Ne bu şimdi

Canım aracının artık umrunda değil. Ben olsam ulaşabildiğim yer varsa ulaşırdım. Diyelim aracının ismi Fatma olsun. Derdim ki arkadaşım Fatma sizle tanıştırmak istedi ama araya yoğunluk girdi birbirimizle iletişim kuramadık Baya zaman geçti. Hala tanışmak istiyor musunuz benimle ? Diye mesj atardım instagramdan yada nerden ulaşabiliyorsam ordan. Belirsizlik sevmiyorum diye de devamına ekle bence
Bunu yapmakta cok iddali olmaz mi? Yani benim kiz olarak agir olmam gerekmez mi adim atmak erkege dusmez mi

Bunu yapmakta cok iddali olmaz mi? Yani benim kiz olarak agir olmam gerekmez mi adim atmak erkege dusmez mi
Sizin yerinizde ben olsam dediğim gibi yapardım ama siz eğer istekli gibi görünmek istemiyorsanız bekleme aşamasında kalın başka bir aday çıkarsa ona şans verirsiniz. Rabbim gönlüne göre hayırlı kısmet versin inş canım🥰

Hadi ya benimle ayni seyi yasadin demek sonra ne oldu peki neye baglandi mesele

Yüz yüze görüşmüştük biz. Telefonu vardı mesaj attım numaramı almışınız ama yanlış bişeymi yaptım diye 🙊
çocuğu sorun çıkarmış istememiş.
Genelde burda seni beğenmedi görüşmek istemedi diye yorumlar gelir çok takılma.
Bence sen sosyal medyadan ekleyebilirsin içinden nasıl geliyorsa öle davran hislerin yanıltmaz.

Niye bu kadar bel bağladınız anlamadım ne kadar tanıyorsunuz da sanki hayatınızın aşkı ellerinizden kayıyor gibi tavır takınmışsınız. Belki aracı çocukta hoş olmayan şeyler gördü ve hem kendi hem de sizin başınızı yakmamak adına erteledi. Zaman geçince unutursunuz takmazsınız sanmış olabilir ama çok isteklisiniz. Bazen benim de arkadaşlarım şu seni beğendi bununla seni tanıştırayım mı falan diyor he hü deyip geçiyorum çok beğendiysem olur diyorum arkası gelmezse unutup gidiyorum açıkçası. Bir de benim anlamadığım çocuğu ekleyeyim mi demişsiniz ama aracı olacak kişiyle takipleşiyorsanız isteseydi ordan bulup eklerdi gibime geliyor. Ha tabii bazen aracılar amaan şimdi ikisi kötü olur ben suçlu çıkarım diye düşünüp vazgeçebiliyor ancak çocuk ekleyebilirdi ya da ulaşabilirdi bir şekilde. Yine de içimde kalmasın diyorsanız instadan ekleyin. Profiliniz açık olsun ki sizi tanısın ama mesaj atmayın.

Yüz yüze görüşmüştük biz. Telefonu vardı mesaj attım numaramı almışınız ama yanlış bişeymi yaptım diye 🙊
çocuğu sorun çıkarmış istememiş.
Genelde burda seni beğenmedi görüşmek istemedi diye yorumlar gelir çok takılma.
Bence sen sosyal medyadan ekleyebilirsin içinden nasıl geliyorsa öle davran hislerin yanıltmaz.
En iyisinj yapmissin aklinda soru isareti birakmayarak. Sanirim ikinci evliligin olacak.
Cocugun instagram hesabi da acik story atsada onlara bakip o da görse

Geçen gün arkadasim mesaj atti cocuk seni yine sordu diye arkadasim da taşınıyorum yogunum şu sıralar napıcaz demis cocukta bu haftaiçi bi aksam konuşup halleden şu işi demis arkadaşımda haklisin hayirli işlerde hızlı olmak lazım demis konusma ekranını atti bu sekilde konuşmuşlar oturup konusup büyük ihtimal tel numarani veririm dedi

Niye bu kadar bel bağladınız anlamadım ne kadar tanıyorsunuz da sanki hayatınızın aşkı ellerinizden kayıyor gibi tavır takınmışsınız. Belki aracı çocukta hoş olmayan şeyler gördü ve hem kendi hem de sizin başınızı yakmamak adına erteledi. Zaman geçince unutursunuz takmazsınız sanmış olabilir ama çok isteklisiniz. Bazen benim de arkadaşlarım şu seni beğendi bununla seni tanıştırayım mı falan diyor he hü deyip geçiyorum çok beğendiysem olur diyorum arkası gelmezse unutup gidiyorum açıkçası. Bir de benim anlamadığım çocuğu ekleyeyim mi demişsiniz ama aracı olacak kişiyle takipleşiyorsanız isteseydi ordan bulup eklerdi gibime geliyor. Ha tabii bazen aracılar amaan şimdi ikisi kötü olur ben suçlu çıkarım diye düşünüp vazgeçebiliyor ancak çocuk ekleyebilirdi ya da ulaşabilirdi bir şekilde. Yine de içimde kalmasın diyorsanız instadan ekleyin. Profiliniz açık olsun ki sizi tanısın ama mesaj atmayın.
Cocuk beni sormus yine

Umutsuzcum sahalara donmene sevindim :)

Konuya gelirsek bundan once de degmeyecek biri icin zaman ve efor harcamistin. Madem araci arkadasin boyle biri birak kalsin o is derim. Bu kadar uzamasi normal degil cunku karsi taraf da vazgecmis olabilir bu ihtimali de dusun derim. Insanlar yanar doner.
Canim Chill bende seni gördüğüme cok sevindim :)
Kız surekli derdim olsun buraya içimi dökeyim mi istiyorsun😂

X