Aynen bencede duymak istediği cevap gelmediEvli iken internetten başka bir adamla ilişki kurup, hem kendisi boşanıp hem de karşı tarafı boşanmaya ikna edip; adamla evlenebilecek yeterliliğe sahip bir kadın var karşımızda.
Yazdıklarımızı anlamadığı için değil de anlamak işine gelmediği için tepkileri.
Karşı tarafta işler öyle değil. Kadın bırakmış adamı, anlaşmalıda bitirmiş gitmiş. Kadın bırakmıyorum kolayca süründürücem dese yanmıştı.Evli iken internetten başka bir adamla ilişki kurup, hem kendisi boşanıp hem de karşı tarafı boşanmaya ikna edip; adamla evlenebilecek yeterliliğe sahip bir kadın var karşımızda.
bu da olabilir ama yine de algıda bir sıkıntı var ve bence bu talebi artırıyorEvli iken internetten başka bir adamla ilişki kurup, hem kendisi boşanıp hem de karşı tarafı boşanmaya ikna edip; adamla evlenebilecek yeterliliğe sahip bir kadın var karşımızda.
Yaranız var gocunuyosunuz ama başka kapıya hıncınızı çıkaracak olan ben değilim karsı tarafı ben bosattırmadım sizi önyargınızla basbasa bırakıyorum üzüldüm adınızaEvli iken internetten başka bir adamla ilişki kurup, hem kendisi boşanıp hem de karşı tarafı boşanmaya ikna edip; adamla evlenebilecek yeterliliğe sahip bir kadın var karşımızda.
Bencede sizin için boşanmadı adamYaranız var gocunuyosunuz ama başka kapıya hıncınızı çıkaracak olan ben değilim karsı tarafı ben bosattırmadım sizi önyargınızla basbasa bırakıyorum üzüldüm adınıza
Hangi önyargı ?Yaranız var gocunuyosunuz ama başka kapıya hıncınızı çıkaracak olan ben değilim karsı tarafı ben bosattırmadım sizi önyargınızla basbasa bırakıyorum üzüldüm adınıza
26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım
Orada acıklamamda yazdım zaten ben bosattırmadım anlayarak okuyun lütfen
Kelime hazinenizde bir sıkıntı mi var?Yaranız var gocunuyosunuz ama başka kapıya hıncınızı çıkaracak olan ben değilim karsı tarafı ben bosattırmadım sizi önyargınızla basbasa bırakıyorum üzüldüm adınıza
O kısım belli zaten. Kadın bırakmasa da adam için bi sıkıntı yokmuş ki, evde o dışarda sen olacakmışsın. Kadın asil soydanmış bu sirkin içinde daha fazla yer almamış. Senin kocan da şimdi o asalete iç çekiyor işte.Yaranız var gocunuyosunuz ama başka kapıya hıncınızı çıkaracak olan ben değilim karsı tarafı ben bosattırmadım sizi önyargınızla basbasa bırakıyorum üzüldüm adınıza
yok yorumları okuycam.Şikayet edin banlanmalık konusya banlanır
Belki kadın dua bile etmiştir konu sahibine Allah bilir ne çekti adamdan yıllar içinde en güzeli olmuş kadın i için temiz bir şekilde kolayca kurtulmuş kadın Allah'ın sevdiği kulu imişO kısım belli zaten. Kadın bırakmasa da adam için bi sıkıntı yokmuş ki, evde o dışarda sen olacakmışsın. Kadın asil soydanmış bu sirkin içinde daha fazla yer almamış. Senin kocan da şimdi o asalete iç çekiyor işte.
karşı tarafın çocuğu var mıydı? ayrıca zaten boşanmasa ne olurdu ki sizinle yıllarca evliyken görüşmüş. sizinle karısını aldatmışken hala o kadını mı kıskanıyorsunuz. bu kadarı çok fazla bir ego değil miOrada acıklamamda yazdım zaten ben bosattırmadım anlayarak okuyun lütfen
Asıl yara şimdiki eşinizde!Yaranızmı var
Ona kalırsa asıl konu sahibinin eşi korkmalı. Kendi de evliymiş, ardına bakmadan boşamış adamı buna koşmuş. Ya kadın boşamasaydı kocasını? Şimdi evli olamazlardı.kadına çemkirmişsiniz de siz de anlamıyorsunuz kadını arkadaşlar
beni de boşar mı korkusu sarmış işte şimdiden
zaten birilerini aldatan insanlar nasıl birbirlerine güvenip mutlu olabilir ki
sahi konu sahibi hiç aklına gelmiyor mu bu adam beni aldatıyor mu diye
sonuçta kişilik meselesi
can çıkar huy çıkmaz