Biz ıkımizde bosandık evlendikteSizin probleminiz nedir ? Siz boşandınız mı ?
Size değer vermeyen biriyle evlisiniz. Karısı boşamasa sırf çekişmelide tazminat vermemek için evli kalacaktı, sizi de metres konumuna sokacaktı.Boşandık evliyiz şuan
Evt ondan dediTamam anladım evlendiğinizi, eski eşi için dememiş mi bunu?
Evliyseniz adamın lafına niye takıldınız bu kadar ? Acıttı diyorsanız, o kadar da çekin çilesini; karma, ilahi adalet hiç mi yoklamasın sizi.Boşandık evliyiz şuan
7 yaşındaki oğlunuzun dışında, eski eşinizden başka çocuğunuz olmuş muydu ?Biz ıkımizde bosandık evlendikte
Evliyseniz adamın lafına niye takıldınız bu kadar ? Acıttı diyorsanız, o kadar da çekin çilesini; karma, ilahi adalet hiç mi yoklamasın sizi.
Evt7 yaşındaki oğlunuzun dışında, eski eşinizden başka çocuğunuz olmuş muydu ?
Kaç çocuğunuz var eski eşinizden şu an ?
1 oğlum var neden sordunuzKaç çocuğunuz var eski eşinizden şu an ?
Peki yukardaki yanıtınızda neye "Evet" dediniz ?1 oğlum var neden sordunuz
Cocugunuz varmı diye sordunuz ona evt dedımPeki yukardaki yanıtınızda neye "Evet" dediniz ?
Adam açıkça benden mal nafaka vs isteseydi boşanmazdım nasıl olsa orada da seninle de hayatım devam.ediyordu demeye getirmiş ve içten içe itiraf edemese de pişmanlık başlamışCocugunuz varmı diye sordunuz ona evt dedım
DıyosunuzAdam açıkça benden mal nafaka vs isteseydi boşanmazdım nasıl olsa orada da seninle de hayatım devam.ediyordu demeye getirmiş ve içten içe itiraf edemese de pişmanlık başlamış
Siz kafa buluyorsunuz bence sizce neden böyle dedi acabaDıyosunuz
Şikayet edin banlanmalık konusya banlanırTam banlanmalik konu.
üç kelimeyi aşan cümleleri anlamıyor bacımsu, ne için kafa karışıklığı yaratıyorsunuzPeki yukardaki yanıtınızda neye "Evet" dediniz ?
bizim banlanacağımız konu demek istedi aslında ama ben anladım sizi… sorun yok. ben bir tercüman ayarlayacağımŞikayet edin banlanmalık konusya banlanır
Eğer bir erkek sana diyorsa seni oyalayacağım hiç bi zaman karımı boşamayacağım demek oluyorBiri eşim anlaşmalı boşanmaya yanaşmasa ayrılmazdım demek ne demek ne anlama gelıyo heran barışabilirim demek mi
Evli iken internetten başka bir adamla ilişki kurup, hem kendisi boşanıp hem de karşı tarafı boşanmaya ikna edip; adamla evlenebilecek yeterliliğe sahip bir kadın var karşımızda.üç kelimeyi aşan cümleleri anlamıyor bacımsu, ne için kafa karışıklığı yaratıyorsunuz