Ne bu kedi düşmanlığı?

Onlarin evlerinin yakinlarinda vermeseniz? Kedilerin hayri icin. Cunki iste tam da bu tarz insanlar zehirliyorlar bu masumlari. Ya da toplayip uzaga atiyorlar. Oyuzden artik ben zitlasmiyorum.. Bizim sitede de var malesef boyle yaratiklar. Dunyanin sadece kendileri icin yaratildigini saniyor benciller.

Site disinda veriyorum artik ben de. Onlarin iyiligi icin zitlasmiyorum kimseyle.

Ben evimde iki tane kediyle yaşıyorum. Sokaktaki tüm hayvanlar için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ama bu besleme konusunda benim de insanlara tepki verdiğim oldu. Bazıları hiç bi hayvanın yemek istemiyceği artıkları adeta kilolarca getirip kaldırım köşelerine yığmak ya da balkondan sosis salam fırlatmak gibi şeyler yapıyorlar ve bunu hayvan doyurmak sanıyorlar. Hayvanlar hepsini tüketmiyor ve hiç hijyenik olmayan durumlar ortaya çıkıyor. Suyunun akması, kokması vs. Siz tabi böyle yapmıyorsunuzdur zaten kuru mama veriyomuşsunuz ama o kişi de bu durumları önceden yaşamış ve rahatsız olmuş olabilir. Ona durumu açıklayın dikkatli olduğnuzu hayvanların karnının aç olduğunu kimseye zararının olamıycağını söyleyin hem belki bi kişiyi olumlu yönde etkilersiniz. Kötü konuşmayın boşverin :)

Kedilerin ölmesini dileyen bir insanın dediğiniz güzel cümleleri algılayabilecek bir beyni ve kalbi olduğunu düşünmüyorum açıkçası :/

Ben kedilerden çok korkarım. Asla yaklasamam sesini duyunca bile urperirim. Ama ciddi anlamda bu çok çirkin bir şey. Sonuçta bir can ölsün asla diyemem ama bazı insanları anlamak gerçekten çok zor

Bu dünyanın sadece kendilerine ait olduğunu sanan bir zavallı daha. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın böyle leş insanları, çok sinir oldum, hiç umursamayın siz, konuşsun dursun gerizekalı.
Kendime de kızıyorum böyle oksijen israfı bir tipin sinirlerimi bozmasına izin verdim diye.

Topa tutulacağım belki ama bende bu konuda fikir beyan etmeliyim kediler için bir şey diyemem malum kimseye bir zararları olmaz sessiz sedasız yer köşelerine çekilirler lakin köpekleri yol kenarında site önlerinde felan beslendiğinde çok sinirleniyorum bir kaç kerede tartışmışlığım var konuyla alakalı . 2 tane bahçemde beslediğim köpeğim var evlat derim onlara altını çizeyim önce hayvan düşmanı değilim . Bazen kaş yaparken göz çıkarıyoruz maalesef.. site önlerinde neden beslenmez seven var korkan var saygı duymak gerek köpekler alanlarını benimser doydukları yer onların alanıdır her elinde poşetle geçene koşar korkan var alerjisi olan var yapmamak lazım . Yol kenarındaysa hiç beslenmez hayvanlara yazık o kadar düşünüyorlar güya o çocuklara trafikte araba çarptığını hesaplayamıyorlar.. geçen yıl iki yavru araba altında kaldı içim parçalandı .. az dikkat az düşünce ..

Sitede oturmuyorum. Apartmanların olduğu bir sokak. Kediler var sadece. Acaba ne yapabilirim başka parlak bir fikriniz var mı acaba?
Korkan, eden var diye de hayvanlara mama vermekten kendimi alıkoyacak değilim. Onların problemi o.
Ben de insan sevmiyorum ee o zaman kimse dışarı çıkmasın ben insan sevmiyorum diye?

Konuyu okudum ama yorumları okumadım.
Dünyalar tatlısı smokin bir kedim(kızım) var öncelikle.
Bunu bilmeyen bir akrabamın laf arasında bana dediklerini yazacağım.
Sebebi “ne zararı var ki” diye merak edenlerin o şahıslarca ne düşündüğünü aktarabilmek.
“Veriyorlar mamaları, kapı önünden kedi eksik olmuyor, sürekli miyavlıyorlar”
Buymuş sebebi varlıklarından rahatsız oluyormuş. Yaşça büyük olduğu için diyemedim ki bende sizlerden rahatsız oluyorum. Kedi sesinden rahatsız olurlar ama parkta, sokakta küfür eden gençlere dönüp müdahele edemezler.
Çok uzun mesajlar yazarım bu konu üstüne ama yok yani kendimi sinirlendirmek istemiyorum. sonuç; sebepsiz.

Bakın siz seviyorsunuz ben seviyorum diye her kez aynı görüşte olmak zorunda değil dimi .. ne yapılabilir farklı bir yerde beslenebilir . Hayır benlik sorun yok zaten ama bir kaç gün sonra sözlü münakaşa edeceksiniz sinirleriniz bozulacak gerek var mı . Elbette mama vereceksiniz ama belliki karşı taraf saygısız kavgacı bir tip aynı üslüpla cevap vermek yerine başka bir strateji mi izleseniz acaba ..

Ben apartman yoneticisiyle tartismistim bu yuzden bizde kuru mama verirdik sadece birkac kisi daha su koyardi kapinin onune ama nedense rahatsiz etmis adami ev sahibine sikayet edicem sizi dedi kime edersen et terbiyesize bak dedim suratina kapiyi kapattim ne ev sahibine soyledi ne bisey kediler mamasini yemeye devam etti ben onu gordugum heran igrenerek bakiyordum

Siz verirdik deyince vermeyi bıraktınız zannettim, çok sevindim hala mama vermeye devam etmenize.

O kadar boş bir hayatları var ki kendilerini meşgul edecek tek şey hayvanların yemeğini kendilerine dert etmek

Sen mama vermesen, çöp karıştırıp yemek bulmaya çalışacak.
Bu defa çöpler açılıyor etraf sinek kaynıyor der

Keşke o kedinin nefesine muhtaç olacak kadar yalnızlık çekse
Umarım o sevmediği kedilere bir şekilde muhtaç kalır dediginiz gibi

Bası insanların kedi fobisi oluyor ve ciddi şekilde rahatsız oluyor. Belki o da Öyledir. Ben mesela çok rahatsız oluyorum özellikle açık alanda biryerde otururken kediden köpekten.

Ortak bir alanda mı verdiniz ? Onların mevkisine yakın mı ? çünkü mama Verdiğiniz yere devamlı kedi gelir. O da kendi kapısının önüne gelsin istemiyordur. O Yüzden rahatsız olmuştur belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…