- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Senin şu durumunu ben de 18 yaşlarındayken yaşamıştım, benim erkek arkadaşımla daha fazla yaş farkı vardı. Sonunda ayrıldık ve sor bana üzüldün mü diye hayır. İyi de ayrılmışız, ne diye onun bana o kadar yüklenmelerini çekmişim ki!
Sana ayrıl falan demiyorum sakın yanlış anlama ama bu insanların karakteri böyle. Her mutsuz oldukları konuda karşıdakini suçlamak, sen bir şey yapmıyorsun demek. Kendi istekleri sanki hep en doğrusuymuş gibi diretmeler, karşındakini boğaltmalar falan.
Bunlar ne yazık ki beraberken çözülecek şeyler olmuyor. Biz de öyle sanırdık, daha çok görüşmeye başladığımızda bir fark ettim ki resmen tahammül edemiyormuşum :) Yani sanma ki yan yana olunca bunlar yaşanmayacak.
Ayrıca yaşın da bana kalırsa erken daha evlilik için. Çok aklıbaşında yorumlar yapıyorsun ama biri yazmış duygusal şiddet bu diye, inan bana durum böyle. Biraz objektif baksan, sevgini kenara koysan sen de görürsün. Makul olmayı teklif ediyorsun, illa dediğim olacak diye ısrarla karşılaşıyorsun. Bırak işine geliyorsa yani, gelmiyorsa paşa gönlü bilir.
İnşallah bende atlatırım ve sizin gibi bi anı olarak kalır hayatımda şu günlerim... Ama ben sevgilimi gerçekten seviyorum değer veriyorum sadece kafam karışık çok hemde. Yine onunla olsun istiyorum ama bu sekilde değil o böyleken değil. Yada onunla evlenicem diye hayatımda ki kimseyi huzursuz mutsuz edemem buna hakkım yokki. Böyle diyince ona, o zamanda beni mutsuz ediyosun ama doğru ya tabi ben kimim ki öbürleri üzülmesin ama ben seni beklerim ben üzülebilirim sıkıntı yok haklısın diyo. Onada üzülüyorum istediği kötü bişey değil ama akıl karı birsey de değil şuanda. Neden hersey zamnında olduğunda güzellikle olacakken biz zora koşma peşindeyiz ki diyorum. 2 yıl sonra ben dönünce de kız kardesm üniversteye gdecek dersn hep bahanen hazır sonra iş bulmuş olursun ailen diyecek ki işi gücü bırakıp nereye gidiyosun. İkimizinde memleketi aynı benim yasadığım yerde hiç bi zaman görev yapamayacak bu yüzden. Bunu kastediyor ailen işini bulduktan sonra seni göndermek istemeyecek diyo. Kısacası ileride de olmayacak sanıyo onu oyaladığımı düşünüyo