• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne arayıp duruyon ya....

Ay aç konuş ne olacak.Benim böyle gelinim olsa ben de sevmem,kvyi faln arada bir sen aramalısın zaten.Kadın seni arıyormuş onu da açmıyor musun zorun ne?
Senin zorun ne benle böyle konuşuyosun, az erinme de eski konularımı oku, k.v. Paket yapıp yolluyum, pıtırcık diye seversinde

Kayınvalide ile görümce birazdan KK ya canlı bağlantı gerçekleştirecekmiş kızlar rahat olun onlar anlatır bize yaşanan olayları.

Evet şu anda Cadaloz rumuzuyla kayınvalide hattımızda. Buyrun efendim sizi dinliyoruz. Gelininiz pek ketum bize anlatmıyo yaşananları :63:

Kayınvalide ile görümce birazdan KK ya canlı bağlantı gerçekleştirecekmiş kızlar rahat olun onlar anlatır bize yaşanan olayları.

Evet şu anda Cadaloz rumuzuyla kayınvalide hattımızda. Buyrun efendim sizi dinliyoruz. Gelininiz pek ketum bize anlatmıyo yaşananları :63:
Kuzuuuummm valla okadar çok vukuatı var ki neden yaralarımı kanatıyosun, eski konularımı bi zahmet şöyle bi göz atsan

Senin zorun ne benle böyle konuşuyosun, az erinme de eski konularımı oku, k.v. Paket yapıp yolluyum, pıtırcık diye seversinde

oldu,başka? konu açıyorsan doğru düzngün yaz da anlayalım.erinmeyip eski konularını okuyacakmışız çay kahve de ister misin?

ben k.valideyi tutuyorum valla :KK70:

Sin zorun ne benle böyle konuşuyosun, az erinme de eski konularımı oku, k.v. Paket yapıp yolluyum, pıtırcık diye seversinde

Senin tavrın böyle sanirım insanlara karşı.Ben sadece yorumda bulundum bunu yapmak için tüm konu serini okumak zorunda değilim.Gorümcene direkt cadaloz diye lakap takmışsın,kadınin telefonlarıns çıkmıyormuşsun.Sen onla konuş büyüklük sendr kalır.Ayrıca sen bu konuda bu kadar negatifken diger konularınin objektifliğine inanamam,iyi günler.

kaynanada sorun yok mu dersiniz arkadaşlar, insan telefonu açılmadığı halde neden inatla arar, ben aramam

tam 150674o5930205693059840 tane kaynana konun var hiçbirini okuyamadım

zor valla hayat

oldu,başka? konu açıyorsan doğru düzngün yaz da anlayalım.erinmeyip eski konularını okuyacakmışız çay kahve de ister misin?

ben k.valideyi tutuyorum valla :KK70:
Elinde kalır demedi deme, bak bi iki tane anlatıyım burda trend olanlardan evimden halımı yürütüp kızına yolladı, yatak odamı karıştırıp çekmeceden doğum kont. Çantasına cukkaladı, bayramda babamın mezarına gidicektim ona laf etmeye kalktı, annemi benim tarafımı ne Bayram da ne seyranda bilir ama kendi tarafı olunca oooo, daha bi sürü bi sürü

Back
X