru kuruya seviyorum demek yetmez.. Deger verse surekli suclamaz, seni zorda birakmaz.. Ve dirdirci demek yerine once bi derdini sıkıntını anlamaya calisir.. Ne demek az konussan mutluyuz? Sanki sen yok yere virvir konusuyorsun.. Bu saygisizca bi kere.. Onu da gectim, anlamaya calismak diye bsy yok, surekli duygu somurusuyle uste cikma ve isi sarpa sarma var.. Emin ol, evliyken seni artik hep susturacak.. En hakli oldugun konuda bile en suclu sen olacaksin.. Ve bunlarin gun gectikce dozaji artacak.. Mutsuzlugunuz onun yuzunden olsa da, sen her seyi mahvetmissin gibi davranacak, buna bir de gercekten inanacak.. Cunku boyle insanlar kendine kusur bulmaz.. Gecinmeye gönlü olan her turlu gecinir; surekli sorun cikarip cikarip 'şu olunca duzelcek,bu olunca duzelcek' diye ertelemez.. Hem ortada hicbi sey yokken 'duzelmesi gereken' sorunlar sıkıntılar üreten kisiden nasil bi sey beklenir ki?

Son düzenleme:
Maalesef durum kötü, o sağı solu yumruklayınca ben vicdan azabı çekiyorum üzülüyorum benm yüzümden oldu diye, artık sus sus diye diye yumrukluyo telefondan beri. Alışmış iyice bunu yapmaya sıkışsa böyle yapıyo ben utanıyorum artık senin yüzünden yapıyorum demeye getiriyo sonrada şimdi korkuyorum sen bunları yapıyosun desem yine dcek ki tek hatalı ben miyim sence bütün bunları nıye yapıyorum bi düşün herseyi yüzüme vuruyosun falan filan... Örneğin bi hata yapıyo kızıyorum bağırıyorum ama affediyorum ona da bunu kolay kolay hazmedemeyeceğimi söylüyorum hep aklıma geliyor niye durgunsun diyo bu yüzden atamıyorum aklımdan diyorum heh başladın yne diyo . Kendi yaptığı herseyn biletini bana kesiyo işim çok zor yorum için tesekkür ederim :)
Bu anlattigin olayi yorumlayayim bak..
Sagi solu yumruklamasi hakli olmasindan degil,seni bu sekilde sindirdigini anlamis olmasindan.. Sana bugun hak verecek/verir gibi yapacak; 2 gun gecmeden yine en kotu ve suclu sen olacaksin ve kendi hatasini senin burnundan getirecek.. En sonunda da sen memnuniyetsiz olacaksin.. Cunku sen ona hayran olmak zorundasin ya zaten, sucunu hatasini asla soyleyemezsin!
Ve boyle insanlar, kendileri dunyanin en rezil hareketlerini de yapsa,suclu baskasidir ve senin agzini acma hakkin yoktur.. Yaptıklarını ya farketmezler ya da anlamazlar boyutunu.. Ama sen ufacik bi hata yap, hatta hatanin sebebi de yine bu insanlar olsun; burnundan getirene kadar yakani birakmazlar, her turlu onu sana cektirirler..
Aşk, sevgi dedigin boyle insana karsi kalmiyo emin olabilirsin.. Ben zannederdim ki, kimse benim kadar sevmiyodur.. Ne saflik : )
Eski esim beni cok seviyodu biliyorum.. Ama deger vermek cok baska bsy.. Sevgi anlayışlarımız cok farkliydi..
Bir de evlilikte en onemli beklentilerimizden biri "anlasilabilmek".. Bu da boyle insanlarla zor, hatta bazen imkansiz..

