Ay sabah sabah gaz çıkarma sesime uyandım :( lütfen yardım

Yaklaşık 2 aydır ciddi gaz problemi yaşıyorum.3 aylık bir gebelik yaşadım.Onunla beraber gaz ve kabızlık sorunum başladı.Gebelik sonlaninca kabızlık bitti ama gaz problemim devam ediyor.Ozeikle gece ve sabahları ciddi anlamda çok gaz cikariyorum ve bu konudan cokk muzdaribim.
Beslenmemi yavaştan düzeltmeye çalışıyorum ama başka beni ne rahatlarir lütfen yardım :KK43:
Afedersin ama başlığa baktıkça gülüyorum Allah iyiliğini versin 😂😂 sal gitsin. Bunun için doktora gidebilirsin belki bağırsakta midede bir sıkıntı vardır

Beslenmenize dikkat edin takip edin hiç ummadığınız bir besin gaz arttırımı yapıyor olabilir Ayakları beli üşütmeyin.Egzersiz yapın gün içinde gazın boşalmasını sağlayın.Gecmiş olsun....
Dün başladım tekrar sağlıklı beslenmeye o dönem hiç böyle sıkıntılarım yoktu inşallah uzun vadeli olmaz ya

beslenme düzenini değiştirmen lazım o gaz içerde kaldığında bir ağrı yapıyor varya çıkarabildiğine şükredersin paketli gıdalar,gazlı içeçeklerden uzak dur. Yeşilliği dahil et hayatına cidden sebze toparlıyor, meyve
Dün başladım canim düzenli beslenmeye diyete geri döndüm.O dönem hiç böyle sikintilarim olmamıştı.Cok fazla gazlı ixecek paketli gıda yedim sanırım ondan oldu diye dusunuyorum

Dün başladım tekrar sağlıklı beslenmeye o dönem hiç böyle sıkıntılarım yoktu inşallah uzun vadeli olmaz ya
Ben nohut fasulye yesem o kadar gaz olmaz ama ne zaman mercimek köftesi yesem çok kötü olurum asla süt içmem badem yemem bunları kendimi takip ettikçe öğrendim

Ben nohut fasulye yesem o kadar gaz olmaz ama ne zaman mercimek köftesi yesem çok kötü olurum asla süt içmem badem yemem bunları kendimi takip ettikçe öğrendim
İnsanın kendini tanıması lazım.Durumu anneme bahsettim de kürtaj olalı daha bir ay olmadı benim kendini usuttugunden olabilir dedi bilmiyorum artık bütün tuşlara basicam 😅

Kendini iyi hissedene kadar devam et. Hurafe mi bilmiyorum ama benim sütümü de çoğalmıştı.
Kimyon ve rezene süt çoğaltır, rahatlatır ve gazi alır bu doğru bilgi. Dr. Kuru fasulye, nohut, mercimek vb. Şeylere kimyon at ve rezene çayı tüket demişti. Hatta marka hatırlayamadım ama böyle karton, plastik kapaklı bir şeydi. Bebek maması markasından olabilir. Birisi granül, birisi rezene tohumuydu.

Kimyon ve rezene süt çoğaltır, rahatlatır ve gazi alır bu doğru bilgi. Dr. Kuru fasulye, nohut, mercimek vb. Şeylere kimyon at ve rezene çayı tüket demişti. Hatta marka hatırlayamadım ama böyle karton, plastik kapaklı bir şeydi. Bebek maması markasından olabilir. Birisi granül, birisi rezene tohumuydu.
İbrahim Saraçoğlu un bir kuru de zencefil üzerine.Taze zencefili kaynat iç diyor onu deniycem.Yemegi de bol kimyonlu yemeği düşünüyorum

X