Ne bu kedi düşmanlığı?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
İyi akşamlar hatunlar,

Biraz önce, her akşam yaptığım gibi sokaktaki kedilere kuru mamalarını vermeye çıktım.
Klasik her zamanki gibi önce benim evin olduğu tarafa koydum, sonra karşı kaldırıma geçtim.
Karşı geçer geçmez dünyalar güzeli Kibar adını verdiğimiz kedicik geldi. Kaldırımın en uç kısmına en fazla bir avuç kadar mama döktüm.

Onunla oynarken bir anda bet bir ses kapladı her yanı. 'git kendi kapının önünde mama ver. Burada bunlara mama verme' minvalinde cümleler.
Kimin dediğini görmek için kafamı kaldırıp baktım ama göremedim. Muhtemelen o binada oturan, daha önce 'ölse bu kediler' diyen tiksinçlik abidesi kadındır. Haliyle bir diyalog içine giremedim, 'sus be' demekle yetinmek durumunda kaldım.

Belki böyle anlatınca sizde pek bir şey uyanmadı ama şu an sinirden köpürmüş vaziyetteyim. O sesindeki iğrenç tınıyı keşke buraya aktarabilsem belki daha kolay anlaşılabilirdim..

Yarın akşam yine mamalarını vereceğim umuyorum ki yine bu laf atar ve ben de görebilirim onu. Artık ağzımdan çıkacakların sorumlusu ben değilim.

İnanın algılayamıyorum. Bu hayvanların karnının doyması bir insanda neden rahatsızlık yaratır ki? Bu kadar mı insanlıktan nasibini almamış mahlukatlar var? Zaten hayvanların alanlarını talan etmişiz. Bu hayvan nerede gidip yiyebileceği şeyi avlayacak? Milletin iliğine kadar sömürdüğü kemik parçalarını mı çöpten bulup bir şekilde yemeyi başarmalarını bekliyorlar?

Ben sitenin bahçesinde sokak kedilerini besliyorum. Yaklasık 20 civarı kedi var. Kışın birkaç kişi birleşip kedi evi yaptık orada yaşıyorlar. Hatta 4 tane de köpek var bahçede kardeşce geçinip gidiyorlar kımseye de bir zararları yok. Bu güne kadar kimse bişey demedi , diyenin de gözünü oyarım. Şu hayvanların yakasından bi düşsünler artık !

İnşallah o bir lokma kemik parçasına muhtaç olurlar ölmeden bu dünyada, ancak o zaman ıslah olur bazıları maalesef. Siz boşverin ama, muhattap olmaya değmez bu insanlarla, Rabbim sizin güzel kalbinize göre versin, umarım gönlünüzden geçen bütün dilekleriniz kabul olur.

Ben de pek öfke kontrolü olan bir insan değilim. İşi hakaret boyutuna da ulaştırmak istemiyorum. Karşımdakini düşündüğümden değil de kendi kalitemi bozmak istemiyorum değmeyecek şeyler uğruna..

Öyle iyi anlıyorum ki...
Evren sadece bizimmiş gibi davranan insalardan bıktım...

Ben de pek öfke kontrolü olan bir insan değilim. İşi hakaret boyutuna da ulaştırmak istemiyorum. Karşımdakini düşündüğümden değil de kendi kalitemi bozmak istemiyorum değmeyecek şeyler uğruna..
Tabi ki değmez, insan olsa zaten bir canın karnını doyuranlar var diye mutlu olurdu zaten, insan olmayanla da ne konuşsanız anlamaz.

Hayır kuru mama koymakta ne sakınca varmış, hani çevreyi de kirletmiyor sonuçta. Kediler en temiz hayvanlardır.

Sorup duruyorum kendime, neden yani diye. Mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Düşündükçe daha da deliriyorum.
Ben duymuyorum kimseye kendimi anlatmıyorum artık. Doğru bildiğiniz yolda aynen devam. Allah içlerine merhamet koysun diyip geçmek gerekiyor bazı durumlarda.

Ben duymuyorum kimseye kendimi anlatmıyorum artık. Doğru bildiğiniz yolda aynen devam. Allah içlerine merhamet koysun diyip geçmek gerekiyor bazı durumlarda.
Haklısınız. Galiba hiç yanıt vermeyip, bakmayıp sanki öyle bir insan hiç varolmamış da o iğrenç lafları etmemiş gibi davranmak en doğrusu.

Bıktım böyle insanlardan o kadar çoklar ki ,
Geberip gitseler diyorum küçüçük can hayvanlarda
Hiç mi sevgi uyanmıyor içlerinde? Ben o kedicik bana doğru koştur koştur gelirken bütün dertlerimden arınıyorum sanki. Bütün kalbimi sevgi kaplıyor..

İnsan değiller onlar. Hastalanıp ölsün diye el kadar yavruya soğuk su döken bir canlıyla aynı apartmanda yaşıyorum... Sizi iyi anlıyorum.
İyi valla elinizden bir kaza çıkmıyor. Ben kendime hakim olabilir miydim öyle bir durumda bilemiyorum..

Ben o insanlari (!) Allaha havale ediyorum. Cok guzel bir sey yapiyorsunuz, istikrarla devam edin. Benim de kedim var bakarken bile icim gidiyor . Insanlari anlayamiyorum..

Bencil ve nankör insanlar onlar. Sevmezsin, korkarsın anlarım. Ama zararları olmayan minicik yer kaplayan bir hayvandan niye rahstsiz olursun. Sevmiyorsan da ilgilenme, defol yoluna git bakma.. ayyyyyy nefret ediyorum böyle insanlardan.. Allah sizden de razı olsun ayrıca o yaratık o kedinin narin totosunu yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…