Ne bu şimdi

Yani o adam hiç WC gitmiyor mu hiç uyurken vi tele bakmıyor mu hiç mola vermiyor mu adam pille mi yaşıyor Yani insanın enerjisi tükenir sanki 7/24 saat çalişşyor
Ya bana da şöyle geldi adam yoğunluğunu arkadasimla paylasti benim acimdan sorun olur mu diye danıştı arkadasim da kestirip atınca cocuk geri adim atti

Bacım sen bence bi bekle Allah büyük varsa ortada bi oyun illa ortaya çıkar. Şimdi arkadaşın ve adam da ayni iş yerindelermiş adam bide arkadaşına okutur msjı
sen “mesafe iş güç engel mi “ manasında sorsan bile bunu Koza okutur sonra arkadaşın bu ne şimdi tanışdığı biri var Bu ne diye yazıyor çocuğa diye düşünüp aranda kötü olur hakkında da kötü düşünür. Belkide adam göstermez msjları belkide yazsan herşey ortaya çıkar yani bu olayda iyi kötü olmak var sen iyice düşün bi. Zaten eğer yoluna taş koyduysa da onun vicdanına kalmış birgğn mutlaka ortaya çıkar bu anlıyor muzun tatlım ♥️ Yaşın kaç bu arada ?

Bacım sen bence bi bekle Allah büyük varsa ortada bi oyun illa ortaya çıkar. Şimdi arkadaşın ve adam da ayni iş yerindelermiş adam bide arkadaşına okutur msjı
sen “mesafe iş güç engel mi “ manasında sorsan bile bunu Koza okutur sonra arkadaşın bu ne şimdi tanışdığı biri var Bu ne diye yazıyor çocuğa diye düşünüp aranda kötü olur hakkında da kötü düşünür. Belkide adam göstermez msjları belkide yazsan herşey ortaya çıkar yani bu olayda iyi kötü olmak var sen iyice düşün bi. Zaten eğer yoluna taş koyduysa da onun vicdanına kalmış birgğn mutlaka ortaya çıkar bu anlıyor muzun tatlım ♥ Yaşın kaç bu arada ?
Çok haklısın olayı neresinden tutsam elinde kalıyor yaşım 27

aynen keşke bi yoluna çıksa varya sen Bişi demeden böyle o sorsa konuşsa sende nasıl yani ama sne böyle böyle demişsin desen Ah ah bu diziler niye gerçek hayatta olmaz kiiiii

aynen keşke bi yoluna çıksa varya sen Bişi demeden böyle o sorsa konuşsa sende nasıl yani ama sne böyle böyle demişsin desen Ah ah bu diziler niye gerçek hayatta olmaz kiiiii
Ahh ahh malesef dizilerde oyle. Off o akdar kafam karışık ki arkadasim bide diyor ki adam seni beğendi istiyor fakat musait degil
Ne bu simdi

Ahh ahh malesef dizilerde oyle. Off o akdar kafam karışık ki arkadasim bide diyor ki adam seni beğendi istiyor fakat musait degil
Ne bu simdi
Ya istese dağları deşer gelir ya millet senede 1buluşup evleniyo senelerdir birbirlerini bekleyenler var nerde bu gerçek sevgi ? Emek nerde? Bahane üretmezsin arkadaşına da kıl oldum 😁

Ya istese dağları deşer gelir ya millet senede 1buluşup evleniyo senelerdir birbirlerini bekleyenler var nerde bu gerçek sevgi ? Emek nerde? Bahane üretmezsin arkadaşına da kıl oldum 😁
Bende arkadaşıma kıl oldum ama suyuna gidiyorum şüphelenmesin diye
Bu işi nasil çözecez bacim
Ama bugun dediği gibi adam kumarcı ickiciyse zaten olmaz bu is

X