Bu anlattigin olayi yorumlayayim bak..
Sagi solu yumruklamasi hakli olmasindan degil,seni bu sekilde sindirdigini anlamis olmasindan.. Sana bugun hak verecek/verir gibi yapacak; 2 gun gecmeden yine en kotu ve suclu sen olacaksin ve kendi hatasini senin burnundan getirecek.. En sonunda da sen memnuniyetsiz olacaksin.. Cunku sen ona hayran olmak zorundasin ya zaten, sucunu hatasini asla soyleyemezsin!
Ve boyle insanlar, kendileri dunyanin en rezil hareketlerini de yapsa,suclu baskasidir ve senin agzini acma hakkin yoktur.. Yaptıklarını ya farketmezler ya da anlamazlar boyutunu.. Ama sen ufacik bi hata yap, hatta hatanin sebebi de yine bu insanlar olsun; burnundan getirene kadar yakani birakmazlar, her turlu onu sana cektirirler..
Aşk, sevgi dedigin boyle insana karsi kalmiyo emin olabilirsin.. Ben zannederdim ki, kimse benim kadar sevmiyodur.. Ne saflik : )
Eski esim beni cok seviyodu biliyorum.. Ama deger vermek cok baska bsy.. Sevgi anlayışlarımız cok farkliydi..
Bir de evlilikte en onemli beklentilerimizden biri "anlasilabilmek".. Bu da boyle insanlarla zor, hatta bazen imkansiz..
Günaydın dün aksam yorumlarda ne kadar haklı olduğunuzu gördüm. Yine yapacağını yaptı işten çıktım saat 6 ydı aradı beni nasılsın napıyosun hayatım dedi iyiyim askım sen napıyosun dedim böyle normal sohbet ediyoruz sonra 2 dk geçmeden arkadan ses geldi dur dur gelme dedi biri sanki dedi bende sinirle yanımda kimse yok tek basıma yolda yürüyorum ses falanda duymadım bilmiyorum dedim. Ben duydum telefondan beri sen nasıl duymazsın diyo ya duymadım işte duymadım artık bana güven ya yeter dedim tabi sesler yüksek sonra bu bi çıldırdı bi kerede beni anla ya ben deliyim dimi yine garipten sesler duyuyosun dceksin bana duydum işte duydum ben kafama bilmem ne yapayım şöyle böyle diye kriz geçirmeye başladı bigünümüz de güzel geçsin ya bigün de nasılsın iyi misin diye halimi hatrımı sor benim duyduğum sesi ben öyle bi ses duymadım diyosun dedi. Ya duymadım işte napayım dedim tabi bu iyice sinir krizlerine girdi sağa sola saldırıyo duyuyorum telefondan beri sonra cat diye bi ses geldi telefon kapandı telefonu kırdı yine !!!! Aksam merak ettim dayanamadım yine aradım hep kapalıydı saat 11de açıldı telefonu nasılsın iyi misin dedim iyiyim sen nasılsın dedi bende iyiyim niye telefonun kapalıydı bu saate kadar kırdın yine dimi dedim evet kırdım evet yine kırdım bu 3. telefonum neyse olan oldu kapatalım bunları dedi. Bende hayır kapatmayalım ben zaten seninle konuşmak istiyodum ama bu sekilde değil güzel güzel bu aksam olanlar hiç hos değildi niye kırdın telefonu duymadığım bi sesin hesabını niye soruyosun niye beni sucluyosun dedim yaa bi kerede askım neyin var nye bu kadar gerginsin diye sor işte sorrr işin gücün kavga etmek dedi başladı ağlamaya bende onuda sorcam bu aksam neden böyle yaptın ben sana demedim mi insanlık halidir sinirleneblirsin bende kızıyorum snirleniyorum ama etrafa saldırmak niye telefon kırmak niye canını yakmak niye dedim. Beni bu duruma sen getiriyosun diye başladı yne söylenmye saatlerce konuştuk en sonunda da ben hiç iyi değilim çok kötüyüm beni anlayan kmse yok ne olur sen olsun anla ben sadece seni istiyorum dedi bende sen bunları bunları yapıyosun ben senden korkuyorum dedim sonra o başladı anlatmaya saat 2 buçuk oldu bende uykum var artık yatcam dedim konusamıcak duruma geldim çnkü... Yine beni anlamıyosun umursamıyosun uyu sen uyu dedi kapattı

Bunlar bana acaaaaaaaayiiiippp tanidik geldi :D bu polis adamlar keyiflerine duskun arkadasim... Para biriktiremiyorlar malesef... Dedigin cok dogru... Aynisini bende yaptim... Araba aldirdim borcunu bitirdi en azindan elinde birikmis bi parasi oldu.. Diger yandan ben esimle lise bittiginde tanistim... Ayni seyler oldu.. Evlenelim,nisanlanalim..... Bende "okulum var,bitirmeliyim,birikim yapmaliyim,anneme babama yardim etmeliyim duygulari icindeydim... 2008den 2010a kadar bu sekilde devam etti... 2010da oda sarka gitti urfaya... Gidince iice degisti stresten sıkıntıdan nisan dugun konusucak ne pskolojisi nede vakti kaldi... Bu aradada ben duzgun bi sekilde kirmadanda "ailem zor zmanlar geciriyor,yardim etmem gerekiyor,ben buralara aliskinim doguda yapamam,nisan dugun zor isler ne senin bunu kaldirabilicek maddi bir birikimin ne benim birikimim var hem senin aileninde benim aileminde durumlari belli,sen once bi araba al birikim yap borcunu bitir elimizde biseyimiz olsun" dedim... Konusurken genelde hep "" biz,birikimimiz,arabamiz....vs.vs.."" diye konustum... Hep bizli cumleler kurdum. Oda bi sure sonra anladi zaten... Kaldiki dedigim gibi sarkta yeni ev yeni is yeri yeni insanlar... Bisuru sıkıntıdan dusunemiyorlar bunlari... Kendine dert etme...

