Senin zorun ne benle böyle konuşuyosun, az erinme de eski konularımı oku, k.v. Paket yapıp yolluyum, pıtırcık diye seversindeAy aç konuş ne olacak.Benim böyle gelinim olsa ben de sevmem,kvyi faln arada bir sen aramalısın zaten.Kadın seni arıyormuş onu da açmıyor musun zorun ne?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne arayıp duruyon ya....
- Konu Sahibi novelll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Yok canımsizin çocuğunuz varmı merak ettim
- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
- 358
ben pes ettim size başarılar
Bende gittim
Kuzuuuummm valla okadar çok vukuatı var ki neden yaralarımı kanatıyosun, eski konularımı bi zahmet şöyle bi göz atsanKayınvalide ile görümce birazdan KK ya canlı bağlantı gerçekleştirecekmiş kızlar rahat olun onlar anlatır bize yaşanan olayları.
Evet şu anda Cadaloz rumuzuyla kayınvalide hattımızda. Buyrun efendim sizi dinliyoruz. Gelininiz pek ketum bize anlatmıyo yaşananları
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Senin zorun ne benle böyle konuşuyosun, az erinme de eski konularımı oku, k.v. Paket yapıp yolluyum, pıtırcık diye seversinde
oldu,başka? konu açıyorsan doğru düzngün yaz da anlayalım.erinmeyip eski konularını okuyacakmışız çay kahve de ister misin?
ben k.valideyi tutuyorum valla
Valla benim gibi bi gelinim olucaksa âmin derimAllah herkese kendi gibi bir gelin nasip etsin
- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
Yok canım
olduğunda sanırım daha iyi anlarsın ve gelinin olduğun da
- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 33
Sin zorun ne benle böyle konuşuyosun, az erinme de eski konularımı oku, k.v. Paket yapıp yolluyum, pıtırcık diye seversinde
Senin tavrın böyle sanirım insanlara karşı.Ben sadece yorumda bulundum bunu yapmak için tüm konu serini okumak zorunda değilim.Gorümcene direkt cadaloz diye lakap takmışsın,kadınin telefonlarıns çıkmıyormuşsun.Sen onla konuş büyüklük sendr kalır.Ayrıca sen bu konuda bu kadar negatifken diger konularınin objektifliğine inanamam,iyi günler.
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Elinde kalır demedi deme, bak bi iki tane anlatıyım burda trend olanlardan evimden halımı yürütüp kızına yolladı, yatak odamı karıştırıp çekmeceden doğum kont. Çantasına cukkaladı, bayramda babamın mezarına gidicektim ona laf etmeye kalktı, annemi benim tarafımı ne Bayram da ne seyranda bilir ama kendi tarafı olunca oooo, daha bi sürü bi sürüoldu,başka? konu açıyorsan doğru düzngün yaz da anlayalım.erinmeyip eski konularını okuyacakmışız çay kahve de ister misin?
ben k.valideyi tutuyorum valla
- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 33
kaynanada sorun yok mu dersiniz arkadaşlar, insan telefonu açılmadığı halde neden inatla arar, ben aramam
İnadına yapıyordur onu,hangi kv masum ki..
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
kaynanada sorun yok mu dersiniz arkadaşlar, insan telefonu açılmadığı halde neden inatla arar, ben aramam
anlatsa anlıycaz da eski konularımı okuyun diyor 50 bin tane konu var kaynanam da kaynanam nasıl okuyalım hepsini
Sana özet geçtim aşağıda hadi iyisin:))tam 150674o5930205693059840 tane kaynana konun var hiçbirini okuyamadım
zor valla hayat
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Ben de aramam, inatla arayana da inatla acmamak lazim aslinda ama ben sirf kessin sesini diye acardim bos yere sinir bozuklugu.kaynanada sorun yok mu dersiniz arkadaşlar, insan telefonu açılmadığı halde neden inatla arar, ben aramam
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Sana özet geçtim aşağıda hadi iyisin:))
sağol datlum gördüm.sayende kk nın en şanslı üyeseyim bence
valla hata tek taraflı olmaz.sende de onda da var bi şeyler.
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Kaynanan senin halini araklamisti,dogru mu hatirliyorumSana özet geçtim aşağıda hadi iyisin:))