Bunlar bana acaaaaaaaayiiiippp tanidik geldi :KK70: bu polis adamlar keyiflerine duskun arkadasim... Para biriktiremiyorlar malesef... Dedigin cok dogru... Aynisini bende yaptim... Araba aldirdim borcunu bitirdi en azindan elinde birikmis bi parasi oldu.. Diger yandan ben esimle lise bittiginde tanistim... Ayni seyler oldu.. Evlenelim,nisanlanalim..... Bende "okulum var,bitirmeliyim,birikim yapmaliyim,anneme babama yardim etmeliyim duygulari icindeydim... 2008den 2010a kadar bu sekilde devam etti... 2010da oda sarka gitti urfaya... Gidince iice degisti stresten sıkıntıdan nisan dugun konusucak ne pskolojisi nede vakti kaldi... Bu aradada ben duzgun bi sekilde kirmadanda "ailem zor zmanlar geciriyor,yardim etmem gerekiyor,ben buralara aliskinim doguda yapamam,nisan dugun zor isler ne senin bunu kaldirabilicek maddi bir birikimin ne benim birikimim var hem senin aileninde benim aileminde durumlari belli,sen once bi araba al birikim yap borcunu bitir elimizde biseyimiz olsun" dedim... Konusurken genelde hep "" biz,birikimimiz,arabamiz....vs.vs.."" diye konustum... Hep bizli cumleler kurdum. Oda bi sure sonra anladi zaten... Kaldiki dedigim gibi sarkta yeni ev yeni is yeri yeni insanlar... Bisuru sıkıntıdan dusunemiyorlar bunlari... Kendine dert etme...
Valla benm şuanki düşüncelerime tercüman olmuşsun :) Ama benim sevgilim birikim yap dediğim zaman bile yanlış anlıyor maddiyat dimi hersey senin demeye getiriyor cümleleri.. Peki şuanda nasılsınız yanlış anlamayın merakımdan soruyorum

Arkadaşım aklı selim üyeler yapılabilecek her şeyi yazmışlar o yüzden bir şey demeyeceğim, senin daha önceki konularını da az çok biliyorum ve teşbihte hata olmaz diyerek geçenlerde kendi kuzenime sorduğum soruyu soruyorum;

Sen hayvan terbiyecisi misin?

Bu insanı anası babası terbiye edecekti zamanında, nerede nasıl davranılıyor öğretecekti; anca başkasını suçlamayı öğrenmiş. Bu insanı sen eğitmeyeceksin, sen öğretmeyeceksin insanlığı, sen kendine hayat arkadaşı arıyorsun ama bu sana anca yük olur. Veya bir ömür susup oturacaksın ki bugün duvara patlayan telefon yarın aynı evin içine girince kafana patlamasın.

Görevi gereği belinde sürekli silah bulunan birinin öfke kontrolüne sahip olmaması korkunç bir şey bence.

Yerinde olsam aklımı kullanırdım, akıl iyidir, kullanışlıdır.

Günaydın dün aksam yorumlarda ne kadar haklı olduğunuzu gördüm. Yine yapacağını yaptı işten çıktım saat 6 ydı aradı beni nasılsın napıyosun hayatım dedi iyiyim askım sen napıyosun dedim böyle normal sohbet ediyoruz sonra 2 dk geçmeden arkadan ses geldi dur dur gelme dedi biri sanki dedi bende sinirle yanımda kimse yok tek basıma yolda yürüyorum ses falanda duymadım bilmiyorum dedim. Ben duydum telefondan beri sen nasıl duymazsın diyo ya duymadım işte duymadım artık bana güven ya yeter dedim tabi sesler yüksek sonra bu bi çıldırdı bi kerede beni anla ya ben deliyim dimi yine garipten sesler duyuyosun dceksin bana duydum işte duydum ben kafama bilmem ne yapayım şöyle böyle diye kriz geçirmeye başladı bigünümüz de güzel geçsin ya bigün de nasılsın iyi misin diye halimi hatrımı sor benim duyduğum sesi ben öyle bi ses duymadım diyosun dedi. Ya duymadım işte napayım dedim tabi bu iyice sinir krizlerine girdi sağa sola saldırıyo duyuyorum telefondan beri sonra cat diye bi ses geldi telefon kapandı telefonu kırdı yine !!!! Aksam merak ettim dayanamadım yine aradım hep kapalıydı saat 11de açıldı telefonu nasılsın iyi misin dedim iyiyim sen nasılsın dedi bende iyiyim niye telefonun kapalıydı bu saate kadar kırdın yine dimi dedim evet kırdım evet yine kırdım bu 3. telefonum neyse olan oldu kapatalım bunları dedi. Bende hayır kapatmayalım ben zaten seninle konuşmak istiyodum ama bu sekilde değil güzel güzel bu aksam olanlar hiç hos değildi niye kırdın telefonu duymadığım bi sesin hesabını niye soruyosun niye beni sucluyosun dedim yaa bi kerede askım neyin var nye bu kadar gerginsin diye sor işte sorrr işin gücün kavga etmek dedi başladı ağlamaya bende onuda sorcam bu aksam neden böyle yaptın ben sana demedim mi insanlık halidir sinirleneblirsin bende kızıyorum snirleniyorum ama etrafa saldırmak niye telefon kırmak niye canını yakmak niye dedim. Beni bu duruma sen getiriyosun diye başladı yne söylenmye saatlerce konuştuk en sonunda da ben hiç iyi değilim çok kötüyüm beni anlayan kmse yok ne olur sen olsun anla ben sadece seni istiyorum dedi bende sen bunları bunları yapıyosun ben senden korkuyorum dedim sonra o başladı anlatmaya saat 2 buçuk oldu bende uykum var artık yatcam dedim konusamıcak duruma geldim çnkü... Yine beni anlamıyosun umursamıyosun uyu sen uyu dedi kapattı
Soylediklerimin hepsini tek tek yapmis yani.. Huzursuzluk cikaran kendisi,sonra da seni suclayan yine kendisi.. Derdi ne demiycem, belliki karakteri bu olmus artik.. Ve karakterse ne yazikki asla degismez.. Dun aklima geldi, evliligimin ozellikle son zamanlarinda her an moralimi bozacak terslik yapacak bsy buluyordu ve ben asla sesimi cikaramiyodum, biliyodumki anlamayacak, biliyodumki daha kotu olacak.. O hayat dolu lavanta, gulemez olmustu.. Arada ben de krizler geciriyordum, gelip sakinlestiriyodu,2 gun sonra yine ayni,hatta o krizi de bana yikiyordu.. Bu sefer de asi arsiz oluyorsun; yine suclama suclama suclama.. Dusun daha yeni evlisin, mutluluktan ucman gerekirken hic ugruna bi savas var, ne aci.. Ve hakli olan ben oldugum halde hep ben alttan alip duzeltmeye calisiyodum.. Haksiz olan oydu, surekli dozaji artirip baskalarini sucluyordu.. Internetten surekli suclama yapan,kompleksli insanlarin ozelliklerini bi arastir bak neler goreceksin..
Bu saatten sonra senin evlilik yoluna bu kisiyle girmen,bile bile ladestir kardesim.. Lutfen iyi dusun..

Arkadaşım aklı selim üyeler yapılabilecek her şeyi yazmışlar o yüzden bir şey demeyeceğim, senin daha önceki konularını da az çok biliyorum ve teşbihte hata olmaz diyerek geçenlerde kendi kuzenime sorduğum soruyu soruyorum;

Sen hayvan terbiyecisi misin?

Bu insanı anası babası terbiye edecekti zamanında, nerede nasıl davranılıyor öğretecekti; anca başkasını suçlamayı öğrenmiş. Bu insanı sen eğitmeyeceksin, sen öğretmeyeceksin insanlığı, sen kendine hayat arkadaşı arıyorsun ama bu sana anca yük olur. Veya bir ömür susup oturacaksın ki bugün duvara patlayan telefon yarın aynı evin içine girince kafana patlamasın.

Görevi gereği belinde sürekli silah bulunan birinin öfke kontrolüne sahip olmaması korkunç bir şey bence.

Yerinde olsam aklımı kullanırdım, akıl iyidir, kullanışlıdır.
Dün aksam dedim zaten senden korkuyorum ve ama korku öyle basit bişey değil bana itici korkutucu ürkütücü geliyosun yarın öbür gün aynı evin içine gircez o zaman benim kafamı kırmayacağını nerden bilicem gözün bişey görmüyor ki dedim. Ne güzel de küçük düştüm dimi snin gözünde saçmalama ben sana nye zarar vereyim benm tek zararım kendime tamam mı bak telefon kırıyorum ne zorluklarla aldım kullanmadığım telefona 5.000 lira ödycem dedi 3. kırdığı telefon bu. Kırmasaydın o zaman ben mi kır dedim diyemedim hepten delirir diye

Back
X